Színfalak mögött szabályzat

Dark Angel képe

A torrent oldalaknak és főként vezetőiknek is megvannak a saját ügyeik, akár egymás között is. Ha úgy gondolod, hogy tudod valamiről az igazságot, amit elhallgattak vagy szeretnéd, ha más is megismerné a történeted, véleményed, akkor itt most megteheted.

Az ide bekerülő fórumok szövegét kérünk, hogy előbb egy adminnak/moderátornak küldd el, a kézileg törölt témák nagy valószínűséggel törölve lesznek, előbb jóvá kell őket hagyatni. Ha írásra szánod el magad, akkor lehetőleg szabatosan, érthetően fogalmazz és ne csapd össze.

Mivel ezek a témák általában összeütközésekhez vezetnek, ezért a moderációra kiemelten figyel a torrentek.info. Ennek tükrében:

TILOS

  • Sértegetni: az ilyen témákat és hozzászólásokat is TÖRÖLJÜK. FONTOS! A sértegetés nem egyenlő a negatív véleménnyel! A negatív vélemény is vélemény, mindenkinek joga van elmondani, amit gondol.
    Pl.: XY egy tudatlan kölyök -> ez nem sértés, hanem negatív vélemény
    XY egy nyomorult kis takony -> ez már sértegetés
  • Szitkozódni: főként személyekre. Azt elmondhatod, hogy mi a véleményed valakiről, de arra már nem vagyunk kíváncsiak, hogy szerinted az lenne a legjobb, ha a lova is megdöglene.
  • Hazudni, ferdíteni: bár beletartozik az alap illemszabályokba, de ilyen témáknál ez külön kiemelendő, igaz elég nehezen ellenőrizhető