Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Magyar Trackerek

Megbízható torrent oldalak listája

Sziasztok! Régóta érlelődik bennük a döntés, hogy az asva.info mintájára mi is rangsorolni kezdjük az oldalakat, evvel jócskán megkönnyítve a kezdő torrentezők dolgát. Hiszen ők még is honnan tudhatnák, hogy mely oldalakra érdemes bekerülni, és melyeket kellene örökre elkerülni?

A legnépszerűbb hazai portálként a felelősségünk is elég nagy ebben a kérdésben. De az évek alatt felhalmoztunk annyi tudást, tapasztalatot, hogy kimerem jelenteni napjainkban nincs alkalmasabb csapat egy szubjektív lista felállításához.

Így oldalunk egy vadiúj szekcióval is bővült, mely remek útmutató lehet a torrentezésben legyél akár kezdő, akár haladó!

Három főbb kategóriába fogjuk rangsorolni az oldalakat: Fehér, szürke, és fekete listás oldalak.

De fussuk át mit is takar ez a három árnyalat:

Fehér Lista

Az oldalunk által ajánlott legtisztább oldalak a fehér listába kerülnek. Ezek az oldalak évek óta stabilan üzemelnek, adataitokat nem szolgáltatják ki egy harmadik félnek. Érett felnőtt vezetés jellemzi működésüket.

Szürke Lista

A szürke oldalak megbízhatóak ugyan, de valami zavaró tevékenység mégis beárnyékolja létezésüket, így nem lehetnek teljesen fehérek. Ennek okai többnyire a lassúság, instabil működés, vagy a túlzott, már zavaró reklámmennyiség.

Fekete Lista

A fekete listára a megbízhatatlan és veszélyes oldalak kerülnek, melyeket saját érdekedbe jobb ha elkerülsz. Vezetőik gyakran törnek fel oldalakat és élnek vissza személyes adatokkal. Ezen oldalaknak többnyire a lehúzás a célja, nem pedig a szabad fájlmegosztás.

A három listát és a rajtuk szereplő oldalakat itt találod:

 • Fehér Listás Oldalak
 • Szürke Listás Oldalak
 • Fekete Listás Oldalak

  A lista természetesen nem végleges, ahogy időnk engedi bővülni fog! Fontos megjegyezni, hogy a felhasználóink véleménye is sokat számít, így ti is ajánlhattok oldalakat a listáinkra: Kapcsolat

  További lehetőségek:


 • Címkék:

  Megbízható torrent oldalak listája


  További lehetőségek:


  A fehér listán a hazai torrent világ olyan oldalait nevezzük meg, melyeket bátran ajánlunk nektek. Ezeket az oldalakat botránymentes, stabil működés jellemzi. Hiszen kinek van kedve az amatőrökhöz és a Pistike vezetőkhöz?


  A fehér listára kerülés feltételei:

  • Megbízató, stabil háttérrel rendelkezik!
  • Nem keveredik spam botrányba!
  • Nem importál lopott felhasználókat!
  • Nem él vissza személyes adatokkal!  A Torrentek.info Szerkesztőségének Fehér listás Torrent Oldalai!  carpathians

  A carpathians oldal szinte észrevétlenül, csendben, de stabilan működik már évek óta. Elkerülik a botrányok és a leállások. Az oldal aránymentes és gyakori a free reg is. A tartalmát tekintve nem marad le a nagyobb és ismertebb oldalaktól. Az oldalon nem található semmilyen reklámtevékenység.

  Elérhetőség: https://mycarpathians.net

  Megnéznéd? Megteheted itt: Carpathians bemutatója

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: Carpathians meghívók

  Kérdésed van? Tedd fel itt: Carpathians témája  nCore

  Az nCore hazánk legnagyobb és legismertebb vegyes tartalmú oldala. Stabilan üzemel már évek óta, és szintén csendben, botrányok nélkül létezik a neten. Igaz, bejutni csak is meghívóval lehet, de egyike azon trackereknek, amiken érdemes jelen lenni. Ha másért nem is, a hatalmas torrent adatbázisa miatt mindenképpen kötelező darab! Fontos megemlíteni, hogy az oldal már egy ideje aránymentes, így a használata se okozhat problémát senkinek. Az oldalon találhatóak reklámok, de rendkívül ízlésesen van kivitelezve a közzétételük. Akit netán még is zavarnának, az az oldal támogatása után, kikapcsolhatja őket.

  Elérhetőség: https://ncore.cc

  Megnéznéd? Megteheted itt: nCore bemutatója

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: nCore meghívók

  Kérdésed van? Tedd fel itt: nCore témája  Bithumen

  A Bithumen hazánk legelső torrent oldala! Szintén megbízható, gyors, és stabil tracker hírében áll. Azt sem árt megemlíteni, hogy az oldal olyan saját fejlesztésű játékokkal kedveskedik felhasználóinak, mint a méltán híres Bithumen Pontvadász Játék! Szintén nem találtuk nyomát bármilyen reklámtevékenységnek.

  Elérhetőség: http://bithumen.be/

  Megnéznéd? Megteheted itt: BitHUmen bemutatója

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: BitHUmen témája

  Insane

  Az Insane 2007 február elsején alakult és a 2010-es nagy szerverlefoglalásokig üzemelt. Ekkor az oldal egy kis időre befejezte működését és átadták felhasználóikat Mycarpathians torrent oldalnak. De 2010. 06. 28. -án az oldal vezetése mégis úgy döntött, hogy folytatják, így az eredeti felállásban newinsane néven folyatták, és folytatják a mai napig. Bár az oldal elérhetőségére nehéz rábukkanni, de mégis egy aktív, és erős közösségi szelemmel rendelkező oldalról beszélünk. A tracker aránymentes és rengeteg saját fejlesztésű játékkal rendelkezik. Az oldal chatfala egybe van "kötve" saját belső rádiójukkal, az insane rádióval

  Elérhetőség: https://newinsane.info

  Megnéznéd? Megteheted itt: -

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: -

  Majomparádé

  Az eredeti majomparádé 2005 és 2011 között működött. Az évek folyamán körülbelül 60 000 felhasználót és 33 000 aktív torrentet gyűjtött, amivel a 2011-es évben a 6. legnagyobb oldallá nőtte ki magát. 2011 őszén a majomparádé tulajdonosa és a Transfer vezetése úgy döntött, egyesíti a két oldalt, hiszen akkoriban a fejlesztő is közös volt. Így az eredeti majomparádé 2011 őszén befejezte működését.

  Ugyan ebben az évben a majomparádé régi vezetőségének egy része kísérletet tett a majomparádé feltámasztására, és megpróbálták felvenni a kapcsolatot a majomparádé eredeti tulajdonosával. Mivel ezek a próbálkozások kudarcba fulladtak, az ex maki vezetés 2011-ben a nulláról egy másik majomparádét alapított, és így lényegében egy új oldal és egy új időszámítás vette kezdetét. A kezdeti nehézségek ellenére az oldal évek óta zökkenőmentesen üzemel és átlag 40 000 felhasználóval, és 35 000 aktív torrentel dolgozik. A majomparádé oldal szintén aránymentes.

  Elérhetőség: https://majomparade.eu

  Megnéznéd? Megteheted itt: -

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: -

  Mikrobit/µBit

  A mikrobit, vagy µBit a 2011-ben alakult a transfer (2007 - 2011) és a Majomparádé (2005 - 2011) oldalak egyesüléséből. Az oldalon még mindig a szokványos fájl arány uralkodik (A letöltést és a feltöltést is elszámolja a rendszer) így aki a régi rendszerek szerelmese, az izzíthatja a seed szervereket, mert köztük a helye, tölthet fel kedvére. Az oldal átlag 120 000 userrel és 60 000 torrentel dolgozik.

  Elérhetőség: http://microbit.eu

  Megnéznéd? Megteheted itt: -

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: -

  Bithorlo

  A bithorlo egy vegyes tartalmú tracker, mely az idők során számos elérhetőség cserén esett át. Az oldal mégis az az eredeti bithorlo, ami 2006-ban indult. Ritkán nyitják ki a regisztrációt, és többnyire a meghívás is zárva van. Átlag 70 000 felhasználóval és 50 000 torrentel dolgoznak. Gyakoriak a különböző játékok és versenyek. Az oldal saját rádiót is üzemeltet BithangYoo rádió néven. Az oldal szintén a régi,jól bevált fájl arányrendszert használja

  Elérhetőség: https://www.bithorlo.info

  Megnéznéd? Megteheted itt: -

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: -

  Gigatorrents

  A gigatorrents 2004-ben alakult és szintén a zárt oldalak táborát erősítik. Az oldal egy saját fejlesztésű,egyedi motoron fut, így nem meglepő, hogy nagyon féltik. Szintén gyakoriak az oldal területén a különböző nyereményjátékok. A giga is a fájl arányrendszert preferálja

  Elérhetőség: https://gigatorrents.ws/

  Megnéznéd? Megteheted itt: -

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: -

  Estone

  Az eStone 2015-ben jött létre a beload és a xider klón oldalak egyesüléséből. Azóta viszonylag csendben, zökkenőmentesen üzemel. Az eston is a fájl arányrendszerrel dolgozik.

  Elérhetőség: http://estone.cc

  Megnéznéd? Megteheted itt: -

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: -


  Ezt olvastad már?

  Megbízható torrent oldalak listája

  A Szürke listán a hazai torrent világ olyan oldalait nevezzük meg, melyeket érdemes használni, mégis valami kissé beárnyékolja őket, így nem lehetnek teljesen fehérek. Ennek okai lehetnek sorozatos leállások, vagy a felhasználók által jelzett túlzott reklámozási kényszer!  A Szürke listára kerülés feltételei:

  • Instabil működés!
  • Zavaró, túlzott mennyiségű reklám!  A Torrentek.info Szerkesztőségének Szürke Listás Torrent Oldalai!  Ztracker

  A Ztracker egy vegyes tartalmú oldal, ami remek alternatíva lehet azok számára, akik nem tudtak bekerülni egyetlen nagyobb oldalra se. Azért nem kaphat fehér státuszt, mert a tracker nagyon lassú, és rengeteg zavaró reklám fogadja a felhasználókat, némelyik hirdetés pedig kimeríti a gusztustalanság fogalmát.Ennek ellenére bátran ajánlom azok számára, akik csak letölteni járnak, hiszen miután az oldal végre beengedett, és átverekedted magad a reklámokon, biztosan megtalálod amit keresel.

  Elérhetőség: http://ztracker.org

  Megnéznéd? Megteheted itt: Ztracker bemutatója

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: Ztracker témája  Diablo Torrent

  A Diablo Torrent egy a torrentezés hőskorából fennmaradt jelenség. Egyike azon oldalaknak, ahol megéri jelen lenni, hiszen az oldal a beload bezárása után, az utolsó mentsvára azoknak, akik szeretnek guberálni. Hiszen az oldal laza feltöltési szabályainak köszönhetően, sok olyan anyag is felkerül, ami más oldalak kelléktárából hiányzik, a sokszor túlzó agyonszabályozások miatt. Az oldal nem tiltotta se a mozis, sem a xvid-es feltöltéseket. A szürke státuszt a rengeteg bírálat váltotta ki nálunk, melyek többnyire a túlzó reklámokról szólnak. Néha tényleg az az ember érzése, hogy egy szex oldalon van. Ennek ellenére bátran ajánlom az oldalt, hiszen arra amire született, több mint megfelelő.

  Elérhetőség: https://diablotorrent.net

  Megnéznéd? Megteheted itt: Diablo Torrent bemutatója

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: Diablo Torrent meghívók

  Kérdésed van? Tedd fel itt: Diablo Torrent témája

  Bigtorrent

  Az eredeti bigtorrent 2008 és 2010 között üzemelt. Az oldal bezárása után pár nappal, pontosan 2010.05.01-én indult a jelenlegi bigtorrent.eu a nulláról. Így feltehetően nem sok köze van az eredeti oldalhoz. Az bigtorrent.eu a 2010-es indulása után sokat küszködött a stabilitással, de mostanra sikerült a kezdeti nehézségeken átlendülni. Az oldal szintén bővelkedik reklámokban, de mostanra ezeket is sikerült ízlésesen, kevésbé zavaróan tálalni. Az oldalt mellesleg a letisztult, modern megjelenés is jellemzi.

  Elérhetőség: https://www.bigtorrent.eu

  Megnéznéd? Megteheted itt: -

  Szeretnél bekerülni? Kattints ide: -

  Kérdésed van? Tedd fel itt: -
  Ezt olvastad már?

  Címkék:

  Megbízhatatlan torrent oldalak listája


  További lehetőségek:


  A fekete listán a hazai torrent világ olyan oldalait nevezzük meg, melyek használata nagyon nem ajánlott, sőt, kimondottan veszélyes. Ezek az oldalak személyes adatokkal élnek vissza, és némelyik nem szól másról, mint a vezetők perverzióinak kielégítéséről, és a saját felhasználóik lehúzásáráról. Méltán nevezhetjük őket a torrent világ szégyeneinek.


  A Fekete listára kerülés feltételei:

  • Saját felhasználóik megtévesztése!
  • Legalább egy bizonyítható spam botrány!
  • Személyes adatokkal való visszaélés!
  • Becsapós nyereményjátékok!
  • Más oldalak adatbázisainak lopása!
  • Lopott adatbázisok importálása!
  • Más oldalak feltörése!
  • Más oldalak DDoSolása!  A Torrentek.info Szerkesztőségének Fekete Listás Torrent Oldalai!  Bitpalace

  A Bitpalace torrent oldalt akár a spam királyának is nevezhetnénk, ugyanis náluk senki se űzi intenzívebben ezt a tevékenységet:

  fekete lista

  fekete lista

  some_text

  some_text

  some_text

  some_text

  some_text

  Képesek akár 3-4 különböző e-mail címről egyszerre küldözgetni a kéretetlen leveleiket. Ehhez a tevékenységhez össze lopkodott adatbázisokat is előszeretettel használnak. A kérdés csupán az, hogy a staff tagok mikor töltik be a 18-at. Addig ugyanis úgy sem fogják megérteni, hogy evvel a tevékenységgel nem lesz aktív az oldaluk.  Ewerest

  Igen kedves olvasó, a név kötelez.. Valóban egy újabb Pistike oldal került fel a listánkra. Az Ewerest egy vegyes tartalmú "oldal", (bár elég túlzó annak nevezni, nem véletlen az idézőjel) ami szintén elég sűrűn keveredik spam botrányba:

  some_text

  Jelszavakat, adatbázisokat lopnak, majd beépítik őket a saját oldalunkba. Legutóbb a Bigtorrent felhasználóit tették magukévá, majd elhíresztelték bezárt az oldal. De akkoriban ezt meg is írtuk: A Bigtorrent újra megy! Kamu az Ewerest - Bigtorrent fúzió!

  Szóval egy valódi gyöngyszem került ismét a szégyenfalra, ami nem csak lehúzza a saját felhasználóit, még a képükbe is hazudik. Szerintem mindenki egy ilyen közösségbe vágyik, feltéve ha nem rendelkezik gerinccel, és felnőtt ember létére egy ötéves szintjén mozog.

  2018-01-05-én Az Ewerest tulajdonosa meghívta az oldalára roppantót, aki fejvadász néven regisztrált is:

  some_text

  És a gigatorrents nevében kért és fogadott el támogatást:

  some_text

  Gondolom meg se kell jegyeznem, hogy se a gigatorrents-nek, sem pedig az oldal vezetésének nincs köze az ügyhöz. El is határolódtak a történtektől:

  some_text  MovieZone

  Mielőtt az oldal neve hallatán arra gondolnátok, hogy na végre egy jó filmes oldal, gyorsan ki kell ábrándítsalak titeket. Ez az oldal a megtévesztő neve ellenére, csak egy sima vegyes tracker elég gyér tartalommal, és méltán kevés aktív felhasználóval. Nem sokan ismerik, ugyanis inkább hírhedt, mint híres. De erre a hírhedtségre is csupán a Pistike trackerek vezetői között tett szeret. Hiszen sűrűn DDoSolja, zsarolja oldalaikat, így kényszerítve őket arra, hogy az általuk üzemeltetett szerverre költözzenek. De ez ugye a kecskére a káposztát tipikus esete. Csak itt a kecske egy tolvajt takar, a káposzta pedig mások személyes adatait.

  Szinte havonta keverednek spam botrányba, és adatlopási ügyekbe:

  some_text

  some_text

  some_text

  some_text

  Azt sem árt megemlíteni, hogy több privát oldalt, és azok üzemeltetésére létrehozott szervert is feltörtek.

  De az oldal más blogok és hírportálok szégyenfalán is jócskán előfordul:

  some_text

  Forrás: asva.info

  Innen üzenném, az oldal visszatért, és ott folytatja, ahol abbahagyta!

  2016 Novemberében egy fórumot is létrehoztak, ahol a feltört szerverek, oldalak, tartalmát osztották meg. Az oldal tulajdonosa (root) ellen több feljelentés is született már, szóval nem ismeretlen a magyar hatóságok előtt. Akinek ez se vette el a kedvét a regtől, az nézzen be a Mónika show hangulatát idéző témánkba, ahol láthatja az összes fekete listán lévő oldal vezetőjét, és különös, embereknél még nem tapasztalt viselkedési formákat figyelhet meg: A Torrentezés legalja
  Ezt olvastad már?

  stilusválasztó