Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

A Zöld Lámpás

Atlantisz képe

A Zöld Lámpás
A Zöld Lámpás 3D – Green Lantern 3-D

rendező: Martin Campbell
főszereplők: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Angela Bassett, Tim Robbins, Temuera Morrison
gyártó studió: Warner Bros. Pictures

A Green Latern egy csoport, amely az intergalaktikus békéért felel. Gyűrűjük segítségével különböző szuperhatalmat birtokolnak. Azonban a világegyetemet célpontjába veszi Parallax, a világ sorsa legújabb tagjuk kezében van, aki az átlagemberek sorából került a Green Lantern csoportba.

Nemzet: amerikai
Stílus: sci-fi, akció
Magyar mozibemutató: 2011. augusztus 11.
Amerikai bemutató: 2011. június 17.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Ryan Reynolds a Green Lantern

Ryan Reynolds a Green Lantern forgatásán:

Mondhatni kezd lassan a forgatásokról eltűnni a jelmezviselet, mivel a Zöld Lámpás filmben a címszereplő ruháját is CGI-vel oldják meg, bár ez megérthető, mert maga a szuperhős egy különleges ruhával rendelkezik, ami zölden ragyog. Ryan Reynolds ezért egy olyan pizsamaszerű öltözéket hord, amin egyfajta referenciapontok vannak a mozgások rögzítésére. Ehhez hasonló technológiát használtak a Karib-tenger kalózai filmek csontváz és a halfejű kalózokhoz, meg az Avatarban a Na’vik létrehozásához.