Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

A világ legnagyobb kapacitású USB 3.0 flash meghajtója a Kingstontól

bedy képe

A Kingston bemutatta a DataTraveler HyperX Predator 3.0 USB-meghajtót. A jelenleg 512 GB-os kapacitással elérhető DataTraveler HyperX Predator 3.0 a világ legnagyobb kapacitású USB 3.0 flash meghajtója, sőt az első negyedév során már 1 TB-os kapacitásban is elérhető lesz. A SuperSpeed USB 3.0-tanúsítvánnyal is rendelkező meghajtó akár 240 MB/s olvasási és 160 MB/s írási sebességével a Kingston termékcsalád leggyorsabb USB-kulcsa.

„A felhasználók az új DataTraveler HyperX Predator 3.0-val teljes digitális könyvtárukat egy hordozható USB 3.0 flash meghajtón tárolhatják. A nagy kapacitás és a gyors USB 3.0 átvitel révén időt takaríthatnak meg, mivel közvetlenül a meghajtóról, teljesítménycsökkenés nélkül érhetik el, szerkeszthetik és helyezhetik át az alkalmazásaikat és fájljaikat, például HD videókat” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A DT HyperX Predator 3.0 megfelel az új generációs USB 3.0 specifikációinak. A Kingston a meghajtót az USB 3.0 portokkal rendelkező, újabb számítógépekhez optimalizálta. A nagy video- vagy grafikus fájlokkal dolgozó felhasználók és azok a játékosok, akik a teljes gyűjteményüket szeretik magukkal vinni utazás közben, értékelni fogják az adattároló sebességét és kapacitását. A ház cinkötvözetből készült, így a vonzó formaterv mellett kiváló minőséget és rázkódástűrést biztosít. A pendrive-hoz egy egyéni Kingston kulcskarika és egy HyperX kulcstartó is jár. A meghajtó az USB 2.0 technológiával is kompatibilis, így az adatátvitel mindig hatékony marad.

A Kingston HyperX Predator 3.0 jellemzői és műszaki adatai:

· Maximális kapacitás: a kompromisszumok nélküli adattárolás révén teljes digitális könyvtárát egyetlen hordozható USB-meghajtón tárolhatja
· Maximális teljesítmény: a páratlan sebességnek köszönhetően időt takaríthat meg nagy mennyiségű adat átvitele esetén
· Cinkötvözetből készült fémház: megbízható adatvédelem a legmodernebb kialakításban
· HyperX kulcstartó: ezzel az exkluzív kiegészítővel stílusossá teheti a hordozható tárolást
· Jótállás: az ötéves garancia és az ingyenes műszaki támogatás még nagyobb biztonságot nyújt
· Sebesség USB 3.0: 240 MB/s olvasási és 160 MB/s írási sebesség
USB 2.0: 30 MB/s olvasási és 30 MB/s írási sebesség
· Kapacitás: 512 GB, (1 TB később, az első negyedév folyamán)
· Méretek: kulcskarika nélkül: 72 mm x 26,94 mm x 21 mm
kulcskarikával: 88,53 mm x 26,94 mm x 21 mm
· Hőmérséklet működés közben: 0°C és 60°C között
· Tárolási hőmérséklet: -20°C és 85°C között
· Visszamenőleges kompatibilitás az USB 2.0 technológiával
· USB 3.0: a legfrissebb USB-szabvány garantálja a visszamenőleges kompatibilitást az USB 2.0 technológiával

Címkék:

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
konda képe
konda
Offline
Kezdet: 2010-12-24
Kingston

Igaz nekem csak 32GB Kingston pendrive-m van de ez is bőven elég A-B elvinni a cuccokat :) :)

HD képe
HD
Offline
Kezdet: 2013-01-30
kingston 512GB

Nem rosszak az adatai, sebessége stb.. de amíg olcsóbb ugyanekkora külső HDD, addig az a nyerőbb és pénztárca kímélőbb megoldás még mindig. Persze a gazdag "hülye gyerekek" nél tuti ez fogja vinni a pálmát, mert lehet vele vagánykodni..

bedy képe
bedy
Offline
Kezdet: 2012-02-19
usb re

Én nem szabd elfelejti azt sem hogy ha az usb-n tárold adatokat rámentjük /vagy épp tároljuk/ akkor ha képes az asztali dvd lejátszónk kezelni 512 vagy nagyobb gb meghajtókat akkor csak egyszerűen berakjuk a lejátszóba és megnézhetjük kedvenc letöltött állományainkat egyszerűen és kényelmesen!

https://www.youtube.com/user/BedyHD

GamePlay-MultiPlayer Videók!

strelok képe
strelok
Offline
Kezdet: 2012-01-06
Usb

Na az itthoni árára kíváncsi leszek. Ugye a Thaiföldi árvíz miatt mostanában jól felmentek az adathordozók(inkább csak a merevlemezek) árai, de sajnos vissza már nem csökkentek, hiába oldódott meg a helyzet.

Pont tönkrement a pendrive-om(úgy néz ki igazuk van az öregeknek válasszuk le mindig a pendriveot mert ha kitépjük tönkremegy :( ) szóval jó lenne egy másik. :D Bár nem hiszem, hogy ilyen árkategóriában keresgélnék.

Őszintén szólva én még mindig jobban bízom a merevlemezen való tárolásban, ha fontos adatokról van szó, minthogy egy pendrive-on tartsam őket.

Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs.

erdeikutya képe
erdeikutya
Offline
Kezdet: 2012-01-05
kingston 512GB

az amazonon potom 800USD-ert vesztegetik ( 54% -os engedmennyel!!!!! ). Eredeti ara 1750 usd. na ennyiert mar veszek min. 40 TB-nyi kulso HDD-t. :-D

Udv.
erdeikutya

Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

bedy képe
bedy
Offline
Kezdet: 2012-02-19
A világ legnagyobb kapacitású USB 3.0

Mindig figyelem a merevlemezek és a flash meghajtok árait és minőségi fejlődését,/hisz torrentes vagyok/ és egyre jobban bízom abban hogy ezen meghajtok képesek lesznek teljesen elnyomni a mostani merevlemezeket, mivel talán az élettartalmuk is és a megbízhatóságuk is előnyösebb lesz számunkra.
Nem kell külön 12v vagy épp sata/vagy busz/ vagy ép usb kábel sőt előnyösségét tán attól várom hogy nincs lemez olvasás vagy sérülési lehetőség, és hogy kisebb helyen is elfér.
Érdekes lesz majd egy mindössze 5-7cm flash meghajtóval torrenteket seedelni vagy épp több 100gb tárolni!
Már csak az ára és a vetélytársak megoldásaira leszek kíváncsi!

https://www.youtube.com/user/BedyHD

GamePlay-MultiPlayer Videók!

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Én is így vagyok vele ,

Én is így vagyok vele , éveken keresztül vásároltam a DVD-ket , mára több ezer lett , de a minőséget nem tartják meg így azt valóm egy külső HDD ami ma már elfogadható árban mozog jobban megéri , abban nem vagyok biztos hogy beruháznék egy ilyen pendrive-ba mert gondolom az ára megegyezik egy külső HDD árával ami még mindig jobban fekszik nálam .

Ne merülj feledésbe, inkább tanulj meg úszni a felismerésben!