Kedves Látogató! Ha reklámok nélkül szeretnéd élvezni oldalunk szolgáltatásait, nincs más dolgod mint regisztrálni: https://torrentek.info/user/register

Ugyanis az UTS - Torrentek.infon a reklámok az arctalan vendégeknek szólnak, nem pedig a felhasználóknak.


Fúzió


24 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátor
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
Fúzió

Kezdetek:

Mikor ide érkeztünk volt egy olyan elképzelés, hogy a torrentek.info a genesis részévé váljon. De ezt elvetettük, mondván a kapcsolat, egy amolyan testvér státusz, ilyen radikális intézkedések nélkül is kialakítható. Így inkább azon munkálkodtunk, hogy mind a két oldal tagjai megismerjék egymás oldalait. Szerettük volna, ha a tagok ismerkednek azokkal a technikai újításokkal, amikkel az mcs rendelkezik. Hiszen itt is bevezettünk volna párat. Mind két oldalon elhelyeztük a másik logoját. Kezdetben nem volt ebből probléma. Sőt kaptunk pozitív visszajelzéseket is, sokan örültek egy másik alternatívának. De voltak akiknek ez nem tetszett, zavarta őket a logo. Hát szívük rajta, levettük. Azon a bizonyos oldalon ma is kint van, mert nem zavart senkit. Smile

Problémák:

[adsense:250x250:0123456789]

Ezek után világossá vált, ez az úgymond párhuzamos együttélés nem fog működni. De egy szűkebb körben egyéb problémák is felmerültek. Próbaképpen változtattunk a fórum elrendezésén, áthelyeztünk pár topicot. Azt mértük fel vele, mennyivel nő, vagy csökken bizonyos fórumok látogatottsága, hiszen ez nagyban függ az elrendezéstől is. Persze bármikor visszaállítható lett volna. De sajnos a reakció 1-2 embertől elég szélsőségesre sikeredet, mondván ha valamin változtatni akarunk arról nekik tudniuk kell, bele kell egyezniük. Magyarul egy topic áthelyezéséhez engedélyt kellene kérnünk attól aki azt létrehozta. Smile Tudom vicces dolog, de sajnos sokan nem nevetnek. Mert mint az menet közben kiderült, nem a szavak számítanak, nem az hogy van-e értelmük vagy nincs, hanem az aki leírja őket. Tehát írhat valaki akármekkora butaságot, ha sok a barátja megkapja a támogatást. De az is alapvető probléma, hogy sokan nem értik, attól hogy szólásszabadság van, még nem jelenti azt, hogy szabadon lehet vagdalózni a szavakkal. Ha valaki valótlant állít, és túl lő a célon azért fizetnie kell. A valóvilágban a rágalmazást a törvény is bünteti. Próbáltuk leírni azt amit máshol nem is kell, annyira magától értetődik. Mi vagyunk a vezetőség, ha valamin változtatni akarunk, megtehetjük. Ezt páran diktatúrának nevezték. Smile Hát rendkívül érett gondolat. Kicsit szélsőséges, de ha belegondolunk egyik online oldal sem szavazás útján hozza a komoly döntéseket. Adott egy vezetőség, aki irányít. Páran éreztették velünk, itt mi vagyunk az újak, tehát nekik mint régi tagoknak ugyan annyi joguk van itt döntést hozni. Ha ezt nem vesszük figyelembe, zsarnokok vagyunk. Szerencsére ez a látásmód nem terjed ki az egész oldal területére, sokan támogattak minket a kezdetektől fogva. Hiszen az emberek nagy része nem azt lesi, hogy mi mit csinálunk, hanem fórumozni járnak. De ez a negatív légkör sajnos körül vesz bennünket. Mi is azt érezzük betolakodók vagyunk, nem érezzük a magunkénak az oldalt, és ahogy múlik az idő egyre világosabbá válik, hogy soha nem is fogjuk. Hiszen, ha egy topic átrakásából ekkora balé robban ki, mi lesz itt később? Anno a régi vezetés segítséget kért, támogassátok az oldalt, különben megszűnik. De hányan tettek is a hangoskodok közül azért, hogy ez ne így legyen? Mert mi tettünk érte, mi voltunk azok akik lehetővé tették hogy ez az oldal ma is működjön. Lehet mi vagyunk az újak, de nálunk senki se áldozott többet ezért az oldalért. Smile Sokan írtak privát üzenetet, mert nem kívántak a vitába belefolyni. Azt kérdezték miért nem csinálunk rendet? Az az igazság, hogy megpróbáltuk, de az embereket nem tudjuk megváltoztatni. Itt ők vannak itthon, nem pedig mi.

Megoldás:

A megoldás egy új kezdet. Egy új oldal. Valami amit mi hozunk létre a régiek alapjain. Ott nem kell közelharcot vívni egy topic elmozdításáért. Egy oldal ahol mindenki újnak számít, az itt kialakult színfalak mögötti viták, értelmüket vesztik egyszer és mindenkorra. Mindig is ott volt a levegőben, hogy a torrentek info és az mcs egy nagyobb terv része legyen. De a végleges döntést ti hoztátok meg helyettünk. Tudom sokaknak szívügye ez az oldal, de semmi nem vész el, csak átalakul. Tehát az mcs és a torrentek infó teljes tartalma egy harmadik oldalban talál új otthonra. Egyik oldal sem nevezhető kicsinek, együtt pedig óriásivá duzzad. Lesz akinek tetszeni fog, lesz akinek nem. Az irányelv a régi. Egy oldal, ahol a bittorent áll a középpontban. Egy oldal, amely jó kapcsolatot ápol a torrent oldalakkal.


szederke képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2011-09-05
Bejegyzések:
Borítékolva

Halott elképzelés és részemről a téma befejezve.

A buta nem emlékszik és nem bocsát meg; a naiv emlékszik és megbocsát; a bölcs megbocsát, de nem felejt. (Thomas Stephen Szasz)


erdeikutya képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-01-05
Bejegyzések:
re Boritekolva

szia szederke...
nem hiszem, hogy DA ezt azert irta ki, hogy a velemenyunket kerje... Laughing out loud es nekunk nincs is mit jovahagyni vagy ellenezni. Mi ezt csak elfogadhatjuk es ugyanigy folytatjuk az uj oldalon is, hogy minimum egy ilyen jo oldalla tegyuk, vagy nem fogadjuk el, es nem teszunk semmit. Azt, hogy halott-e az elkepzeles vagy sem, ezt senki nem tudja megmondani elore. Ki tudja mit hoz a jovo, talan egy ujabb Endless-Skyline stilusu felivelest... Smile De lehet, hogy bazi nagy bukta lesz. De ha eselyt sem adunk az ujnak, akkor soha nem tudjuk meg.

DA: azert picit vitatkoznek a MCS "nagysagat" illetoen, ugyanis hiaba nagy egy oldal, ha nem igazan aktiv. Azert az talan elismerheto, hogy az MCS nem porog annyira, mint a TI. Nekem legalabbis ez a benyomasom.

PS. valahol legbelul szamitottam erre a lepesre, ezert nem is lep meg. De ki tudja, meg jo is kisulhet belole.

Udv.
erdeikutya


juventino képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-08-18
Bejegyzések:
re:

Részemről támogatva a jövendőbeli harmadik (letisztult) fórum. Indokom pedig a következő:

1) MCS szerintem is kisebb élettel teli oldal még mindig mint a TI

2) Nagyon örültem, mikor átvettétek az oldalt, mert úgy éreztem jobb kezekbe kerül. És igy is lett, voltak olyan téma átrakások, amiket én sem értettem, de semmi gond. Új Gazda, új meglátások.

3) Nem értem, én sem, hogy miért ragaszkodtak görcsössen egysek azokhoz a dolgokhoz, amiket Dark emleget. Mint a mindennapokban, ha nem tetszik a munkahelyed és nem tudsz jobb belátásra deríteni a főnököd, akkor felmondasz és elmész. Ezt egyesek meg is tették, de sajnos (számomra érthetetlen módon) durva nyomokat hagytak maguk után.

4) Mindennapi életben is, nem a 40-99 éves korig emberek mondják meg, hogy mi és hogyan lesz, hanem az aki igazán rátermett. Azért ne várják el egyesek, hogy tiszteteljék és miegymás, ha ők ezt nem teszik viszont! Azokat a személyeket akik a fórumon régebben is itt voltak tisztelem és elismerően szóltam róluk, vagy kommentáltam róluk...és soraimmal nem szeretném őket megsérteni!

5) Régi TI számomra kicsit túl elit cser oldal volt, voltak olyan személyek akik annyira magas lóról beszéltek másokhoz, hogy az valami...de miért?! Miért kell lenézni engem vagy mást ha még nem vagyok annyira tapasztalt fórumozó/torrentező?! Elfelejtették, hogy ők is így kezdték egyszer?! Ezzel ellentett fórum volt nekem a MCS. Sokkal barátságosabb, (csúnyán kifejezve) emberközelibb volt. Bármikor benéztem chatre mindig jól jött voltam, de nem csak én. Itt ez mindig másként volt, sajnos.

6) Régiek közül, akinek pedig a mostani vezetés nem tetszik, azok anno mikor Adminisztrátor a gondokól taglalt, miért nem fogtak össze és fektettek bele időt/pénzt a TI-be és vették át a vezetést? Vették saját kezükbe a fórumot?

Egy szó mi száz, lehet, hogy ezeket a sorokat nem kellett volna digitálissá alakítanom...de az utóbbi napok történései miatt kikívánkozott belőlem. Gondolataim már lőzőleg egyes emberekkel megosztottam...de e topic elolvasása során a fentiek kikívánokoztak belőlem. Kommentárokat hozzászólásomhoz várok, és gondolom sok személyben akár dühöt is fogok generálni, nem baj, legyen...de kérem előre a személy(eke)t, hogy értelmessen beszéljük meg a dolgokat. Emberhez méltóan, a másikra figyelve és nem eltaposva. Köszönöm! Smile


lkata képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-12-07
Bejegyzések:
Fuzio?

Sziasztok!

Nagyon sajnalom ,hogy ez az oldal megszunik.Nagyon szivesen jartam ide.
A fuzio csak annyiban keserit el, jobban mondva az uj oldal, hogy attol felek, olyan gyaszos sotet szine lessz mint a mcs-nek.
Ne haragudj Dark Angel,ez csak az en velemenyem.Bizonyara vannak sokan, nagyon sokan masok akiknek meg ugy tetszik.
Kivancsian varom a fejlemenyeket.
Udv


NBen képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-05-05
Bejegyzések:
re: Ikata

Az oldal skin tényleg gyászos, de mivel más és más nézőpontok vannak, így szerintem egy skin választási lehetőség megoldás lehetne a problémára Smile


lkata képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-12-07
Bejegyzések:
NBen

Szia!

Ne legy mar ennyire "optimista" Smile
Nekem ez az oldal elsosorban a tarsasag es a szep vilagos skin-ert tetszik.
Ha ezeket megtalalom az ujjan is,akkor az ugy sinen van,vagyis a tobbi jon magatol Smile

Azert hasznalom a torrentcsere oldalakat ,hogy informaciokat tudjak meg a torrentoldalakrol.Miert szunetel ez vagy az az oldal,vagy esetleg bezart-e stb.
Addig amig idetalaltam csak a google-n keresgettem ezeket az infokat,s mikor egy meghivo miatt beregisztraltam ,itt is maradtam a fentiekert.Sok mas is tetszik az oldalon,foleg hogy massal is foglalkozik az oldal ,nem csak cserekkel.Remelem hogy midezeket az ujjan is megfogom talalni.


Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátor
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
Üdv. Köszönöm mindenkinek aki

Üdv. Köszönöm mindenkinek aki kulturált véleményt alkotott. Smile

Sajnos a "hangoskodókkal" nem tudunk mit kezdeni, mert amíg nem lépik át a határt joguk van itt lenni. Smile De amúgy túlságosan egyé váltak az oldallal. Egy új helyen nem lesz olyan nagy a szájuk.

Mint írtam nem hirtelen jött az ötlet. Sok elképzelés játékban volt, mindig az itt történő események befolyásolták hová dől az a bizonyos mérleg.

De igen, az sem elhanyagolható, hogy az mcs valóban kihalttá vállt mióta mindnyájan itt tevékenykedünk. (Bár annyira so se volt aktív mint a TI) Egy oldalt könnyebben rendben tudunk tartani mint kettőt.

Az új oldalon több mint harminc kinézet közül lehet választani. Sőt, ha kell száz is lehet. Bízom benne, mindenki talál számára megfelelő stílust.

Nagy köszönet azoknak akik bíznak a döntésünkben, a többieket nyugalomra inteném, hiszen a változás nem mindig rossz. Mint írtam, semmi nem vész el, csak átalakul. Smile

További jó fórumozást kívánok.


guzu képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2011-12-31
Bejegyzések:
fózió

Sziasztok!
Közel az ötvenhez Smile engedjétek meg ezt a pár gondolatot.
Gyors ez a tempó nekünk idősebbeknek hiszen alig telt el 1 hónapnál több a váltás óta!
Ez az oldal gyakorlatilag igen kiválóan tudott működni
fejlesztés és vezetés nélkül és ebben elvitathatatlan része van azon tagoknak akik a tisztesség példaképei,és reményt adtak azoknak akik különböző oldalakon porul jártak!
Most jön ami lehet nem mindenkinek tetszik!
Kell a változás!
Ma eljutottam odáig hogy az oldalon leírtak kb 80% nem érdekel!
Gyakorlatilag azért járok fel hogy elolvassam ki kér esetleg segítséget,meghívot,és a belső kör gondjait.
Mint látjátok már rég nem ajánlok fel semmit,inkább magam próbálom megkeresni az én emberemet akinek adhatok!
Páran elmentek,megtehetik,majd lehet hogy visszajönnek,néhánynak menni kellett!
Munkahelyemen többször átéltem hasonlót, számomra már minden vezető fiatal!
És még mindig ott dolgozom!És nem azért mert s...nyaltam,hanem ahol tudtam segítettem nekik!
Ennek tükrében állítom hogy kell a változás,mert a fiatalok hozzák az újdonságokat a lelkesedést.
Nekünk csak alkalmazkodni és segíteni kell öket.
Alkalmazkodni mindenki tud (aki nem annak az élet más területén is problémája van)segíteni meg persze hisz sokunknál ott az ikon vagy a vérükben nan! Wink
Azt mondom változzunk! Smile

Üdv: guzu


sassmadár képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-03-15
Bejegyzések:
Fúzió

Begyöpösödött,maradi 50 évesként engem szomorúsággal tölt el a torrentek infó megszűnése!
Ne legyenek illúzióink,ez a remekül működő,tisztességes,baráti tagsággal rendelkező oldal a fúzióval kimúlt!
Akármilyen jó legyen is az új oldal az már nem a torrentek infó többé!
Több csere oldalon vagyok tag de csak ide jártam napi rendszerességgel mert itt éreztem magam jól, ez volt az oldalam!
Sajnálom! Sad


Her képe
Her
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2010-06-20
Bejegyzések:
Remélem lesz pozitív változás

Remélem lesz pozitív változás mert ez:

"Ne feledd, legalább 5.000 fős vagy szakosodott oldalakkal foglalkozik az oldal! Ennél kisebb oldalt nem fogsz tudni beküldeni, ajánlott, hogy ebben az esetben a fórum új, induló oldalaknak készített részében mutasd be oldalad kezdetnek!"

Elég negatív szerintem. Mert annak idején ilyen nem volt, és kisebb oldalak is bekerülhettek, mely nagy segítséget nyújtott nekik. Jelenleg a kisebb de nem túl kicsi oldalak más forrást keresnek, azért az oda látogató 1-2 ezer átlátogatóból, jelenleg olyan 100-200 lett.

A friss oldalak is bekerülhettek így megjelenhetett a közös gyűjtőben a free reg és free leech. Mert ha az oldalnak van lapstatisztikája akkor kiderül hogy az emberek 90%-a a főoldalon nézni(né) a híreket, és a torrent oldal monitorozót keresi. Ezek a spontán erre tévedő felhasználók, nem a direkt ide jövő aktív fórumozók. Szóval ha valaki idetéved akkor pl google mert oldalt keres így nem találja meg a kisebbeket mert nem a fórumot fogja bogarászni.

És főleg sértőnek érzem hogy egy kb 2 éve listán lévő oldalt levegyenek onnan.

"Egy oldal, amely jó kapcsolatot ápol a torrent oldalakkal. "

A nagy oldalak kerülik a nyilvánosságot, a kis oldalak nem annyira, de ki vannak rekesztve jelenleg.

Szóval sok sikert a fúzióhoz, és remélem hogy az ilyen szabályok is át lesznek gondolva.


NBen képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-05-05
Bejegyzések:
re: fúzió

Üdv mindenkinek! / Sziasztok!

Hát mit ne mondjak, sejtettem. Nincs gondom az új vezetőséggel, de mégis csak egy másik torrentekkel foglalkozó oldalról beszélünk. Szerintem többen tudtuk már az elején is, hogy egy vezetőség két, korábban "rivális" oldal működtetésénél hamar problémákba fog ütközni, ami két népszerű oldal bukását eredményezi. Ezt a bejegyzést nem sértegetésnek, rágalmazásnak szánom, de valljuk be őszintén, ez a társaság immáron a múlté.
Bízom benne, hogy a fúziót követően egy hasonlóan színvonalas, a két oldal egyediségeit egybeolvasztó fórum jön létre. Ha néhány dolgot említenem kellene, amit mindenképpen látni szeretnék, az a Tracker monitorozó, a cseresarok és a mozisarok lenne. Remélem ezeket az ottani jövőbeli felhasználók is élvezhetik Wink.

Személyes véleményem eddig terjedt, ha bárkit is megbántottam, elnézését kérem, jöhet + és -, de előtte mindenki gondolja végig, melyikre és miért arra fog kattintani...


roberto83 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-02-02
Bejegyzések:
LOL Temetitek

LOL Laughing out loud Temetitek torrentek.info-t pedig még azt sem tudjátok mi sül ki belőle és ha mégis valami jó akkor majd eret vágtok ? Laughing out loud

Sosem tetszett torrentek.info elrendezése és felülete túl zsúfolt volt fórumoktól idegen felülettel. de ez nem azt jelenti hogy bármi bajom lenne az itteni staffal vagy userekkel szimplán csak maga az oldal elrendezése nem szimpatikus és sokat nem is igen lehet szerintem ebből kihozni gyanítom inkább ez a valódi oka a fuzionak ami szerintem pozitívan is elsülhet akár. Átláthatóság, rendezettség, letisztultság nagyjából ez az ami fontos kb 40-50 torrentes fórumon megfordultam már az idők kezdete óta. Laughing out loud


zonee képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-07-15
Bejegyzések:
kiegyensúlyozottabb szebb oldalért támogassuk az ötletet

gyakran lassú nálam is a torrentek.info pár helyen
a oldal szellemiségre, értékeire, alapfunkcióira kell vigyázni
megőrizni és akkor nincs gond a fejlesztésekkel
modernebb köntösben nő a látogatók száma és az oldal is aktívabb lesz
Wink


predator képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-08-05
Bejegyzések:
sajnos

ez szörnyü,ez ,már rég nem az az oldal amit megismertem,
a másikat nem ismerem de nem is akarom
de nagyon sajnálom hogy egy jo oldalbol ez lett Shock Sad(


gonzzo410 képe
Offline
Kitiltva
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2012-03-17
Bejegyzések:
predator

Szia!
Leírtam már,de újra megteszem.
A változás tulajdonos független.Ha adminnak,nem egyedül kellett volna finanszíroznia a dolgot,már rég cserélte volna a motort.Ezt többször le is írta.Ez sajnos egy elavult motor és nagyon lassú,ezt érezhetitek ti is,de nekünk még rosszabb,mert rengeteget kell szerkeszteni és az valami kínszenvedés. Smile Kis kulissza titok: A góltotót harti csinálta,de ha nem ért rá én értékeltem...Gondolhatnád,hogy ez 10 perc max.De nem!Ha volt kb. 15 tipp az kb 1,5 óra volt... Sad Nem is tudom hartinak mennyi idejét vette el,mert ő pluszba még html kódokkal szerkesztett többnyire.
Szóval haladni kell...A család megszokta a vajszínű trabantot,de azért nem szabad visszautasíta a szürke BMV-t Smile
Üdv!
gonzzo


kisspista képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-03-25
Bejegyzések:
A vihar előtti csend megvolt

Nagyon meg volt halva az oldal külső megfigyelő számára, bár a tracker adatok naprakészek voltak, de a hírek és az aktív felhasználók száma nagyon lecsökkent.


treff képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2013-02-23
Bejegyzések:
Re vihar előtti csend

Nem véleményt akarok mondani a fúzióról, hanem csak annyit, lehet, volt valamiféle vihar előtti csend, viszont az talán picit túlzás, hogy nagyon meg volt halva az oldal külső megfigyelő számára. Amikor itt haldoklásról, visszaesésről beszélünk, az sok esetben olyan életet jelent, amilyen életet sok más ehhez hasonló fórum örömmel tudna magáénak. Smile


Darwina képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítőKapcsolattartó
Kezdet: 2012-04-18
Bejegyzések:
fózió

Sziasztok!

Már korábban írtam, hogy miért is ragadtam itt...Tetszik ennek az oldalnak a kinézete, logikája, egyszerűsége. Egyszer láttam a másik oldalt, de az az én ízlésemnek túl csicsás és kevésbé logikus felépítésű.
Szóval ha ez a struktúra marad a 3. oldalon, akkor nyitott vagyok a változásra. S hozzáteszem megint, nemhiába volt ez a vezető a sok csereoldal között...Őszintén szólva máshol kapcsolattartó szerepet sem vállaltam volna, hisz itt a hírek, segítségnyújtás is szerepet kapott a staffok részére, nem csak a cserebere.
Bízom benne, hogy mindezeket mérlegelitek a kialakításnál és nem süllyed le egy közé a sok közül, amit itt sikerült megvalósítani... Smile


gonzzo410 képe
Offline
Kitiltva
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2012-03-17
Bejegyzések:
Darwina re

Szia!Smile

Nekem is fontos lenne,hogy maradjon ez a kinézet,de sajna nem fog Sad
30 különböző skinből lehet majd választani,ha jól tudom.Ez van...
Megértelek én,de te is tudod,hogy gyenge az oldal ennyi felhasználóra,muszáj váltani.Ahogy ezt admin is tervezte.Ahhoz sajna nem értek,hogy miként maradhatna ez a skin egy új más motorral,de gondolom nem megoldható.
Mindenesetre amit tudok az az,hogy minden adat megmarad és azt hiszem ez a fő.Smile A változás csak az oldal formáját érinti a tartalmat nem.Az eddigi segítségedet is nagyon köszönjük és a jövőbenit is ,hisz a felhasználók maradnak,akik szintén nagyon hálásak neked,ebben biztos vagyok.Smile
Üdv!
gonzzo


Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátor
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
Üdv. Nem csak megmarad a régi

Üdv. Nem csak megmarad a régi tartalom, hanem kiegészül a már meglévő MCS témákkal, például a tracker bemutatókkal. Itt több száz oldalról beszélünk. Smile De új témákkal is bővülni fog a fórum. Az életben egyetlen dolog állandó, az pedig a változás. Smile

Kedves Darwina!

Annak idején a HDEVO is két oldalból jött létre. Volt aki örült neki, volt aki nem. Smile De most nehogy a megszűnésével jöjjön valaki, mert annak semmi köze az egyesüléshez.. Laughing out loud

Az MCS elrendezésében van logika. Smile Sőt a napokban született egy igényes oldal, ami azt az elrendezést használta fel. Smile Mint ahogy lentebb említette már valaki, a torrentek.info elrendezése nem a legjobb. Egy régi tag pl a dühöngőt sem találja, pedig az ugyan ott van mint eddig. Smile De mint írtam, most valami újat kívánunk létrehozni.


Darwina képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítőKapcsolattartó
Kezdet: 2012-04-18
Bejegyzések:
pontosítás

Sziasztok!

Valóban csak nagyvonalakban írtam és így másképp is értelmezhető.

Kinézet: én a stílusra gondoltam. Az egyszerű, letisztult formára. hogy az nem pont ugyanez, az rendben. Csak az ilyen jobbról, balról, alulról, felülről beúszó fényújságok, villogó képek nem csak zavaróak, de még a gépeket is eszik. (Persze nem tudtam a tervekről, így csak azt tudtam írni mit nem szeretnék, de így amit írtál lesz bőven választási lehetőség, az tetszik.)

Felépítés: alapvetően a torrentek.info nem csereoldal, hanem torrentes információs portál, ahol mellesleg cserére is nyilt lehetőség. Szóval az a felépítés, hogy a torrent oldalak a fórumban is kiemeltként vannak maradjon. De most erre is kaptam választ, hogy nem veszik el semmi, csak még hozzátevődik. Ennek kapcsán is megnyugtató a válasz. Sőt, ha lesz még oldalakról leírás, az szuper!
(Az alfórumokban tényleg nehéz kiigazodni, ezt már korábban én is felvetettem. - Ha átláthatóbb lesz, mindenképp csak jó.)
Tehát struktúrában ne elsősorban csereoldal legyen, hanem ez a jelleg is marahatna...Nade erre is kaptam választ.

Esetleg még az publikus, hogy mikorra tervezitek a bevezetését?


gonzzo410 képe
Offline
Kitiltva
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2012-03-17
Bejegyzések:
Darwina és Dark re

Sziasztok!
Dark Angel nek szól a kérdésem,amit privátban is megtehetnék,de azt hiszem mindenkit érdekel a válasz.Nem csak @Darwina -t és engem.És azt is szeretném ezzel bizonyítani,hogy semmi titkolnivalója nincs a vezetésnek.
Tehát akkor nyiltan! Smile
Ugye marad a reklámmentesség és nem lesz banner csere,stb....?
PS:Tudom vizet prédikálok,miközben bort kortyolgatok,de ez más.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
gonzzo


Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátor
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
Üdv Gonzo! Közlemény és

Üdv Gonzo! Közlemény és banner csere biztasson nem lesz az oldalon. Smile De elképzelhető, hogy támogatók lesznek. A távlati cél az, hogy az oldal képes legyen saját magát fenntartani, így a működése garantált lesz. De ilyen felugró bannerek,reklámok, biztasson nem lesznek az oldalon. Smile

Kedves Darwina!

Az oldal profilja nem fog változni. Smile
A csere sarok, így ebben formában máshol nem kivitelezhető. Egyéni fejlesztésről beszélünk, ami ugye erre a rendszerre lett írva. Elképzelhető, hogy idővel az új rendszerhez igazítjuk, de most még biztasson nem lesz az oldalon. Lesz viszont saját videotár, és góltotó is, ami automata lesz.. Laughing out loud Terméseztessen, minden fejlesztéshez, lesz leírás. Az indulásról pontos dátumot még nem tudok mondani, de minden terv szerint megy. Smile