Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

A jogkezelők szerint a Google kiszolgálja a kalózokat


8 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések: 4377
A jogkezelők szerint a Google kiszolgálja a kalózokat

Az amerikai szervezet állítja: a Google hiába ígérte meg, nem segíti a szövetséget a kalózkodás elleni küzdelemben.

Az egyik nagy amerikai jogkezelő, a Recording Industry Association of America (RIAA) legújabb jelentésében azzal vádolja a Google-t, hogy korábbi ígéretét nem tartja be, és nem sorolja megfelelő mértékben hátra találati oldalain azokat a weboldalakat, ahonnan kalózmásolatok tölthetőek le, sőt a RIAA által kalózoldalaknak minősített oldalak linkjei a találati listák elején vannak, ha a felhasználók zenékre vagy művészekre keresnek rá.

A Google nevében tavaly augusztusban Amit Singhal, a cég fejlesztésért felelős alelnöke valóban azt írta a hivatalos blogban, hogy keresőmotorjukat úgy alakítják át, hogy a találati listák elejére a legális tartalmak linkjei kerüljenek. Emellett a jogok tulajdonosainak és a jogkezelőknek biztosítják azt a lehetőséget, hogy ha például a YouTube-on illegálisan feltöltött tartalmat találnak, azt jelezzék a cégnek – ezzel az érintettek élnek is, havonta több millió, törlést kérő jelzés érkezik a Google-hoz.

A RIAA most azt hányja a Google szemére, hogy hiába ígérték meg a változtatást, saját vizsgálatuk szerint semmi sem történt, a kalózoldalak linkjeinek 98 százaléka még mindig az első találati oldalon jelenik meg. (A jogkezelők többek között a Billboard decemberi 100-as slágerlistája alapján végeztek kereséseket.) Sőt, azt állítják, hogy a legális letöltést kínáló oldalak, mint például az Amazon, csak a keresések felénél jelennek meg az első találati oldalon. A jelentés szerint: „Más szavakkal: bármilyen, a kalózoldalak rangsorolását célzó változtatást hajtott is végre a Google, az láthatólag nem működik.”

Írta: Dajkó Pál | 2013-02-22 14:20 | Forrás: IT café
http://itcafe.hu/hir/google_riaa_rangsor_ranking.html

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne merülj feledésbe, inkább tanulj meg úszni a felismerésben!

Megköszönték:

lkata képe
lkata
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-12-07
Bejegyzések: 106
jogvedelem

Sziasztok!

Ahanyszor hasonlo cikkeket olvasok,mindeig elgondolkodom arrol,hogy ki mennyit nyer vagy veszt a fajlcserekkel, meg elszomorodom ,mert attol felek,hogy addig feszegetik ezt amig vegleg vege lessz a torrentezesnek.
Hat nem tudom ki hogy van vele,de velem biztos semmit sem veszitenek.Moziba nem mennek ,mert kb. 40km-re van az elso mozi ,ha nem ugy lenne akkor biztos en is elmennek neha egy egy filmre,de igy semmikepp sem.Dvd-t penzhiany miatt soha sem vennek,maradna a TV ,vagy mint regebben ,lesnem mikor jon haza kulfoldrol a szomszed es elkernem lemasolasra a piacon vasarolt kaloz dvd-jeit.Meg a dvd kolcsonzes sem lehetseges,mert az is ugyanolyan messze van mint a mozi.


kisspista képe
kisspista
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-03-25
Bejegyzések: 123
Ezek a jogvédők...

olyan hülyék mint a segg(elnézést kérek, hogy így fogalmazok) vagy csak tettetik.
Ha warezpista beírja a keresőbe hogy xyz dowload torrent akkor biztosan nem valamelyik legális oldalt hozza be a motor, hiába a korlátozás, mivel a legális oldalak 98%-a nem használ p2p fájlcserét(a youtube pedig semmilyent sem), így kényszerűen az első lapon megjelenő anyag 98%-a illegális lesz.

De lehet még ennél tovább is menni, ha valaki azt írja be, hogy xzy download free, akkor a tartalom akár 100%-a is lehet illegális, mivel ingyen biztosan nem fognak semmit sem adni legálisan...

Az egyetlen megoldás, ha a cenzúráznának nyíltan, de az csak az USA-ban jött be PIPA, SOPA(ejtsd SZOPHATSZ xD), szerencsére az EU-ban elbukott ezek kombinált csapása az ACTA, de csak egyenlőre.


Egosum képe
Egosum
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-01-31
Bejegyzések: 51
Ez szép lesz

Majd ha mindent sikerül kitiltani akkor úgy fog kinézni a gugli ha rákeresel valamire, hogy megjelenik 1 szép lista ki miért szűrette / tiltatta le az épp megfelelő oldalt, már most is ocsmány, de sajnos ezzel csak azt érik el h kiherélik a legjobb (szerintem a legjobb) keresőt, és kénytelen lesz mindenki váltani erre-arra. Magyarán hamarosan nem a legnépszerűbb kereső lesz. Ha távlatokban gondolkodna gugli akkor elkezdene szépen pénzt kérni minden egyes kulcsszó tiltás után, már csak spájzolás végett mire a rolót le kell húzni. Laughing out loud


kisspista képe
kisspista
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-03-25
Bejegyzések: 123
Minden kezdet nehéz

Csak bejutni nehéz a hardcore torrent/ftp világba(utóbbiba nekem nem is sikerült, wupload ips cenzúra[!nvit3l bizony-bizony 404es odalra küldi a warezolókat] és filesonic bezárás véget vetett amatőr pályafutásomnak is) utána már a google(része a youtube is) csak másodlagos forrás, előzetesek megnézésére, leírások keresésére kell.

A torrentezés sem volt könnyű, sokáig csak publikus tarackereken hit'n'run-nolgattam, de mostanra mindenhol fönt vagyok, ami számít.


Infto képe
Infto
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-11-13
Bejegyzések: 209
Ígéret???

Majd akkor lép oda a Google ha perkálnak nekik a kieső piac elvesztésével arányos összeget, ami nem mostanában lesz.
Egyébként valamit azért mintha maszatoltak volna a dologgal Smile


Egosum képe
Egosum
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-01-31
Bejegyzések: 51
Egyre gondoltunk

Csak nekem tovább tartott lepötyögni Laughing out loud


Infto képe
Infto
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-11-13
Bejegyzések: 209
re-egyre

Persze mert az enyém rövidebb volt Smile

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Torrentkereső.hu

Nyelvek