Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Mennyi feltöltést ér meg szerinted?

Anubis36 képe

Sziasztok.
A véleményetekre lennék kíváncsi,illetve egyfajta felmérést indítanék:
A dolog onnan indul,hogy hirdetek egy NC acc-ot és több emailt is kapok ahol sokalják az "árát"...

Szóval ha kezdők lennétek(mindannyian voltunk) és szeretnénk bekerülni mondjuk 4-5nagyobb oldalra mennyi upp-ot utalnánk érte(legyen a fizetség Beload upp hiszen az a legkeresettebb)egy meghívóért,acc-ért...?
Az oldalak:
nCore
BiHUmen
Bithorlo
1st
Majomparádé

és mivel én indítom a vitát én ennyit adnék értük:
NC:2-4Tb upp
Bithu:2Tb upp
BHO :500Gb upp
1st :100Gb upp
Maki :100Gb upp

Tinektek mennyit érne meg kezdőként?

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
Joker99 képe
Joker99
Offline
Kezdet: 2013-03-16
BitHUmen meghívó

Sziasztok!!!Lehet, hogy nem itt a legalkalmasabb megkérdezni, de 1 bH meghívónak hány TB beload upp között van az ára???

gaborw képe
gaborw
Offline
Kezdet: 2011-09-29
Mennyi feltöltést ér meg szerinted?

Az a helyzet egy meghívónak az árát legjobban az befolyásolja, milyen a bejutási lehetőség! Vegyük sorba!
nCore: tény és való Magyarország legjobb és legnagyobb oldala. Nem nehéz meghivót szerezni rá! Mikor Tag ranggal meg lehet hivni, olyankor majdnem "dobálják" az ember után! Máskor meg egy "1000"-ért lehet küldözgetni támogatói státusszal! Sajnos ez eléggé "meggyengiti" az árát! 2-4 Tb napjainkban erős tulzás! 1Tb korrekt! +-500Gb!:)
Bithu: meghivózást mindenki ismeri! Csak azért van ára! 1-2 TB reális, ismerve mennyit kell küzdeni mire összeszedi az ember a pontokat!
BHo: Nagy húzása, hogy sokáig zárva tartotta a reget! Emlékszem nemrég még 50-60 gb-ért dobálták! Mára ez igencsak megemelkedett föleg, hogy tudja az ember akár ismét fél évig nem lehet majd bekerülni!
1st: Nem nehéz bekerülni! 50-100Gb
Maki: Még az elején meg egy két jobb hetében 50 gb-ért simán lehetett "venni"! De mivel állandó gáz volt vele, rengetegszer szabad reg stb. igy soha nem volt "ára" a meghívónak! Mostanról nem is beszélve! Szerintem valaki bárhová irna még acc-at is kapna! Ingyen! :)

KyoPityus képe
KyoPityus
Offline
Kezdet: 2012-01-16
Maki acc 100 GB?

Szerintem akkor sem ért volna ennyit amikor még rendesen működött az oldal. Most meg egyenesen egy lyukas garast sem ér :-)
Az első három oldalt reálisnak tartom a többit már nem annyira.

Anubis36 képe
Anubis36
Offline
Kezdet: 2011-03-11
re:KyoPityus

Nos nézd meg mikori kérdés ez???...:)

Egy éve még azért megyegetett a Maki,sőt felfutóban volt....
Most meg már ha fizetnének sem kellene...:)

Beszerző képe
Beszerző
Offline
Kezdet: 2011-01-06
nézd meg a dátumot mikor írta

nézd meg a dátumot mikor írta lehet h ez még a régi maki volt :)

KyoPityus képe
KyoPityus
Offline
Kezdet: 2012-01-16
Két hete

Két hete írta. De az én véleményem hogy előtte sem ért annyit. A nagyok közül van 8-10 oldal akik jók a többi nem jobb egy kisebb oldalnál. Makival már jó rég óta gondok vannak és az én szerény véleményem az soha nem is lesz már belőle jó oldal. Sem a vezetőség nem áll a helyzet magaslatán sem az oldal biztonsági szakemberei. Ezután miért lenne vonzó oda egy meghívás?
Azt sem értem miért van ekkora értéke a BeLoad feltöltésnek? Szerintem az sem olyan nagy durranás. Szépen el vannak fejlesztés alig. Már egy új külső is ráférne az oldalra elég poros a régi.
Csalni sem nehéz ismerek olyanokat akik hárman használnak egy accountot külön töltenek le évek óta és még egy warnt sem kaptak pedig egyértelmű hogy egy nem tudja seedelni a másik kettő letöltéseit. Akkor hogy hogy nem veszi észre senki?
Szal nCore, BitHUmen, Bithorlo tényleg ér valamit. Nehéz bejutni és mindhárom jó oldal. :-)

lkata képe
lkata
Offline
Kezdet: 2012-12-07
kerdem

Szia

KyoPityus
Csak azt szeretnem kerdezni,hogy miert gondolod azt ,hogy warn jarna azert mert ketten vagy esetleg harman osztozkodnak egy fiokon, ez esetben a beloadon?Sehol nem lattam a szabalyzatban erre utalo irast.Ha en a hugommal megosztom a fiokom,neki is van kulon gepe es kulon ip cimje,akkor az miert vonna maga utan warn?
Vagy peldaul nekem ket gepen is van internet kapcsolatom,ez esetben csak az egyikrol hasznalhatom a fiokom?
Mindegyikunk seedeli a sajat maga altal leszedett anyagot.

Szerintem tevedsz!

KyoPityus képe
KyoPityus
Offline
Kezdet: 2012-01-16
Nem nem

Ez azért baj mert amit te letöltesz az nincs meg a másik két barát gépén vagyis miután kilépsz és valamelyik közülük belép seed lelépésként kell jelezze a rendszer. Nyilván nem megy mindhárom embernél folyamatosan a gép így a seed lelépés gyakorlatilag ki kell hogy derüljön. Éppen ezért nincs külön szabály az account kölcsönadásra. A többszöri seed lelépés Warn úgy is kitiltást von maga után.

gaborw képe
gaborw
Offline
Kezdet: 2011-09-29
KyoPityus válasz

[quote=KyoPityus]Ez azért baj mert amit te letöltesz az nincs meg a másik két barát gépén vagyis miután kilépsz és valamelyik közülük belép seed lelépésként kell jelezze a rendszer. Nyilván nem megy mindhárom embernél folyamatosan a gép így a seed lelépés gyakorlatilag ki kell hogy derüljön. Éppen ezért nincs külön szabály az account kölcsönadásra. A többszöri seed lelépés Warn úgy is kitiltást von maga után.[/quote]

Ebben van igazság! Kivétel a Beload! Én is használtam régen más acc-ját vagyis inkább 7-8-an baráti kör! Soha nem volt belöle semmi! Ott az aránnyal foglalkoznak semmi mással! Persze azóta van sajátom! Seed lelépés? Beload-on tudtommal nincs! Csak az arány a lényeg! Más oldalon természetesen tényleg jelen van amit irtál!

KyoPityus képe
KyoPityus
Offline
Kezdet: 2012-01-16
BeLoad más

Igen ott én is észrevettem hogy szinte csak az arányt nézik. Szerintem ez nem jó megoldás. Mindegy ők tudják. A többi oldalon természetesen máshogy vannak szabályozva a dolgok.