Get Adobe Flash player

A Gigatorrents nevében csal ki támogatást a csaló banda


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítőPublikátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
A Gigatorrents nevében csal ki támogatást a csaló banda

Üdv néktek! Január 6.-án megkeresett minket a Kapcsolat
menüponton keresztül D12, az Ewerest | Bejelentkezés volt tulajdonosa, mondván érdekes hírei vannak az ewerest-ről! Nos az érdekes és az ewerest.hu egy mondatban olyan, mint egy mágnes azonos pólusait összeilleszteni. Egyszerűen lehetetlen, hiszen taszítják egymást, nem illenek össze. Hát elzavartuk a tagot, mondván nem foglalkozunk kis oldalakkal.

Meg amúgy se érdekel minket, sem az olvasóinkat az oldalakon végbemenő belső viszálykodás, a szeretlek-dögölj meg című műsor. Hiszen tudjátok, a nevesincs oldalakon a ma barátja a holnap ellensége!

some_text

Ugyan ezen a napon személyesen engem keresett meg az egyik anonimitását kérő oldal tulajdonosa, ő is az ewerest-el kapcsolatos infókkal kábított.. Na ne! Már megint az ewerest? Hagyjatok már ezekkel a fogyatékosokkal, gondoltam. De mint később kiderült, ő is kapcsolatban állt a fent említett D12-vel, így ez még mindig a fenti külső, belső lejáratás, csak egy harmadik személy bevonásával. A nem, pedig mindenkinek nem, még a barátoknak is!

Nos, itt akár el is engedhettük volna ezt a rendkívül érdekfeszítő témát, hiszen ismeritek a mondásom, "a szarral nem foglalkozom, csak lehúzom a wc-én" és bizony tisztára olyan, mintha ezt a mondást az ewerest-re öntötték volna. Csak hogy az említett dolognak kezdett egyre terjengősebb szaga lenni, és mikor már olyan népszerű oldalak nevei is felmerültek, mint például Gigatorrents, akkor már kénytelenek voltunk a dolgot kicsit komolyabban venni a normális oldalak felhasználók védelme érdekében! Mint kiderült, még egy olyan oldal mint az ewerest is képes még lejjebb süllyedni, de ezúttal úgy érzem jócskán túl lőttek a célon.

Csapjunk akkor a közepébe

Egy nappal a megkeresésünk előtt, az az 2018-01-05-én, bilickin, az ewerest egyik tulajdonosa meghívott egy "Roppanto" néven futó egyént az oldalára, aki Fejvadasz néven regisztrált is, és mit ad Isten, egyből rendszeradmin rangot kapott. Sokaknak ismerős lehet a fejvadász név, hiszen a Gigatorrents-en is létezik egy ilyen nevű rendszeradmin! A két személy természetesen nem azonos, de a fent említett "Roppanto" nem véletlenül választotta ezt a nevet. Ő ugyanis a mai napig a Gigatorrents-es fejvadásznak adja ki magát, és gyűjt a "saját", és a Gigatorrents nevében támogatást az ewerest-en! A Gigatorrents viszont soha nem kér, és nem is fogad el semmilyen támogatást.

Forrásunk beépített embere tesztelte a fenti állításokat, és maga is elutalta a Gigatorrents nevében kicsalt összeget:

some_text

Az utalás megérkezte után lépett rangot az áll fejvadász az ewerest-en!

Egy "vicces" sztori

Mikor ez az ügy belső körökben szivárogni kezdett, több hangját hallatni nem félő oldalt is igyekeztek elnémítani. És hogyan? Hát olyan igazi ewerest módon . A már fent említett "Roppantót" szerzőtették kemény ötezer forintért, hogy törje fel többek között a BitCool torrent oldalt. De mivel az ewerest-nek időre volt szüksége, hogy előteremtse ezt az összeget, így a mi "Roppanto" barátunk gondolt egyet, és megkereste a BitCool vezetését, és beszámolt nekik a történtekről. Majd hozzátette, ötezer forintért, szívesen feltöri nekik az ewerest " torrent oldalt" ! A BitCool látszólag bele ment a dologba, és elkérték ami "Roppanto" barátunk számlaszámát. De nem azért, hogy utaljanak a mi kis megélhetési bűnözőnknek, hanem azért mert biza egy számlaszámból elég sok minden kiderülhet hozzáértő kezekben. Így a mi "Roppanto"barátunk kilétére is hamar fény derült. Ezek után nem volt kedve tovább ügyeskedni. De ha kell én is beszállok a játékba, és kész vagyok megtriplázni az összeget, csak ne égesse magát és a családját ilyen húzásokkal.

Az ewerest a torrentezés legalja

Fontos hozzátenni, hogy az ewerest-hez hasonló oldalak a bűn melegágyai, és nem véletlen kerülnek a feketelistára!

Mondanám, hogy senki ne regisztráljon, és messziről kerülje el az oldalt, de sajnos sokan lehetnek olyanok, akik az adatbázis lopások révén akaratuk ellenére lettek az oldal tagjai, ugyanis többek között a bigtorrent tagjait és azok adatait is beolvasztották/ellopták. De erről már írtunk korábban: http://torrentek.info/forum/uts-exkluz-v-h-rek/91971-bigtorrent-jra-megy...

Pár oldal szimpatizál velük, és keltik azt a látszatot, hogy az ewerest biztonságos. Evvel akarva, akaratlanul is elősegítik a bűn és a mocsok elterjedését. Mi továbbra is külön listára helyezzük és ezzel megkülönböztetjük ezen oldalakat, amit továbbra is itt tekinthettek meg: Fekete Lista

Az ewerest oldalon mellesleg a mai napig elérhető a támogatás opció, ami azt sejteti, hogy a minőségi torrentek elérése a felhasználók támogatásának a függvénye:

some_text

A recept egyszerű! Ha filmeket, ha zenéket, ha játékokat akarsz, támogass minket! Ha szereted az oldalt, támogass minket. És itt a legújabb, egyben legundorítóbb, ha szereted a Gigatorrents oldalt, támogass minket! Azt hiszem ez a húzás minden normális embernél kiveri a biztosítékot.

Jól hangzik az a suggalat, miszerint a befolyt összeget az oldal kiadásaira fordítjuk, csak sajnos ez sem igaz.

Biztos forrásból tudtuk meg, és később maga uheni (másik ewerest tulaj) is megerősítette, hogy jelenleg reklám fejében fut az oldal:

some_text

Az általuk futtatott ewerest rádió sem legálisan fut, így a szükséges költségekkel sem kell bajlódniuk.

Akkor mégis mire költik az userektől kicsalt támogatást? Arra maga uheni ad választ nekünk, ugyanis eszébe sincs titkolni:

some_text

Nem kellett sokat várni a magyarázatra sem, miszerint igaz, hogy a támogatás elment a gyerek új tabletjére, de becsület szavunkat adjuk, hogy ezt az összeget azonnal vissza is utaltuk az oldal számlájára. Még ha el is hisszük, pedig nem, ez akkor is olyan, mintha egy pénztáros pénteken elbulizná a kasszában lévő összeget, de semmi gond, hétfőn visszateszi. XD Azt hiszem ennél már nincs lejjebb.

Szóval akinek van kidobni való pénze, az támogassa ezt a "szent családot" mert el kél még egy iphone is a tablet mellé..

Magyar Trackerek

Az ilyen események megrendítik a bizalmat a normális oldalak iránt is, hiszen ezek után kétszer is meggondolja az ember, hogy hova utalja a fizetésének egy részét. Mi továbbra sem buzdítunk senkit sem a torrentezésre, ez mindenkinek a saját felsősége. De azt tanácsolom nektek, hogy figyeljétek a Magyar trackerek menüpontunkat, amiben idén az összes nagy hazai torrent oldal képviseltetni fogja magát! Itt tudjátok majd ellenőrizni az oldalak aktuális helyzetét, állapotát.

Végezetül elmondanám, hogy mióta nincs egyforintos, azóta a szerkesztőségünket nem lehet megfizetni, tehát megvesztegethetetlen, így továbbra is megfogjuk írni a nagy oldalakat érintő híreket.

Aki teheti ossza meg ezt a hírt, és segítse vele visszaszorítani az ilyen átveréseket.

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!