szextelefon telefonszex

Szakadékba zuhant egy román turistákat szállító turistabusz Montenegróban

klarensz képe

Szakadékba zuhant egy román turistákat szállító turistabusz Montenegróban

Megcsúszott a hegyek között átvezető egyik hídon, majd a mélybe zuhant vasárnap egy ukrán rendszámú autóbusz Montenegróban, tizenhárom ember életét vesztette, harminckettőt pedig sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

A baleset a montenegrói fővárostól, Podgoricától mintegy harminc kilométerre északra történt, Grlónál, a hegyek között kanyargó egyik úton.
A tragédia helyszine, Podgorica környéki hegyekben:

A helyi rendőrség szóvivője szerint a mintegy ötven utast szállító busz megcsúszott az egyik hídon, majd onnan negyven méternyit zuhant a mélybe.
Az eddigi hírek szerint tizenhárom személy vesztette életét, harminckettő pedig megsebesült, többen meglehetősen súlyos sérüléseket szenvedtek, köztük egy gyermek is.
Az erről szóló hírügynökségi jelentés szerint este még folytak a mentési munkálatok, ugyanis a jármű nehezen megközelítő helyre zuhant, emiatt sokáig nem sikerült kimenteni az összes utast.

MTI

FRISSÍTÉS
Az autóbuszon 47 ember volt. 18 román állampolgár vesztette életét, és 29-en sérültek meg, amikor az autóbusz kijött egy alagútból, megcsúszott, és a viaduktról a képen látható 30 méter mély, meredek lejtőjű völgybe zuhant.

2013.06.24. | 08:23
http://erdely.ma/mozaik.php?id=144069&cim=szakadekba_zuhant_egy_roman_tu...