Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Szemfényvesztők - Bemutató: 2013. június 7.

KitKat képe

Szemfényvesztők

színes, amerikai thriller, 2013

rendező: Louis Leterrier
forgatókönyvíró: Josh Appelbaum, André Nemec, Edward Ricourt, Ed Solomon, Boaz Yakin
zeneszerző: Ed Simons, Tom Rowlands
operatőr: Larry Fong
producer: Alex Kurtzman, Roberto Orci
vágó: Robert Leighton

szereplő(k):
Michael Caine (Arthur Tressler)
Dave Franco (Jack)
Morgan Freeman
Mark Ruffalo (Dylan)
Jesse Eisenberg (Atlas)
Woody Harrelson (Merritt Osbourne)
Isla Fisher (Henley)
Han Soto (Agent festőművész)

Egy elit FBI alakulat macska-egér játékba kezd egy “A négy lovas” névre hallgató, a világ legjobb illuzionistáit tömörítő csapattal, akik mindig csupán egyetlen lépéssel előttük járva korrupt üzletembereket rabolnak ki, és az így szerzett pénzt az előadás alatt a közönségbe szórják.
http://www.imdb.com/title/tt1670345/

Címkék:

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
Melbourne képe
Melbourne
Offline
Kezdet: 2020-01-25
Vélemény

Nagyon jó mozi! Végig leköti az ember pergő sehol nem akad meg. Minden megvan benne, ami kell: rejtély, akció, dráma, csipetnyi romantika, humor kiváló karakterek és színésze, fordulatok stb.

KitKat képe
KitKat
Offline
Kezdet: 2012-09-27
Szemfényvesztők

Én is nagyon várom ezt a filmet, mert arra gondolok, hogy a történet talán nem sablonos, talán nem annyira kiszámítható, és a szereplőgárda igazán nagyszerűnek látszik. Érdekes, hogy Morgan Freeman-től pont a thrillereit említetted, azok nekem is bejönnek, habár nem mai darabok, de bent vannak a kategóriakedvenceim között. Ám Woody Harrelson sem elhanyagolható véleményem szerint, az ő filmjei sem a "zs" kategóriások között kullognak. Mindenképpen nálam ez a film a legvárósabb az idén, de ízlések kérdése..:)
Remélem rászolgál a bizalmamra!

focinorbi képe
focinorbi
Offline
Kezdet: 2011-07-15
Szemfényvesztők

Szia Kitkat!

Kíváncsi vagyok erre a filmre,mert nagyon kedveltem Morgen Freeman thrillereit pl. a gyűjtőt,a hetediket,a pók hálójábant.
Amúgy is kiváló színésznek tartom és csodálkozom is,hogy közel sincs,úgy túlsztárolva,mint némely másik színész(neveket direkt nem írok)
A remény rabjai pl. a mai napig egy topfilmnek számít nálam,de a bakancslista,a Moll Fladers,Amistad,a szerelem bősége,a rettegés arénája stb.. ezek is mind igen jó filmek Morgeen Freeman remek alakításával a főszerepben.
Ízlések és pofonok,de a véleményem szerint,napjaink egyik legkiválóbb színészéről beszélhetünk személyében.