Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Színfalak mögött szabályzat

Dark Angel képe

A torrent oldalaknak és főként vezetőiknek is megvannak a saját ügyeik, akár egymás között is. Ha úgy gondolod, hogy tudod valamiről az igazságot, amit elhallgattak vagy szeretnéd, ha más is megismerné a történeted, véleményed, akkor itt most megteheted.

Az ide bekerülő fórumok szövegét kérünk, hogy előbb egy adminnak/moderátornak küldd el, a kézileg törölt témák nagy valószínűséggel törölve lesznek, előbb jóvá kell őket hagyatni. Ha írásra szánod el magad, akkor lehetőleg szabatosan, érthetően fogalmazz és ne csapd össze.

Mivel ezek a témák általában összeütközésekhez vezetnek, ezért a moderációra kiemelten figyel a torrentek.info. Ennek tükrében:

TILOS

  • Sértegetni: az ilyen témákat és hozzászólásokat is TÖRÖLJÜK. FONTOS! A sértegetés nem egyenlő a negatív véleménnyel! A negatív vélemény is vélemény, mindenkinek joga van elmondani, amit gondol.
    Pl.: XY egy tudatlan kölyök -> ez nem sértés, hanem negatív vélemény
    XY egy nyomorult kis takony -> ez már sértegetés
  • Szitkozódni: főként személyekre. Azt elmondhatod, hogy mi a véleményed valakiről, de arra már nem vagyunk kíváncsiak, hogy szerinted az lenne a legjobb, ha a lova is megdöglene.
  • Hazudni, ferdíteni: bár beletartozik az alap illemszabályokba, de ilyen témáknál ez külön kiemelendő, igaz elég nehezen ellenőrizhető

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
pipus képe
pipus
Offline
Kezdet: 2011-08-19
Szabályzat kiegészítés!

Azonnali fiók felfüggesztés jár az alábbi pontok megvalósulása esetén.

- Az oldal vezetőinek (Adminisztrátor , Vezető Moderátor , Moderátorok)sértegetése bármilyen formában.
-Kitiltott személyek újbóli regisztrálása esetén.
- Meghívó kéregetése avagy pénzért való árusítása esetén (mindegy hogy nyíltan vagy pm-ben történik).
-Meghívó /slot/bp/up-al történő szándékos csalás átverés esetén .
-Nyíltan vagy PM-ben történő spammelés, más oldalak reklámozása esetén.
- Egyszeri figyelmeztetés után a következő esetben fiókelvesztés következik.

Figyelmeztetés jár az alábbi pontok megsértése miatt .

-Moderátori bejegyzések törlése esetén .
-Mindennemű közmegbotránkozást okozó, alpári, agresszív, rasszista, fenyegető hangnemű hozzászólások esetén .
- Piros színű bejegyzések (szöveg) esetén , ezt kizárólag az oldal vezetői használhatják.
- Az oldal tagjainak provokációja , sértegetése esetén .

Ne keresd mások szemében a szálkát,mivel több mint valószínű,hogy a tiedben is van!
Üdvözlettel:Pipus!

pipus képe
pipus
Offline
Kezdet: 2011-08-19
+ Avatar kiegészítés!

Sziasztok!
Mivel szükségességét érzük,kiegészítjük az oldal szabályzatát:

-Az avataroknál Ne használjon senki bántó anyagokat, mint például pornó, vallásos, politikai, ideológiai töltésű, illetve kegyetlenséget ábrázoló képeket.
Ha nem vagytok biztosak a dolgotokban akkor nyugodtan kérhettek segítséget egy moderátortól!
A nem megfelelő képeket törölhetjük.
-Moderátor által törölt kép ismételt feltöltése vagy használata kitiltást is eredményezhet!

Ne keresd mások szemében a szálkát,mivel több mint valószínű,hogy a tiedben is van!
Üdvözlettel:Pipus!

pipus képe
pipus
Offline
Kezdet: 2011-08-19
Kiegészítés!

"Tilos a hozzászólásokban(beleértve a videó,a képek behelyezésénél) mindennemű politikai, egyéb hovatartozásokat célozgató, vagy azokat kritizáló hozzászólások.
Vagyis egyszerűbben fogalmazva,nem szeretnénk politikát látni az oldalon!
Köszönjük a megértéseteket!

Ne keresd mások szemében a szálkát,mivel több mint valószínű,hogy a tiedben is van!
Üdvözlettel:Pipus!

pipus képe
pipus
Offline
Kezdet: 2011-08-19
Regisztrációnál kijelentem

Regisztrációmmal kijelentem, hogy minden alább lévő pontot vállalok és elfogadok.

Adatvédelmi nyilatkozat:
A torrentek.info (továbbiakban honlap, weboldal, torrent monitorozó) látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok és információk kezelése során a hatályos jogszabályoknak mindenkor eleget tesz. Így gondoskodik az adatok biztonságáról, továbbá megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek. Adatvédelmi nyilatkozatunk kialakításakor az alábbiakban felsorolt vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat vettük figyelembe: A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény; A személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény; A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre; Az Online Privacy Alliance ajánlásai. Az információs önrendelkezési jog érvényesítése végett a torrentek.info s a személyes adatokat kizárólag az érintett hozzájárulásával tárolja és dolgozza fel adatállományaiban, és mindenki számára követhetővé teszi az adatfeldolgozás egész útját, azaz hogy mely adatok, milyen célokra, ki által, hol és mikor kerülnek feldolgozásra. A torrentek.info automatikusan gyűjt információkat egyes oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról. Ezeket az információkat kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon dolgozza fel, az adatok statisztikai célokat szolgálnak. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez. Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért nem vállalhatunk felelősséget, azonban garantáljuk, hogy oldalunkról származó adatokat ezekre a linkekre nem továbbítunk. Egyes külső szolgáltatók (internetszolgáltatók, google, statgep és az oldalon megjelenő hirdetések) statisztikai célokból elemezhetik az oldalt, illetve tárolhatják az oldalunkra érkező látogatók IP címeit, azonban ezekhez nem kapcsolható semmilyen egyéb információ, mint például, hogy az adott IP címmel bíró látogató mit töltött fel, illetve le az oldalról, kinek írt privát üzenetet, vagy melyik cikket olvasta el. Fentieknél fogva annak a ténye sem állapítható meg, hogy az adott IP címmel rendelkező látogató regisztrált felhasználója-e oldalunknak, vagy csak egy alkalmi névtelen látogatója.

E-mail cím kezelés:
a megadott e-mail címre a rendszer üzeneteket küldhet, melyek csakis az oldallal kapcsolatosak és nem lesznek kiadva harmadik félnek, tehát semmilyen spam tevékenységet nem folytat a torrentek.info. A regisztrációval a következő e-mailek automatikusan ki lesznek küldve Önnek: általános hírlevél, értesítés privát üzenetről, értesítés adminisztrátori tevékenységről.

Felhasználási feltételek
A hivatalos rész mellett kérek mindenkit, hogy a net etikettet és az oldal parciális szabályait is tartsa be, ellenkező esetben fiókja indoklás nélkül törölhető.

A regisztrációval vállalom, hogy
-Nem terjesztek valótlan állításokat és nam adom ki magam másnak.
-Eleget teszek e a normális emberi viselkedés feltételeinek, azaz tisztelem az emberjogi törvényeket.
-Mielőtt írok vagy kérdezek, inkább olvasok
-Nem növelem fölöslegesen a moderátorok munkáját.
-Tudomásul veszem, hogy az itt található információkat a felhasználók gyűjtötték össze, a tulajdonosok felügyelete nélkül, így ezekért az oldal vezetősége nem vállal felelősséget!

A meghívó csere sarokkal kapcsolatban:
-az oldalra nem csak az ingyen meghívókért járok
-nem zaklatom felhasználó tásraimat millió privát üzenettel
-nem kéregetek az oldalon

A MEGHÍVÓ KÉREGETÉS TILTOTT! Amennyiben ezt a szabályt megszegem feljogosítom az adminisztrátorokat arra, hogy személyes adataimat bárkinek kiadják.

Az oldal használata előtt ajánlott elolvasni az oldal felhasználói útmutatóját és tájékozódni a fórumozók szokásairól.

Ne keresd mások szemében a szálkát,mivel több mint valószínű,hogy a tiedben is van!
Üdvözlettel:Pipus!

Topic locked