illetéktelenek kezébe kerülhetett az eStone!

Dark Angel képe

Sziasztok! Aggasztó információk jutottak a birtokunkba az eStone torrent oldallal kapcsolatban. Bizonyos személyek nem kevesebbet állítanak, mint hogy meg van nekik az oldal teljes adatbázisa és ha akarnak bármikor bejutnak ismét az oldalra.

Súlyos vádak ezek, melyeket állítólag  készek az illetékesek bizonyítani.

Elöljáróban kaptunk néhány életképet az oldalról, melyet kétségkívül csak is egy “belső” ember készíthetett:

111

21

Látható, hogy a felhasználók lelkesen támogatják az oldalt pedig az eStone továbbra se rendelkezik SSL titkosítással. Ami valljuk be 2019-ben már minden weboldalnál alap lenne.

A támadók azt állítják, hogy tájékoztatták az oldal tulajdonosát az esetleges mulasztásokról, és elég időt adtak ahhoz, hogy javítsa a hibákat. Mivel ez azóta sem történt meg, így úgy döntöttek, hogy megszellőztetik az ügyet, és a médiához fordulnak.

Az eStone még 2015-ben jött létre a kamu xider, és a szintén kamu beload oldalak egyesüléséből. De minden adott volt, hogy lemossák a gyalázatot, és az új név egyben egy új kezdet is legyen.

Nos, egyenlőre az oldal árfolyama mélyrepülésben van. Azért bízom benne, hogy a mi kis cikkünk megkondítja azt a bizonyos vészharangot, és az eStone vezetése mielőbb lép az ügyben.

Mi örömmel írnánk arról is, hogy milyen lépések történtek, és hogy az eStone torrent oldalt ismét biztonságosan lehet használni. Rajtunk nem fog múlni. Szóval, ébresztő eStone!!

Forrásunk további érdekességeket ígért, és bizony előrevetített egy estleges újabb támadást is, így még sürgetőbbé vállt, hogy az eStone betömje azokat a bizonyos réseket.

Csak remélni tudom, hogy nem egy újabb nagy torrent oldal haláltusáját közvetíthetjük. Nektek mi a véleményetek az oldalfeltörésekről? Valóban ez a megoldás a problémák rendezésére? Írjátok meg nekünk kommentben.

Osztani ér.

 

Forrás: https://www.torrentek.org/2019/06/09/illetektelenek-kezebe-kerulhetett-az-estone/