Pokoli szomszedok


3 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Anonymous képe
Anonymous
Pokoli szomszedok

Nincs is rosszabb, mint egy pokoli szomszéd… főleg, ha valóban az alvilágból jött. A Comedy Central legújabb animációs sorozata, a Pokoli szomszédok egy démoni család hétköznapjait mutatja be.

Tartalom:

A következő céllal jöttek a Földre: megakadályozni, hogy az emberek bezavarhassanak a Pokol nyugodt mederben folyó gonosz mindennapjaiba. A Pokoli szomszédok című szatirikus hangvételű amerikai animációs sorozatot 2010 júniusában mutatták be a TBS csatornán. A történet szerint a szellemekből álló Hellman család felköltözik az Alvilágból a texasi Houstonba, hogy megállítsanak egy akciót, amelynek célja, hogy leássanak a Föld magjába. A család szembesül azzal, milyen az emberek között élni, és rájönnek, hogy mi is tudunk olyan gonoszak, lenni, mint a démonok, sőt, a Föld valójában alig különbözik a Pokoltól...

[adsense:250x250:0123456789]

Balthazor Hellman, a család feje, egy kicsit naiv, de nagyon jószívű, túlsúlyos szellem, aki a Pokolból erőszeretettel követte nyomon az emberiséget, méghozzá televízión keresztül, és emiatt korábban komoly konfliktusba került a Sátánnal. Felesége a csinos Tina, akinek két szenvedélye az alkohol és a pletyka, és van két gyermekük is, Josh és Mandy. A család különleges manó kutyája Pazazu úgy viselkedik, mintha rendes, evilági eb volna, van azonban egy különleges képessége: meg tudja állítani az időt! Szenvedélyesen rajong a popkultúráért, kedvence Lady Gaga és a Jonas Brothers. A család talán legfurcsább tagja a tudathasadásos Vlaartark Mimlark nagybácsi, akit különös vonzódás fűz a macskákhoz, mármint gasztronómiai értelemben.

Szó mi szó, bizarr egy család, de – mint kiderül – a szomszédjaik és a körülöttük élő emberek szintén nem normálisak. A Pokoli szomszédok külföldön már osztatlan sikert aratott, várhatóan hamarosan a hazai nézők szívébe is belopja magát. Pokoli szomszédok február 7-én, kedden, 22:55-től a Comedy Central műsorán!


bedy képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-02-19
Bejegyzések:
Láttam pár részt belőle , nem

Láttam pár részt belőle , nem tűnik olyan rossznak de nem fogott meg , lehet rossz pillanatban hangulatban néztem, de nem estem hanyatt tőle vagy inkább csodálkoztam??


Atlantisz képe
Offline
some_text
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések:
Én láttam mindegyiket ,

Én láttam mindegyiket , nagyon szórakoztató volt bár nem kimondottan gyerekeknek való .

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges