Sin City 2

bedy képe

Robert Rodriguez és Frank Miller hivatalosan is bejelentették hogy ismét együtt fognak dolgozni a Sin City folytatásán, ami a Sin City: A Dame to Kill For címet kapta. A forgatást nyáron szeretnék elkezdeni Rodriguez texasi stúdiójában, a castin pedig jövő héten indul. Az ígéretek szerint a Sin City: A bűn városa szereplői közül sokan vissza fognak térni.
“Az első kérdés, amit mindig megkérdeztek tőlem, az volt “mikor fogod megcsinálni az új Sin City-t?” - mesélte Rodriquez. “Egészen attól naptól kezdve, hogy befejeztük az eredeti filmet, újra egy csapatban akartam dolgozni Frank Miller-rel és vissza akartam térni abba világba, amit ő teremtett, de a rajongók iránti elkötelezettségem miatt úgy éreztem, várnom kell amíg valami egészen rendkívüli dolog nincs a kezünkben, valami olyan, ami eleget tesz hatalmas elvárásainak. Az A Dame To Kill For-re egész biztos megérte várni.”
Miller, aki Rodriguez segédrendezője is lesz, hozzátette: “Az első Sin City padlóra küldte a közönséget, akik még sosem láttak ilyet azelőtt. Robert Rodriguez és jómagam meg akarjuk kavarni a dolgokat, és olyan élményt biztosítani, ami még az elsőt is túlszárnyalja.”

Állítólag 2013 október 4-én jön ki a második rész

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

bedy
h, 2012-09-03 20:14
bedy képe

Eddig megnézett filmjeim közül, Sin City a legjobb!!
A miértjét nem kell szerintem senkinek ragozni!
Na ez ami meg fogja érni a mozijegyet Shock
Izgatottan várom a második részt.

stilusválasztó