Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Túlmelegszik az új iPad


3 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
trebit képe
trebit
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2012-01-25
Bejegyzések: 138
Túlmelegszik az új iPad

Túlmelegszik az új iPad

Alig néhány nappal a hárommillió eladott példányt hozó premier után tömegével kezdtek el panaszkodni a harmadik generációs iPad tulajdonosai a tablet egy roppant kellemetlen tulajdonságára: a gép állítólag nagyon erősen melegszik, ha intenzíven használják a processzorát. A reklamációk tíz perc játék alatt 50 Celsius-fokosra forrósodó gépeket említettek, és azt, hogy tipikusan a tablet hátoldalán, a bal alsó sarkánál lesz annyira forró a borítás, hogy kényelmetlen hozzáérni.

A Consumer News letesztelte a melegedést, bekapcsolás után 45 percig futtattak egy erősen hardvernyúzó játékot, az Infinity Blade 2-t a táblagépen, majd hőkamerával vizsgálták meg a felmelegedett gépet. Arra jutottak, hogy ha a gép nem volt rádugva a töltőre, 45 Celsius-fokra, ha rá volt dugva, 47 fokra melegedett fel ennyi idő alatt, és megerősítették a bal alsó sarok extra felhevülését is (ezt valószínűleg az itt elhelyezkedő grafikus processzor erős igénybevétele okozza). Az iPad 2-nél hasonló körülmények között 13 fokkal hűvösebb hőmérsékleteket mértek. A tesztelő szubjektív véleménye szerint a tablet nagyon meleg volt, de nem annyira hogy fájdalmas vagy kellemetlen legyen hozzáérni.

Az is kiderült, hogy kiába van rádugva a töltőre a gép, amíg a játék fut, az akku töltése tovább fogy – ez arra is utalhat, hogy a túlmelegedéstől tartva a mérnökök ilyenkor direkt kikapcsolják, vagy korlátozzák a szintén hőtermelő töltést. A melegedést más hardverigényes alkalmazások, például letöltések közben is sikerült reprodukálni.

Az Apple hivatalos reakciója az ügyre – az iPaddel ellentétben – igen hűvös volt: azt írták, a táblagép az előre megadott hőmérsékleti specifikációk szerint működik, és különben is milyen szép a Retina Display kijelző képe. Emlékezetes, hogy az iPhone 4 első szériájának antennaproblémájára is először hasonlóan reagált a cég, később aztán cserekészülékeket és ajándék tokokat ajánlott fel a kínos hibát tapasztaló vásárlóknak.

A túlmelegedés nem az egyetlen kínos epizód az iPad 3-ként emlegetett, de a cég által csak "az új iPadnek" elevezett kütyü sikertörténetében, sokan panaszkodnak arra is, hogy 4G-hálózatokon nem működik a Facetime videotelefonálás, hogy a nem HD tartalmak elég rondán néznek ki a nagy felbontású kijelzőn, hogy gyenge az előlapi kamera, nem működik együtt az iPad 2-vel bemutatkozott SmartCover borítóval, és hogy kimaradt a táblagépből az iPhone 4S nagy újítása, a Siri, pedig a hardver elbírná.

Az interneten időközben rohamosan terjed a vicc, miszerint már megint az Amazon tolt ki az Apple-lel, mert a Kindle táblagépükhöz levédették a Fire, azaz tűz márkanevet.

http://index.hu/tech/2012/03/21/tulmelegszik_az_ipad3/

______________________________________________________________________________________________________________________

Üdvözlettel
Trebit


Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések: 4377
Igen erre még

Igen erre még gyúrni kell , mindegy mit veszel iPad vagy más drága kütyüt lesznek olyan tulajdonságok amiben csalódsz , nekem Nokia 800 van de két alapvető gondja van a kamerája és az aksi , de itt ezért az árért elvárható lenne hogy ne süsse a használója kezét (45 C) Smile.

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne merülj feledésbe, inkább tanulj meg úszni a felismerésben!


Drakula képe
Drakula (nem ellenőrzött)
i pad

Tartsák kicsit hideg vizbe, attól lehül..

Torrentkereső.hu

Nyelvek