Magyar Trackerek

Megbízhatatlan torrent oldalak listája


További lehetőségek:


A fekete listán a hazai torrent világ olyan oldalait nevezzük meg, melyek használata nagyon nem ajánlott, sőt, kimondottan veszélyes. Ezek az oldalak személyes adatokkal élnek vissza, és némelyik nem szól másról, mint a vezetők perverzióinak kielégítéséről, és a saját felhasználóik lehúzásáráról. Méltán nevezhetjük őket a torrent világ szégyeneinek.


A Fekete listára kerülés feltételei:

  • Saját felhasználóik megtévesztése!
  • Legalább egy bizonyítható spam botrány!
  • Személyes adatokkal való visszaélés!
  • Becsapós nyereményjátékok!
  • Más oldalak adatbázisainak lopása!
  • Lopott adatbázisok importálása!
  • Más oldalak feltörése!
  • Más oldalak DDoSolása!A Torrentek.info Szerkesztőségének Fekete Listás Torrent Oldalai!Bitpalace

A Bitpalace torrent oldalt akár a spam királyának is nevezhetnénk, ugyanis náluk senki se űzi intenzívebben ezt a tevékenységet:

fekete lista

fekete lista

some_text

some_text

some_text

some_text

some_text

Képesek akár 3-4 különböző e-mail címről egyszerre küldözgetni a kéretetlen leveleiket. Ehhez a tevékenységhez össze lopkodott adatbázisokat is előszeretettel használnak. A kérdés csupán az, hogy a staff tagok mikor töltik be a 18-at. Addig ugyanis úgy sem fogják megérteni, hogy evvel a tevékenységgel nem lesz aktív az oldaluk.Ewerest

Igen kedves olvasó, a név kötelez.. Valóban egy újabb Pistike oldal került fel a listánkra. Az Ewerest egy vegyes tartalmú "oldal", (bár elég túlzó annak nevezni, nem véletlen az idézőjel) ami szintén elég sűrűn keveredik spam botrányba:

some_text

Jelszavakat, adatbázisokat lopnak, majd beépítik őket a saját oldalunkba. Legutóbb a Bigtorrent felhasználóit tették magukévá, majd elhíresztelték bezárt az oldal. De akkoriban ezt meg is írtuk: A Bigtorrent újra megy! Kamu az Ewerest - Bigtorrent fúzió!

Szóval egy valódi gyöngyszem került ismét a szégyenfalra, ami nem csak lehúzza a saját felhasználóit, még a képükbe is hazudik. Szerintem mindenki egy ilyen közösségbe vágyik, feltéve ha nem rendelkezik gerinccel, és felnőtt ember létére egy ötéves szintjén mozog.

2018-01-05-én Az Ewerest tulajdonosa meghívta az oldalára roppantót, aki fejvadász néven regisztrált is:

some_text

És a gigatorrents nevében kért és fogadott el támogatást:

some_text

Gondolom meg se kell jegyeznem, hogy se a gigatorrents-nek, sem pedig az oldal vezetésének nincs köze az ügyhöz. El is határolódtak a történtektől:

some_textMovieZone

Mielőtt az oldal neve hallatán arra gondolnátok, hogy na végre egy jó filmes oldal, gyorsan ki kell ábrándítsalak titeket. Ez az oldal a megtévesztő neve ellenére, csak egy sima vegyes tracker elég gyér tartalommal, és méltán kevés aktív felhasználóval. Nem sokan ismerik, ugyanis inkább hírhedt, mint híres. De erre a hírhedtségre is csupán a Pistike trackerek vezetői között tett szeret. Hiszen sűrűn DDoSolja, zsarolja oldalaikat, így kényszerítve őket arra, hogy az általuk üzemeltetett szerverre költözzenek. De ez ugye a kecskére a káposztát tipikus esete. Csak itt a kecske egy tolvajt takar, a káposzta pedig mások személyes adatait.

Szinte havonta keverednek spam botrányba, és adatlopási ügyekbe:

some_text

some_text

some_text

some_text

Azt sem árt megemlíteni, hogy több privát oldalt, és azok üzemeltetésére létrehozott szervert is feltörtek.

De az oldal más blogok és hírportálok szégyenfalán is jócskán előfordul:

some_text

Forrás: asva.info

Innen üzenném, az oldal visszatért, és ott folytatja, ahol abbahagyta!

2016 Novemberében egy fórumot is létrehoztak, ahol a feltört szerverek, oldalak, tartalmát osztották meg. Az oldal tulajdonosa (root) ellen több feljelentés is született már, szóval nem ismeretlen a magyar hatóságok előtt. Akinek ez se vette el a kedvét a regtől, az nézzen be a Mónika show hangulatát idéző témánkba, ahol láthatja az összes fekete listán lévő oldal vezetőjét, és különös, embereknél még nem tapasztalt viselkedési formákat figyelhet meg: A Torrentezés legalja
Ezt olvastad már?