Magyar Trackerek

Megbízható torrent oldalak listája


További lehetőségek:


A fehér listán a hazai torrent világ olyan oldalait nevezzük meg, melyeket bátran ajánlunk nektek. Ezeket az oldalakat botránymentes, stabil működés jellemzi. Hiszen kinek van kedve az amatőrökhöz és a Pistike vezetőkhöz?


A fehér listára kerülés feltételei:

  • Megbízató, stabil háttérrel rendelkezik!
  • Nem keveredik spam botrányba!
  • Nem importál lopott felhasználókat!
  • Nem él vissza személyes adatokkal!A Torrentek.info Szerkesztőségének Fehér listás Torrent Oldalai!carpathians

A carpathians oldal szinte észrevétlenül, csendben, de stabilan működik már évek óta. Elkerülik a botrányok és a leállások. Az oldal aránymentes és gyakori a free reg is. A tartalmát tekintve nem marad le a nagyobb és ismertebb oldalaktól. Az oldalon nem található semmilyen reklámtevékenység.

Elérhetőség: https://mycarpathians.net

Megnéznéd? Megteheted itt: Carpathians bemutatója

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: Carpathians meghívók

Kérdésed van? Tedd fel itt: Carpathians témájanCore

Az nCore hazánk legnagyobb és legismertebb vegyes tartalmú oldala. Stabilan üzemel már évek óta, és szintén csendben, botrányok nélkül létezik a neten. Igaz, bejutni csak is meghívóval lehet, de egyike azon trackereknek, amiken érdemes jelen lenni. Ha másért nem is, a hatalmas torrent adatbázisa miatt mindenképpen kötelező darab! Fontos megemlíteni, hogy az oldal már egy ideje aránymentes, így a használata se okozhat problémát senkinek. Az oldalon találhatóak reklámok, de rendkívül ízlésesen van kivitelezve a közzétételük. Akit netán még is zavarnának, az az oldal támogatása után, kikapcsolhatja őket.

Elérhetőség: https://ncore.cc

Megnéznéd? Megteheted itt: nCore bemutatója

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: nCore meghívók

Kérdésed van? Tedd fel itt: nCore témájaBithumen

A Bithumen hazánk legelső torrent oldala! Szintén megbízható, gyors, és stabil tracker hírében áll. Azt sem árt megemlíteni, hogy az oldal olyan saját fejlesztésű játékokkal kedveskedik felhasználóinak, mint a méltán híres Bithumen Pontvadász Játék! Szintén nem találtuk nyomát bármilyen reklámtevékenységnek.

Elérhetőség: http://bithumen.be/

Megnéznéd? Megteheted itt: BitHUmen bemutatója

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: BitHUmen témája

Insane

Az Insane 2007 február elsején alakult és a 2010-es nagy szerverlefoglalásokig üzemelt. Ekkor az oldal egy kis időre befejezte működését és átadták felhasználóikat Mycarpathians torrent oldalnak. De 2010. 06. 28. -án az oldal vezetése mégis úgy döntött, hogy folytatják, így az eredeti felállásban newinsane néven folyatták, és folytatják a mai napig. Bár az oldal elérhetőségére nehéz rábukkanni, de mégis egy aktív, és erős közösségi szelemmel rendelkező oldalról beszélünk. A tracker aránymentes és rengeteg saját fejlesztésű játékkal rendelkezik. Az oldal chatfala egybe van "kötve" saját belső rádiójukkal, az insane rádióval

Elérhetőség: https://newinsane.info

Megnéznéd? Megteheted itt: -

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: -

Majomparádé

Az eredeti majomparádé 2005 és 2011 között működött. Az évek folyamán körülbelül 60 000 felhasználót és 33 000 aktív torrentet gyűjtött, amivel a 2011-es évben a 6. legnagyobb oldallá nőtte ki magát. 2011 őszén a majomparádé tulajdonosa és a Transfer vezetése úgy döntött, egyesíti a két oldalt, hiszen akkoriban a fejlesztő is közös volt. Így az eredeti majomparádé 2011 őszén befejezte működését.

Ugyan ebben az évben a majomparádé régi vezetőségének egy része kísérletet tett a majomparádé feltámasztására, és megpróbálták felvenni a kapcsolatot a majomparádé eredeti tulajdonosával. Mivel ezek a próbálkozások kudarcba fulladtak, az ex maki vezetés 2011-ben a nulláról egy másik majomparádét alapított, és így lényegében egy új oldal és egy új időszámítás vette kezdetét. A kezdeti nehézségek ellenére az oldal évek óta zökkenőmentesen üzemel és átlag 40 000 felhasználóval, és 35 000 aktív torrentel dolgozik. A majomparádé oldal szintén aránymentes.

Elérhetőség: https://majomparade.eu

Megnéznéd? Megteheted itt: -

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: -

Mikrobit/µBit

A mikrobit, vagy µBit a 2011-ben alakult a transfer (2007 - 2011) és a Majomparádé (2005 - 2011) oldalak egyesüléséből. Az oldalon még mindig a szokványos fájl arány uralkodik (A letöltést és a feltöltést is elszámolja a rendszer) így aki a régi rendszerek szerelmese, az izzíthatja a seed szervereket, mert köztük a helye, tölthet fel kedvére. Az oldal átlag 120 000 userrel és 60 000 torrentel dolgozik.

Elérhetőség: http://microbit.eu

Megnéznéd? Megteheted itt: -

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: -

Bithorlo

A bithorlo egy vegyes tartalmú tracker, mely az idők során számos elérhetőség cserén esett át. Az oldal mégis az az eredeti bithorlo, ami 2006-ban indult. Ritkán nyitják ki a regisztrációt, és többnyire a meghívás is zárva van. Átlag 70 000 felhasználóval és 50 000 torrentel dolgoznak. Gyakoriak a különböző játékok és versenyek. Az oldal saját rádiót is üzemeltet BithangYoo rádió néven. Az oldal szintén a régi,jól bevált fájl arányrendszert használja

Elérhetőség: https://www.bithorlo.info

Megnéznéd? Megteheted itt: -

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: -

Gigatorrents

A gigatorrents 2004-ben alakult és szintén a zárt oldalak táborát erősítik. Az oldal egy saját fejlesztésű,egyedi motoron fut, így nem meglepő, hogy nagyon féltik. Szintén gyakoriak az oldal területén a különböző nyereményjátékok. A giga is a fájl arányrendszert preferálja

Elérhetőség: https://gigatorrents.ws/

Megnéznéd? Megteheted itt: -

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: -

Estone

Az eStone 2015-ben jött létre a beload és a xider klón oldalak egyesüléséből. Azóta viszonylag csendben, zökkenőmentesen üzemel. Az eston is a fájl arányrendszerrel dolgozik.

Elérhetőség: http://estone.cc

Megnéznéd? Megteheted itt: -

Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

Kérdésed van? Tedd fel itt: -


Ezt olvastad már?