Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Volt egyszer fiókom

frediw képe

Nem túl vidám ,de megeshet mindenkivel.

Ide várom az észrevételeket,ki hogy járt,okuljunk mások hibájából,esetleg segitség nyújtásra.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
vajaszsemle képe
vajaszsemle
Offline
Kezdet: 2013-08-29
Így törölje le magát az internetről

Előfordulhat, hogy egyszer csak úgy érezzük, a szociális média olyan bugyraiba keveredtünk, ahonnan csak a legdrasztikusabb módszerrel, profilunk törlésével szabadulhatunk. Igen ám, de ez nem is olyan egyszerű dolog. A Facebook például nem enged olyan könnyen: mielőtt elereszt, még megmutatja, mi minden szépből és jóból maradunk ki, és mely barátaink után nem tudunk majd ezután leskelődni online. Míg a Facebook az érzelmeinkkel játszik, vannak olyan oldalak, amelyek szimplán nem engedik meg, hogy kiszálljunk.

Hogy rendet tegyen a káoszban, létrejött

a
JustDelete.me

nevű oldal, ami viszonylag egyszerű szerkezettel rendelkezik: egy nagy linkgyűjtemény, ahol a Facebooktól kezdve a Wikipédián keresztül a Skype-ig, mindenféle regisztrációt kérő online szolgáltatást megtalálhatunk.

A linkeket színes négyzetekbe rendezve találjuk, annak megfelelően, hogy milyen nehézségű az adott oldalról letörölni magunkat. A négyzetben egy rövid használati utasítást is találunk a törléshez, kattintással pedig rögtön az adott honlap kijáratához kerülünk, ami azért is jó ötlet, mert ezeket jól el szokták dugni az oldalakon

Az oldal fő célja tehát, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik nem szeretnék, hogy egy adott oldal információt tároljon róluk, de azon szolgáltatások szégyenfalaként is szolgál, akik foggal-körömmel kapaszkodnak a felhasználóikba.

bazsko74 képe
bazsko74
Offline
Kezdet: 2011-05-07
Fiók MTT

Velem is történt érdekes dolog.Bejutottam az MTT-re hónapokig semmi baj sem volt jeleztem servert használok stb. Egyszer jött email forgalmi adatok manipulálásáért kitilva.Rögtön írtam nekik összes torrent serveren valós adataim vannak,kértem had tisztázzam magam.A válasz érdekes volt,ha nem én csaltam akkor a server.Bogarat tettek a fülembe megkértem itt egy nagyobb oldal adminját nézze már meg legyen szíves csal e a kliens.A válasz nem lepett meg minden rendben veled.Nagyon sok barát mellém állt és írt még nekik ,hogy ismernek és kizárt,végül egy olyasmi jött ki a dologból,ha azt mondtam csalt akkor csalt. :)

mezes képe
mezes
Offline
Kezdet: 2013-01-22
Volt egyszer fiókom Re

Erre így mit lehetne mondani, a korülmények pontos ismerete nélkül?
Embere válogatja ...
Találkoztam már olyannal is, akinek másnap áldottam a nevét, mert okosan, türelemmel megakakadályozta hogy beleszaladjak egy nagy csinnbe.
De összakadtam olyannal is, aki egyből a pálcát suhogtatta.
Lehet, hogy csak rossz napja volt?

A fekete meg akkor is fekete, annyit talán egyetlen torrent oldal sem ér, hogy feladjuk önmagunkat.

hartigan képe
hartigan
Offline
Kezdet: 2012-08-13
Volt egyszer - re

Hali Fredi -

sajnos vannak ilyen emberkék mindenhol :

Azt mondom ha igy jársz egy oldallal ne sajnáld ez a tipikus példa ha olyannak adnak hatalmat a kezébe aki nem tud bánni az emberekkel !

De azért nem kell , hogy álltalánositsuk teljesen ezt a kategoriát mert azért vannak olyan helyek/oldalak ahol pl nagyon is segitökész emberkék kerültek hasonló posztba !

Tehát a megfelelö oldal/társaság ott okés - és ahol a prosztok azt a felejtösbe !:) ;)

frediw képe
frediw
Offline
Kezdet: 2012-04-12
Volt egyszer fiókom

Több éve torentezek,sok oldalon fent vagyok,de bizony makirol kitiltottak,egy kedves modi rám szállt és kitiltott.
Ebbol a tanulsag szamomra az ,hogy ha egy modi azt mondja hogy fehér,akkor fehér , meg akkor is ha tudom hogy fekete ;)

eagle képe
eagle
Offline
Kezdet: 2013-02-22
re fiók

Nem tudom mit vársz a makitól!!! Ez már nem a régi maki aki 1,5 évvel ezelőtt volt.