Salt ügynök

Atlantisz képe

Salt ügynök
   Salt

amerikai
akció - thriller

Hossza: 100 perc
Gyártás éve: 2010

Rendező: Phillip Noyce

Főszereplők:

Angelina Jolie (Evelyn Salt)

Evelyn A. Salt (Angelina Jolie) a CIA alkalmazottja, de egy szovjet disszidens felismeri benne az oroszok kémjét: azt állítja, hogy Salt alvó ügynök, aki évek óta arra vár, hogy feladatot kapjon igazi munkaadóitól, és most el is jött az ideje. Hamarosan az USA-ba látogat az orosz elnök, őt kell majd megölnie.
Salt főnökei nem bíznak semmit a véletlenre: azonnal lecsapnának addigi emberükre, ám van egy baj vele: túl jól képezték ki. Az ügynök kicsúszik a gyűrűből, és elmenekül. Az egész CIA a nyomába veti magát, ő pedig a saját és a férje életét is kockáztatja, hogy bebizonyítsa: valaki más az áruló.

IMDb 6.6/10   17,954 szavazat

 

Címkék:

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Melbourne
k, 2020-02-04 20:46
Melbourne képe

Ez egy jó akciófilm. Tekintsünk most el az akciófilmek általános hibáitól, hogy a kemény fõhõs lever mindenkit, hogy a kemény fõhõst nehéz eltalálni, hogy ha mégis sikerül, akkor összeszorított foggal harcol tovább, hogy a kemény fõhõs jó hazafi és minden körülmények között jó amerikai.

crsmxx (nem ellenőrzött)
cs, 2010-08-26 21:42
crsmxx képe

Jó filmnek tűnik, bár kicsit olyan meseszerű (melyik film nem az).

Atlantisz
cs, 2010-08-26 12:37
Atlantisz képe

Angelina Jolie új filmjének, a Salt-nak (Salt ügynök) az R5 dvd-ből készített rip-je volt a legtöbbet letöltött film a 33. héten. Az öt újonc között található a The Expendables, az új Twilight film, az Eclipse (Napfogyatkozás), valamint a Jerry Bruckheimer nevével fémjelzett Prince of Persia film is (Perzsia hercege: Az idő homokja)   (PC Pult)

Apophis
sze, 2010-08-25 05:10
Apophis képe

Nagyon jó film , pörgős nem unalmas és van benne csavar bőven .

stilusválasztó