Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

[Gépház] Meghívó csere sarok 2.0 béta

Dark Angel képe

Elkészült az új meghívó csere felület. Vegyétek birtokba és jelentsétek az esetleges hibákat, ez nagyon fontos ebben a béta fázisban.
A következő új és régi funkciók érhetőek el:

  • meghívó, felhasználói fiók, bónuszpont csere felület, ajánlat listázó és kereső
  • sikeres csere visszajelző rendszer
  • feketelista
  • timeline: csak egy kis plusz...

Teljesen új lehetőség, hogy az aktuális (és korábbi) sikeres cseréiteket be tudjátok küldeni és, ha a másik fél is visszaigazolta, akkor növekszik a sikeres csere számlálótok. Ezt a számot szeretnénk egy új megbízhatósági mutatóként kezelni, így erős moderátori ellenőrzés alatt fognak állni a sikeres csere jelentések.

Itt az idő, hogy beküldjétek csere ajánlataitokat és korábbi sikeres cserepartnereiteket.

Ha tehát valakivel volt már sikeres cseréd, akkor mindenképp jelezd és ne csak megbízhatósági pontot adj. Megbízhatósági pont jár segítség, felajánlás stb. esetén is míg a sikeres csere pont nem, így a sikeres csere pontokat tekintjük erősebb mutatónak a cserélni vágyók körében.

kisspista képe
kisspista
Offline
Kezdet: 2012-03-25
Nagyon jó!

Tetszik ez az új felület. Kezelhető és egyszerű!

sas96 képe
sas96
Offline
Kezdet: 2011-08-26
Én például beload uppot

Én például beload uppot cseréltem MTT uppra, de levették az MTT uppot mert csalásból szerezte. Email címét nem tudom, így fekete listára nem tudom tenni. Most mit kellene tenni? Mert a felhasználót se találom. A neve eagames42.

Dark Angel képe
Dark Angel
Online
Kezdet: 2009-06-03
re

Szia!
Ő egy csaló volt és rég tiltva lett. Ilyenkor is írd meg a történtetet és adatokat a feketelistára, csak hagyd üresen az e-mail mezőt, a felh. névhez pedig írd be, hogy mi volt a neve.

Dark Angel képe
Dark Angel
Online
Kezdet: 2009-06-03
Jelezzétek korábbi sikeres cseréiteket!

Jelenleg a legfontosabb, hogy mindenki feladja a cserehirdetéseit és jelezzétek korábbi sikeres cseréiteket!
Természetesen a meghívó csere sarok "Sikeres csere" fülén kell jelezni!