Közösség

Vedd fel a ritmust és légy közösségünk aktív tagja, pár dolog a rendszerről:

 • Első lépések:Oldalunk rendelkezik az egyik legaktívabb és legnagyszerűbb közösséggel, melynek a tagjai örömmel fogadják be maguk közé az újonnan érkezőket. Ennek egyik fontos kelléke a bemutatkozás. Ha tetszik az oldalunk, nézz szét a fórumban is. És ha össze szedted minden bátorságod, mutatkozz be nekünk.

 • Közösségi oldalak: ha igazán megszereted az oldal közösségét, akkor fontos, hogy bővítsd is azt saját ismerőseiddel, hogy minél többen legyünk. Az United Torrent Society nem marad ki az új hullámokból: Like-olhatsz minket a facebookon, ajánlhatod oldalainkat vagy nyomhatsz +1 a Google új szolgáltatásával, hogy mások is idetaláljanak. Oldalunk több témára kiterjed, számolj be rólunk minden ismerősödnek, hátha az Ő igényeiknek is meg tudunk felelni.

 • Köszönöm gomb: minden hozzászólás és cikk, hír stb. alatt találsz egy linket, amivel megköszönheted az adott publikációt. Értelemszerűen ezt akkor kell használnod, hogyha az adott hír, hozzászólás számodra hasznos/fontos információt hordozott, tehát nem akkor, ha viccesnek találtad. Köszöneted visszavonhatod, persze ezt nagyon nem illik. A "Köszönömök" száma azt mutatja meg, hogy az adott illető mennyire hasznos tagja a közösségnek. Ne fukarkodj a "Köszönöm gomb" használatával, az elismerés mindenkinek jól esik és lehet, hogy az illető, ha érzi, hogy hasznos munkát végez, akkor folytatja tevékenységét.

 • Aktivitás: Fontos, hogy ne csak néma vendég legyél, hanem a gondolataiddal, hozzászólásaiddal formáld, és gazdagítsd az oldalunkat. Nálunk a kulcs az aktivitás. Aki aktívan részt vesz a közösségünk életében, és használja, gyarapítja témáinkat, az bárhová bejuthat. Gondolom te se adod oda a bizalmadat bárkinek. Így tőlünk se várd, hogy már az első nap minden az öledbe hulljon. Légy velünk, adj rá esélyt, hogy egy kicsit jobban megismerjünk. Nem várjuk el tőled, hogy egyből úgy használd a fórumot, mintha otthon lennél.Néz körül, olvasd át közösségi témáinkat, melyek mind egy neked szegezett kérdés. Hát válaszolj rájuk kedved szerint.

 • Megbízhatóság: a legnagyobb súlyú osztályozó rendszerünk, mint egy ellenőrző. Egyedüliként lehet negatív és pozitív értéket is szerezni. Egy felhasználónak akkor adj negatív értékelést, ha rászolgált és akkor pozitívat, ha volt mivel kiérdemelnie, egy vicces hozzászólás nem feltétlen ér megbízhatósági pontot, hiszen az illető nem tett vele sokat a közösségünkért. A megbízhatóságot óvatosan kezeld, hiszen a többiektől is visszakaphatod, ha jogtalanul használod. Megbízhatósági pontokat egymástól tudtok szerezni. Egy nagyobb pontszámmal rendelkező felhasználó azt jelzi, hogy már letett valamit az asztalra, ennél fogva az ő szava többet számít majd, mint egy friss regisztráltnak. Hogy mikor nyúlj ilyen megbízhatósági pontokhoz? Például, ha a felhasználó megsérti a szabályzatot, sikeresen bonyolítasz le vele egy meghívócserét, felajánl neked egy meghívót vagy éppen ha átver, persze mindezeket a megfelelő előjellel. Ez a pontrendszer arra hivatott, hogy a meghatározó, az oldalért sokat tevő egyének kiemelkedjenek, illetve a csalók, simlisek, deviánsok gyorsan lesüllyedjenek. Meghívócseréknél jól jöhet, ha rápillantasz leendő partnered megbízhatósági mutatóira. Több részletet találsz a felhasználók profil oldalán, az értékelő ablak megnyitása után.

 • Medálok: a profil boxokban megjelenő kis kitüntetések, melyeket különböző tevékenységekkel lehet elnyerni. Jelentenek egyfajta státusz szimbólumot is. Az egér kurzorját föléjük húzva tudhatom meg, hogy melyik kitűző mire jár. Bővebben itt!

 • Hall Of Fame: az oldal történetének statisztikája megmutatja neked, hogy kik és hogyan tevékenykedtek eddig.

 • A közösség céljai: nem torrent oldalon vagyunk, bár a téma lehet, hogy összeköt minket, de itt mindenről beszélhetünk kötetlenül. Részletek az Impresszum fülön

 • Felhasználói rangok:
  Cím Követelmények
  Sysop Az oldal fejlesztője és tulajdonosa!Semmilyen módon nem érheted el ezt a rangot!
  Adminisztrátor Adminisztrátorokat kizárólag moderátorokból nevezünk ki!
  Moderátor Ezt a rangot azok a felhasználóink kapják, akiket a Vezetőség kiválaszt erre a pozícióra.
  VIP A vezetőség által kiválasztott felhasználók,akik sokat tettek az oldalért.
  Tracker Megbízott Torrent oldalak kapcsolattartói
  Publikátor Ezt a rangot azok a felhasználóink kapják, akik rendszeresen küldenek be híreket.
  Legenda Háromszázhatvanöt nap és ezer hozzászólás
  Mester Százhúsz nap és ötszáz hozzászólás
  Mániákus fórumozó Hatvan nap és százötven hozzászólás
  Tag Harminc nap és ötven hozzászólás
  Felhasználó Az alap tagcsoport az újonnan regisztrált tagjainknak.
Címkék: