Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Vélemények, javaslatok


483 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1441
Vélemények, javaslatok

Kérlek írd meg az oldalról véleményed, javaslataid, ötleteid.


Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1441
Nem csak az egyéni aki

Nem csak az egyéni aki csinálta hanem az is aki berakta XD


Ani0804 képe
Offline
Moderátor
FelhasználóModerátorok
Kezdet: 2018-08-26
Bejegyzések: 43
Csak akkor csilingel ha

Csak akkor csilingel ha rátoljátok ez egeret. Laughing out loud Hogyan zavarhat ez bárkit? :D 

 

Megjegyzés! Csodálatos a karácsonyi dekoráció, nagyon egyéni. Smile


MaD képe
MaD
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-09-01
Bejegyzések: 8
Karácsony ide vagy oda engem

Karácsony ide vagy oda engem irritál ez a csilingelés, Bőven jó úgy ahpgy most van. Jó kis köztes megoldás, mindenki örülhet. 


Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1441
Hali. Van ilyen opció a

Hali. Jelenleg is van ilyen opció a szövegszerkesztőben. Plusz sok újdonság jött divatba itt és a fórumon is. Csak nem verjük nagy dobbra, mert azt vettük észre, hogy a majmoló oldalakat ennek köszönhetően szállta meg az ihlet.

Valahol és valaki kérdezte mi a helyzet a karácsonyi dekorációval. Nos idén nem szerepelt a terveim között, de csak ki sírtátátok. Mint látható a fórum után a portálra is felkerült. De csak a torrent monitor és a meghívócsere részleg felett mozog, csilingelni meg csak is a flash engedélyezése után fog. Miért van ez? Mert ezen a két részlegünkön használ az oldal  jQuery-t! Úgy konfiguráltam a rendszert, hogy ott ne használjon, ahol nincs rá szükség. Jelenleg kevés esélyt látok rá, hogy a dekor miatt ismét mindent átálítsak. De so se tudni, én díszíteni se akartam XD

De ha máe szóba hoztam a dekort, akkor szeretném megemlíteni, a fejlécécet és az ünnepi logót Cherry -nek köszönhetjük, itt és a főoldalon is.


SubZero képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-12-12
Bejegyzések: 2
Nagyon király az új

Nagyon király az új szövegszerkesztő! Emlékszem annak idején nem volt ilyen opció az oldalon. A javaslatom az vólna, hogy nem ártana ha raknátok bele pár színt. De csak egy ötlet, meg ne egyetek. Smile


TUScript képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2012-01-28
Bejegyzések: 92
'Hírfolyam' főoldalra

'Hírfolyam' nincs használva userek által.
Valahogy a köztudatba kéne hozni, mondjuk főoldalra rakni a hírfolyamot.


focinorbi képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2011-07-15
Bejegyzések: 4368
Sportjátékok

Sziasztok!

Mivel korábban többen is jelezték,hogy hiányolják a sportjátékokat,valamint kaptam olyan kérdéseket,hogy pl. a Forma1 játék folytatódik-e,ezért úgy döntöttem hogy amennyiben igény van rá,akkor a hétfőn kezdődő Vízilabda VB idejére megpróbálokozom egy tippjáték lebonyolításával.(természtesen lesznek nyeremények is,ha lesz igény a játékra és akkor a felajánlásokat is várjuk,de ez a legkevesebb,mert ha nem lesznek,akkor megoldom a sajátomból)

Mivel nem tudok táblázatot stb. szerkeszteni,ezért nem lenne olyan szépen kivitelezett,mint anno hartigané volt,de a játék lebonyolítását minden valószínűség szerint megoldanám.Akinek igénye lenne résztvenni a játékban az itt nyilatkozzon,és ha elegendő érdeklődés mutatkozik akkor megpróbálom megoldani.

Megköszönték:

Hangover képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2013-06-04
Bejegyzések: 174
Sportjátékok+RE

Hali !

Elnézvén az érdeklödést ... nem tudom és nem hiszem ,hogy ennyire gyenge lenne az igény !
Szerintem nem a szép kivitelezés ami annyira fontos lenne (de természetesen felajánlom a segitségem .. beszélek @hartigan - nal)
A Nyereményalapba is felajánlok bp - ot akár meghivókat is !

A kérdés ,hogy kiket érdekel a Vízilabda VB de már beindulnak a nemzetközi focik is .. szoval hajrá ha segitség kell és az idöm engedi tudod hol találsz !

ÜDV

Megköszönték:

focinorbi képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2011-07-15
Bejegyzések: 4368
Sportjátékok+RE -re

Üdv Hangover!

Köszönöm a segítséget,de ha lesz is érdeklődés,akkor is ez a Vízilabda VB tippelés már tárgytalan,mert holnap kezdődik,ezért már későiek lennének a reakciók,és a játék indítása.

Majd ha a foci BL a csoportkörös szakaszához ér,akkor felteszem újra ezt a kérdést,hogy lenne-e rá igény.

Addig esetleg a F1-et lehetett volna folytatni,de én úgy értesültem,hogy ment a kukába a tippelős topic,és így nem tudni,hogy ki mennyi ponttal állt.

Ez csak egy lehetőség volt,és azoknak szerettem volna kedvezni,akik érdeklődtek nálam pm-ben a sportjátékokkal kapcsolatban.


TUScript képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2012-01-28
Bejegyzések: 92
Hírfolyamhoz RSS

Üdv!
Hírfolyamhoz nekem hasznos lenne RSS elérés.


gonzzo410 képe
Offline
Kitiltva
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2012-03-17
Bejegyzések: 1019
Javaslat!

Sziasztok!
Arra gondoltam,hogy amennyiben technikailag megoldtható és láthaó lenne,hogy egy adott héten/hónapban ki és mennyi hozzászólást jegyez,ezt jutalmazni kéne.Ezzel is ösztönözni lehetne a tagokat az aktív fórumozásra. Mivel a nyeremény játékok megszűntek az oldalon,keletkezhetett sokunknak némi meghívó/bónuszpont felesleg,amit én pl.csak úgy nem osztagatnék,de egy ilyen akció keretein belül viszont szívesen.Természetesen azért bizonyos szabályok betartásával!
Gondolok itt arra például,hogy:
-Aki többször rossz helyre ír,az az adott héten kiesett a játékból
-Aki szándékosan telefirkája a dühöngőt vagy egyébb olyan topikot,amibe sok minden belefér,az kiesett az adott héten
-Segítők,moderátorok,egyéb kiemeltek az oldalon nem játszhatnak (mert ők ne bónuszért legyenek aktívak)
Mondjuk a heti első 3 at lehetne jutalmazni...
Mi a véleményetek?
Üdv!
Gonzzo


focinorbi képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2011-07-15
Bejegyzések: 4368
Javaslat! -re

Üdv gonzo! Sziasztok!

Ezt egy rendkívül jó ötletnek tartom,és már én is agyaltam hasonlón,és miután előálltál vele,utána is azon gondolkodtam,hogy miként lehetne ezt a legjobban és a legigazságosabban kivitelezni,ezért vártam már az ötleted.
Azzal én is egyetértek,hogy a segítők ne tartozzanak bele a jutalmazottak körébe,mert közülük bárki szól,hogy szüksége van valamilyen meghívóra,vagy bónuszra,akkor megkapja.(legalábbis nekem amim van azt egészen biztosan rendelkezésére bocsátom bárkinek,akinek szüksége van rá,de szerintem mindenki más is így van ezzel)

Véleményem szerint nemcsak a bejegyzések számának kellene meghatározni a díjazott kilétét,mert már elég sok a megosztó topic,és egy esetleges másolóbajnokság lehetne belőle,valamint aki ezekben a topicokban tevékenykedik az előnyben van másokkal szemben,mert rövidebb idő alatt lehet ugyanazt a hozzászólásmennyiséget produkálni.
A másik része meg a dolognak az,hogy ha témát kezdeményez,vagy véleményt nyilvánít valaki,akkor az ezen tevékenységével aktivitásra ösztönözhet másokat is,ami által társalgás,vagy poénkodás stb.. alakulhet ki a fórumban,és szerintem ez lendítene igazán a fóruméleten,ha minél több embert ez a cél motiválna.

A korábban említett okok miatt szerintem a hozzászólásszámok alapján kialakulhatna egy top 5,vagy top 3,akik közül a modok,vagy ha szükségét érzik annak,hogy több ember véleményt alkosson,akkor a segítők is szavaznának és így alakulna ki a fórumélet szempontjából leghasznosabban aktív személy kiléte.

Ha ezzel a kiegészítéssel nem értetek egyet gonzo ötletét én akkor is maximálisan támogatom!


erdeikutya képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-01-05
Bejegyzések: 1225
ma´ megin´ okoskodok :-)

szia Nagyfonok, es kedves felhasznalotarsaim, megint egy javaslattal/otlettel allnek elo. Megpedig az jutott eszembe, hogy talan jo lenne egy baratrendszert bevezetni az oldalon. Ne ertsen senki felre, nem klikkesedesrol van itt szo ( mint azt mar anno megkaptuk az Oreg Motorosok miatt), hanem sokkal prozaibb oka van a dolognak. Pelda: szeretnek PM-et kuldeni tobb embernek egyszerre. Nem tudok rola, hogy ez most lehetseges lenne, ezert gondoltam egy Baratlista-szerusegre, ahol is lehetne egy Uzenet kuldese baratnak opcio, ahol becsekkolnad a listaban szereplo egyenek kozul kinek kuldened a PM-et. Es nem kene 15x ugyanazt kuldeni, eleg lenne egyszer, plusz nem kene keresgelned a felhasznalok kozott, ha valakinek irni akarsz, hanem tudod, hogy a Baratlistan megtalalod.
Koszi. Ennyi voltam. Laughing out loud

______________________________________________________________________________________________________________________

Udv.
erdeikutya

Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.


pipus képe
Offline
Kitiltva
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2011-08-19
Bejegyzések: 2444
több személynek üzenet

Szervusz Barátom!
Lehet több személynek üzenetet küldened!
-Az üzeneteken belül van egy olyan lehetőség,hogy Új üzenet írása!
Katt majd beadja az ablakokat!
Itt a Hová ablakocskába kezd beképelni az egyik személy felhasználónevét.Pár betű után beadja a lehetőségeket,meg fogod találni bennük kire is gondoltál!
Kiválasztod!
Majd újra belekattintasz a Hová mezőcskébe és már is írhatod az újabb nevet!És az előbbiekben leírtak szerint több nevet be tudsz írni,hogy hová küld az adott levelet! Wink
Remélem érthető voltam!Wink Smile Én legalább is értettem,mit írtam le! Big smile Tongue

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne keresd mások szemében a szálkát,mivel több mint valószínű,hogy a tiedben is van!
Üdvözlettel:Pipus!

Megköszönték:

erdeikutya képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-01-05
Bejegyzések: 1225
re pipus

szia, koszonom, megvan. mar skywalker357 is irta. en eddig nem vettem eszre. mondjuk neki konnyu, onnan a magasbol Smile jobb ralatasa van a dolgokra.

______________________________________________________________________________________________________________________

Udv.
erdeikutya

Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.


skywalker357 képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-03-24
Bejegyzések: 571
erdeikutya-re

Üdv!

Persze-persze a magasból jobb a rálátás, de azokat az apró betűket nehezebb is elolvasni... Laughing out loud
Persze, ha az erő velem van, mindenre képes vagyok... Laughing out loud

______________________________________________________________________________________________________________________

Az erő legyen veled!


skywalker357 képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-03-24
Bejegyzések: 571
erdeikutya - ötlet-re

Üdv erdeikutya!

Elvileg lehet több embernek egyszerre üzenetet küldeni, bár még nem próbáltam. Apró betűvel szerepel a téglalap alatt, ahová a címzettet beírod, hogy több címzett is megadható vesszővel elválasztva. A nehézség az, hogy el kell kezdened egy név begépelését, külön-külön mindegyiket, hogy feladjon lehetséges címzetteket, amik közül már választhatsz...

Amit nem tudok - mivel még nem használtam -, hogy az ilyen több embernek küldött üzenet úgy működik, mint az e-maileknél, hogy ha válaszol valaki rá, akkor azt csak te látod - hacsak nem adja meg ő is a többi címzettet, vagy mint a Facebook-on, hogy az egymás reakcióit is látja mindenki, aki eredetileg címzett volt...

Egyébként az ötlet nem rossz, mert ha egy külön ablakban jelennének meg a saját "barátaid", akkor könnyebben ki tudod választani az érintetteket...

______________________________________________________________________________________________________________________

Az erő legyen veled!


pipus képe
Offline
Kitiltva
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2011-08-19
Bejegyzések: 2444
több személynek üzenet 2

Szervusz!
Nos igen!
Ha te 3 embernek küldtél akkor onnantól kezdve a 4 ember minden üzenetet lát,bárki is ír be az üzenetbe!

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne keresd mások szemében a szálkát,mivel több mint valószínű,hogy a tiedben is van!
Üdvözlettel:Pipus!


skywalker357 képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-03-24
Bejegyzések: 571
pipus-re

Üdv!

köszönöm a tájékoztatást. Mint írtam - még nem próbáltam, így nem tudtam -, de most már ezzel is tisztában vagyok. Smile

Jó jedi, holtig tanul! (Sőt ha még jobb, akkor a halála után is... Smile )

______________________________________________________________________________________________________________________

Az erő legyen veled!


erdeikutya képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-01-05
Bejegyzések: 1225
re skywalker357

je, tenyleg ott van apro betuvel, eddig eszre sem vettem. Laughing out loud
de azert a javaslatot fenntartom. kevesbe lenne maceras, es egy helyen tudnam a barataimat. Wink

______________________________________________________________________________________________________________________

Udv.
erdeikutya

Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.


focinorbi képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2011-07-15
Bejegyzések: 4368
erdeikutya-re

Üdv erdeikutya!

Én ezen ötleteddel is szimpatizálok,mint ahogyan az előzővel is.
Azt hiszem,hogy a korábbinál ötletnél sem látott benne semmi kifogásolhatót senki,csak véleményem szerint a kivitelezése nem volt megoldható,és attól tartok,hogy ennél is lehetséges,hogy ez lesz a helyzet.
Amúgy a javaslatot,ha kivitelezhető,akkor természtesen támogatom!


erdeikutya képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-01-05
Bejegyzések: 1225
re okoskodok

ha a kivitelezes nem megoldhato, akkor legalabb egy "Nem" -et lehetne ala irni. Vagy tudatni valahogy, hogy nem lesz/lehet belole semmi.

______________________________________________________________________________________________________________________

Udv.
erdeikutya

Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.


focinorbi képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2011-07-15
Bejegyzések: 4368
re okoskodok -re

Ezzel megint csak teljes mértékben egyetértek!
Régebben én is jópár ötletettel,javaslattal előálltam és számomra már teljesen természtesnek tűnt ha egyszerűen csak nem volt vele foglalkozva,vagy csak akkor foglalkozott vele valaki,ha valami kifogásolnivalót talált benne,pedig neked van igazad,mert szerintem sem az volt a természtes.
Ha ez így történik ahogyan azt te írtad,akkor még talán nagyobb értelmét is látják az emberek annak,hogy ötletekkel,javaslatokkal álljanak elő.

Nyelvek