Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Homofób nCore?


2 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Dark Angel
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1460
Homofób nCore?

Sziasztok! Egy kedves olvasónk arról kérdezett bennünket, hogy miként viszonyul a magyar bittorrent társadalom a melegekhez, vagy homoszexuálisokhoz.

Ahhoz, hogy igazán tárgyilagos választ adhassunk, előbb kicsit körbe kellett járnunk a témát. Ezért ellátogattunk hazánk legnagyobb torrent oldalára, az ncore-ra.

Nem kellett sokat szaglásznunk, és máris rátaláltunk egy érdekes bejegyzésre az ncore fórumában:

 

A tipikus kettős mérce esete, hogy a meleg pornó üldözendő. Nekem nem hiányzik, ahogy a többi pornó sem

 

Az egyik kedves hozzászóló azt nehezményezi, hogy ameddig a pornó elég széles skálája megtalálható az oldalon, addig a gay, az az a meleg pornó szigorúan tiltva van:

1234

A meleg pornó mellesleg egy felsorolásban van az animal, pedofil tartalmakkal.

De ameddig az anyagokat érheti hátrányos megkülönböztetés, addig a felhasználókat viszont nem. A vezetőség ugyanis keményen fellép minden diszkriminatív, vagy homofób megnyilvánulás ellen:

Névtcccelen

Jól látható, hogy az illető warnt, az az figyelmezést kapott homofób megnyilvánulásáért a moderátoroktól, akik amolyan rendfenntartók az oldalon. Ha ismétlődik a dolog, ez a felhasználó elbúcsúzhat az ncore fiókjától.

A véleményünk tehát az, hogy azért még mindig van némi félelem és ódzkodás a homoszexualitástól, de a felhasználókat emiatt nem érheti hátrányos megkülönböztetés.

 


Isti45 képe
Isti45
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-07-24
Bejegyzések: 4
Igen, valóban így van,

Igen, valóban így van, hozzáteszem sajnos, mivel egy pornó trackeren megtalálhatóak a gay kategória is, hozzátéve, hogy ncore-n, nemcsak a meleg, hanem a Bi pornó is tilos, érdekes ebből a szempontból...Smile

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Torrentkereső.hu

Nyelvek