szextelefon telefonszex

Magyar Trackerek

Megbízható torrent oldalak listája

A Szürke listán a hazai torrent világ olyan oldalait nevezzük meg, melyeket érdemes használni, mégis valami kissé beárnyékolja őket, így nem lehetnek teljesen fehérek. Ennek okai lehetnek sorozatos leállások, vagy a felhasználók által jelzett túlzott reklámozási kényszer!A Szürke listára kerülés feltételei:

  • Instabil működés!
  • Zavaró, túlzott mennyiségű reklám!A Torrentek.info Szerkesztőségének Szürke Listás Torrent Oldalai!Ztracker

A Ztracker egy vegyes tartalmú oldal, ami remek alternatíva lehet azok számára, akik nem tudtak bekerülni egyetlen nagyobb oldalra se. Azért nem kaphat fehér státuszt, mert a tracker nagyon lassú, és rengeteg zavaró reklám fogadja a felhasználókat, némelyik hirdetés pedig kimeríti a gusztustalanság fogalmát.Ennek ellenére bátran ajánlom azok számára, akik csak letölteni járnak, hiszen miután az oldal végre beengedett, és átverekedted magad a reklámokon, biztosan megtalálod amit keresel.

Elérhetőség: http://ztracker.org

Megnéznéd? Megteheted itt: Ztracker bemutatója

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: Ztracker témájaDiablo Torrent

A Diablo Torrent egy a torrentezés hőskorából fennmaradt jelenség. Egyike azon oldalaknak, ahol megéri jelen lenni, hiszen az oldal a beload bezárása után, az utolsó mentsvára azoknak, akik szeretnek guberálni. Hiszen az oldal laza feltöltési szabályainak köszönhetően, sok olyan anyag is felkerül, ami más oldalak kelléktárából hiányzik, a sokszor túlzó agyonszabályozások miatt. Az oldal nem tiltotta se a mozis, sem a xvid-es feltöltéseket. A szürke státuszt a rengeteg bírálat váltotta ki nálunk, melyek többnyire a túlzó reklámokról szólnak. Néha tényleg az az ember érzése, hogy egy szex oldalon van. Ennek ellenére bátran ajánlom az oldalt, hiszen arra amire született, több mint megfelelő.

Elérhetőség: https://diablotorrent.net

Megnéznéd? Megteheted itt: Diablo Torrent bemutatója

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: Diablo Torrent meghívók

Kérdésed van? Tedd fel itt: Diablo Torrent témája

Bigtorrent

Az eredeti bigtorrent 2008 és 2010 között üzemelt. Az oldal bezárása után pár nappal, pontosan 2010.05.01-én indult a jelenlegi bigtorrent.eu a nulláról. Így feltehetően nem sok köze van az eredeti oldalhoz. Az bigtorrent.eu a 2010-es indulása után sokat küszködött a stabilitással, de mostanra sikerült a kezdeti nehézségeken átlendülni. Az oldal szintén bővelkedik reklámokban, de mostanra ezeket is sikerült ízlésesen, kevésbé zavaróan tálalni. Az oldalt mellesleg a letisztult, modern megjelenés is jellemzi.

Elérhetőség: https://www.bigtorrent.eu

Megnéznéd? Megteheted itt: -

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: -
Ezt olvastad már?

Címkék: