Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

A harmadik csapás az ACTA-ra!


4 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések: 4377
A harmadik csapás az ACTA-ra!

Az internet szabadságáért és a magánélet sérthetetlenségéért aggódó tüntetők nem tisztelik a már földön fekvő, alaposan kiherélt ACTA-t, hiszen ezekben a kérdésekben nem érvényesülnek a fair play szabályai. Addig rúgjuk, amíg mozog. Ez lesz a tüntetők sajátságosan értelmezett harmadik csapása!

Február 11. és 25. után itt a harmadik (remélhetőleg végső) tüntetés az ACTA egyezmény ellen. Június 9.-én, 17 órakor a Széll Kálmán térről (volt Moszkva tér) indul a tüntetők menete a Lövőház utcai Európai Parlament Tájékoztatási Irodájához. A helyszín nem véletlen, hiszen az Európai Parlament július 3.-án fog véglegesen szavazni az egyezményről. Az összegyűltek a tüntetés eszközével próbálnak nyomást gyakorolni a magyar EU-s képviselőkre, hogy azok NE szavazzák meg, illetve NE fogadják el az egyezményt.

Akadékoskodóknak és szőrszálhasogatóknak: Valóban, a többségünk nem olvasta az egyezmény szövegét, mint ahogy azok többsége sem, akik a budapesti tüntetéssel egy időben, Európa 98 városában szintén tüntetni fognak. Ezek a megmozdulások nem csak az egyezmény ellenzéséről szólnak, hanem annak a trendnek az ekézéséről is, amivel a hatóságok és a hatóságként tetszelgő, a szerzőkön élősködő kiadók, szerzői jogvédők próbálnak a jogra hivatkozva behatolni az internetezők magánéletébe. Az ő álláspontjuk technikailag védhetetlen, erkölcsileg tarthatatlan, köszönhetően annak, hogy a netes társadalom szeme kezd kinyílni. Ez lesz a trend, nem az övék!

Tanácstalanoknak: Ha szoktál letölteni, torrentezni és továbbra is szeretnél anélkül, hogy ezt a tevékenységedet és persze egyéb netezési szokásaidat a kiadói lobbi törvény által felhatalmazva megfigyelhetné, akkor csatlakozz a tüntetőkhöz! Ha nem szeretnéd, hogy téged, mint átlagos otthoni internetezőt egy lehetséges bűnözőnek tartsanak, és ekként kezeljenek a hatóságok és a szerzői jogok eszmeisége mögé bújt üzleti vállalkozások, akkor csatlakozz a tüntetőkhöz! Ha csak egyszerűen kinyilvánítanád azon jogodat, hogy nem tűrsz el semmiféle cenzúrát az interneten, akkor csatlakozz a tüntetőkhöz!

Jelezd a részvételedet az esemény FB oldalán, illetve ha nem használod a Facebook-ot, akkor csak gyere el.
https://www.facebook.com/events/362262150488368/

2012/05/31
http://www.kalozmedia.org/2012/05/31/a-harmadik-csapas-az-acta-ra/

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne merülj feledésbe, inkább tanulj meg úszni a felismerésben!


Anonymous képe
Anonymous (nem ellenőrzött)
Az ACTA egyezmény nagy

Az ACTA egyezmény nagy valószínűséggel el fog bukni az EU-parlament előtt, hiszen több bizottsága is elutasította.
Az ACTA elbukásában döntőek voltak (lesznek)ezek a tüntetések, amik Európa-szerte egyidőben zajlottak. Így lesz ennél a tüntetésnél is.
Aki továbbra is szeretne torrentezni otthon, annak a tüntetésen a helye, hiszen egyrészt erről szól a dolog, másrészt a netes anonimitás megőrzéséről. Harmadrészt a kiadók és jogkezelők visszarugdosásáról az óljukba. Laughing out loud


torrentorr képe
torrentorr
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2011-05-31
Bejegyzések: 24
Legyünk reálisak

Ez mind szép és jó, hogy felvonulunk meg "ki nyilvánítjuk a véleményünket" de most őszintén az a sok fa..kabát addig le se szarja a fejünket míg nem szemtől szembe "fenyegetik" meg őket. Amerikába, Angliába, Németországba, Franciaországba ahol állítólag felvilágosult emberek élnek és többen mint nálunk, jelenlegi állás szerint elbuktak a tüntetéseik. Mit hiszünk hogy talán kijönnek az épületből "jeles" képviselőink és látván a hogy pár ezer ember összegyűlt, meghatódnak és ők is egyként mondják majd azt hogy nem dőlünk be ennek a kapitalista baromságnak, és nemet mondunk ennek a zsarnok törvénynek...?? Magyarországnak azt kel tennie amit az EU-mond, csak ultimátumok léteznek manapság, sajnos ilyen helyzetben vagyunk. Talán túlzottan pesszimista vagyok, és kívánom hogy ne legyen igazam.


Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések: 4377
Érdekes amit

Érdekes amit írsz mert a felsorolt EU országokra pont az ellenkezője jellemző ami a tüntetéseket illeti , és igen ha valami orbitális baromságot akarnak lenyomni a torkunkon akkor ki kell menni .

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne merülj feledésbe, inkább tanulj meg úszni a felismerésben!

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Torrentkereső.hu

Nyelvek