Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Megvan a Star Wars VII rendezője

Atlantisz képe

Eddig csak azt tudtuk a Star Wars VII-ről, hogy biztosan lesz. Most már azt is tudjuk, hogy kik felelnek majd a történetért és a rendezésért.

Néhány pletykán kívül eddig nem sokat tudtunk a Star Wars VII-ről, azóta, mióta kiderült, hogy a Disney kezében van a folytatás. Ma nyilvánossá vált, hogy J.J.Abrams (Mission: Impossible III, Star Trek XI, Super 8 ) fogja rendezni az új trilógia nyitányát, és Michael Arndt (A család kicsi kincse, Toy Story 3, Merida a bátor) írja a forgatókönyvet.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm vezetője izgatottan beszélt Abrms elhivatottságáról: „J.J. a tökéletes ember ehhez a filmhez. Azon túl, hogy remek filmrendező, megérti a sorozat lényegét. Meg tudja fogni a Star Wars univerzum lényegét és így egy felejthetetlen történetet képes a vászonra vinni.” Lucas sem kevesebb tisztelettel beszélt az új rendezőről: „Újra és újra lenyűgöz J.J. mint filmrendező és mesélő. Remek döntés volt őt a következő Star Wars film vezetői székébe ültetni, a hagyaték nem is lehetne jobb kezekben.”

A fedélzeten van még Lawrence Kasdan (A Birodalom visszavág) és Simon Kinberg (Sherlock Holmes) is, akik viszont nem a hetedik film megírásában vesznek részt. Az ő szerepük még nem teljesen tiszta: vagy a Star Wars VII-et követő epizódokat fogják írni, vagy az új trilógia spin-off részeinek elmesélése lesz az ő feladatuk. Ezek a mellékágak egyébként abban az idősíkban fognak játszódni, mint az új trilógia, de más karakterek kapják a főszerepet. A készülő történetekről és a szereplőkről nem tudtunk meg újat, de biztató, hogy jó kezekben van a következő Star Wars rész és nem egy Mickey egér füles Darth Vader lesz a fő gonosz.

Hunter_GS 2013. január 26. 21:05
http://www.gamestar.hu/megvan-a-star-wars-vii-rendezoje.html

Címkék:

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
escom képe
escom
Offline
Kezdet: 2013-04-20
Öt év alatt öt Star Wars-mozifilmet kapunk

Egy Star Wars-film, egy különálló epizód, egy Star Wars-film, egy különálló epizód - ilyen bontásban képzeli el a Disney a Csillagok háborúja további sorsát a mozikban.

A Walt Disney Pictures és Lucasfilm a Las Vegasban megrendezésre került CinemaConon hivatalosan is bejelentette azt, amit pár hónapja mi is megírtunk, hogy 2015-től minden évben bemutatnak egy Csillagok háborúja-mozifilmet. A bejelentés egyébként nem kicsit rímel a Universal stúdió terveire, miszerint ők évente jelentkeznének egy Halálos iramban-epizóddal.

Mindkét stúdió spinoffokkal kívánja megoldani az évenkénti epizódokat: míg a Universal a Halálos iramban részei közé egy másik karakter köré írt sorozat kiadásait illesztené be, addig a Disney a folytatásos Star Wars-sagát önálló történetekkel szakítaná meg - vélhetően 2016-ban és 2018-ban. Persze hivatalos menetrend még nincs a tervekről, de valószínűleg a 2015-ös, Michael Arndt által írt és J.J. Abrams által rendezett film után láthatjuk majd a Lawrence Kasdan, valamint a Simon Kinberg által írt szkriptből készített alkotásokat.

http://www.sg.hu/cikkek/96771/ot_ev_alatt_ot_star_wars_mozifilmet_kapunk

hartigan képe
hartigan
Offline
Kezdet: 2012-08-13
Han Solo, Luke és Leia is Visszatér!

2013. március 8. 15:01, péntek - Szekeres Viktor

George Lucas megerősítette a Star Wars-pletykákat !

Bár George Lucas is tudja, hogy egyelőre nem szabad beszélni arról, hogy visszatérnek-e a régi Star Wars szereplői az új epizódba, mégis erről számol be egy interjúban.

Az elmúlt hetekben egymástól Harrison Fordról, Mark Hamillről és Carrie Fisherről is kiderült, hogy szerepelni fog a Csillagok háborúja-sorozat J.J. Abrams által rendezendő hetedik epizódjában. Azonban ezen értesülések nem számítottak semmilyen szempontból hivatalosnak, bár zömük forrását maguk a színészek jelentették, akiknek általában lehet hinni.

Mostantól azonban már tényleg hivatalosnak vehetjük ezen információkat, ugyanis George Lucas is megerősítette, hogy Han Solo, Luke és Leia eredeti alakítója vissza fog térni az új részre. A producer a Bloomberg Businessweeknek nyilatkozva mondta el, hogy a három színész már aláírta, vagy nemsokára alá fogja írni szerződését a filmhez. Mindez természetesen azt jelenti, hogy a Michael Arndt által írt forgatókönyvben mindhárom karakter szerepet kapott.

http://www.sg.hu/cikkek/95871/george_lucas_megerositette_a_star_wars_ple...

Lehet találgatni, hogy miről fog szólni a film !

hartigan képe
hartigan
Offline
Kezdet: 2012-08-13
Öt év alatt öt Star Wars-mozifilm készülhet!

Kiderült, hogy nem csak az új Star Wars-trilógia készül a Lucasfilmnél, hanem egyes ismert karakterek saját filmeket is fognak kapni.

Már jó ideje uralják a Csillagok háborújáról szóló tervekkel kapcsolatos hírek a legtöbb filmes oldalt. Főleg most, hogy egy tisztázódtak nagyvonalakban, hogy mik is a Disney tervei a franchise-szal. Amikor a stúdió 4 milliárd dollárért megvásárolta a Lucasfilmet, csak annyit lehetett tudni, hogy 2015-re tervezik egy új Csillagok háborúja-trilógia indítását. Erről semmi egyéb információ nem derült ki, mindössze annyi volt biztosra vehető eredetileg róla, hogy az Oscar-díjas Michael Arndt (A család kicsi kincse, Toy Story 3, Feledés, Az éhezők viadala 2) írja az első (vagyis a hetedik) epizód forgatókönyvet. Később az is kiderült, hogy a filmet belőle J.J. Abrams fogja rendezni.

Azonban még az Abrams-hír kipattanása előtt meglepő információ érkezett, mely arról szólt, hogy nem csak a hetedik Csillagok háborúja-filmnek van meg az írója, hanem a nyolcadik és kilencedik mozinak is. Az egyik epizódon Lawrence Kasdan (Az elveszett frigyláda fosztogatói, Több, mint testőr, A nagy borzongás, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér), a másikon pedig Simon Kinberg (xXx2: A következő fokozat, Mr. és Mrs. Smith, X-men - Az ellenállás vége, Hipervándor, Sherlock Holmes és Kémes hármas, X-Men: Days of Future Past) kezdett el dolgozni. Mindez azért volt szokatlan, mert ez azt jelentette (volna), hogy kvázi egymástól függetlenül készül el a trilógia három epizódjának a szkriptje.

Szerencsére szó sincs erről, hiszen a napokban robbant a nagy hír, miszerint a J.J. Abrams által rendezendő új trilógia mellett a Disney és a Lucasfilm abban gondolkodik, hogy önálló filmekkel is bővítse a hatalmas Star Wars-univerzumot, melyet sokan már megismerhettek különböző könyvek, képregények, társasjátékok vagy szerepjátékok segítségével. Ezen önálló filmeket történetének megírását bízták a régi generációt képviselő Kasdanra, valamint a fiatal Kinbergre, így nem áll fenn a veszély, hogy a trilógia epizódjai túl heterogének lennének, illetve a második rész története tud majd reflektálni az első rész fogadtatására valamilyen szinten.

Egyelőre persze még semmilyen programterv nincs, de valószínűsíthető, hogy ha sikerül 2015-ben bemutatni az új trilógia J.J. Abrams-féle nyitófilmjét, akkor az esetlegesen két évenként érkező folytatások közötti "lyukakat" tölthetik ki az önálló filmekkel. Ezen önálló filmek egy-egy karakterre fognak alapozni, de egyelőre még nem tudni, hogy kikre - a pletykák rögtön megindultak és Yoda, valamint Boba Fett és Han Solo neve merült fel a legtöbbször. Bob Iger, a Disney részéről nem erősítette meg az értesüléseket, de célzott arra, hogy a Yodás pletykáknak lehet igazságtartalma. És még annyit kell tudni róluk, hogy a történetük nem lesz része a Star Wars-sagának, tehát az is lehet, hogy a múltban fognak játszódni, akár valamelyik korábbi trilógia idején, akár azok előtt. (Kasdan egyik friss interjújában el is mondta, hogy mindenképp tiszta lappal akarja indítani történetét.)

Szekeres Viktor http://www.sg.hu/cikkek/95140/ot_ev_alatt_ot_star_wars_mozifilm_keszulhet

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Ennyi találgatás mikor ki

Ennyi találgatás mikor ki kivel hol , nem akarják elszúrni értem én , mindenesetre elviselnék egy jó hosszú sorozatot is persze nem amolyan Barátokköztre gondolok hanem egy trilógiát vagy hasonlót .

skywalker357 képe
skywalker357
Offline
Kezdet: 2012-03-24
SW - Episode VII.

Talán mondanom (írnom) sem kell, hogy nagyon várom. :D Amikor Lucas eladta a jogokat, 2015-re ígérték a VII. részt - remélem nem fog (sokat) csúszni.

Biztos, hogy nagy felhajtás lesz, és sokan fogják megnézni moziban is. De az is biztos, hogy sokaknak csalódás is lesz egy kicsit, hiszen hiányozni fognak a régi színészek-szereplők (Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher). Vajon honnan folytatják? Luke, Han és Leia lesznek a főbb karakterek, vagy ugranak egy nagyot az időben?

Én személy szerint szívesen látnám filmen - sajnos nem valószínű, hogy fogom -, az anno könyvben kiadott hivatalos folytatás-trilógiát, amelyet Timothy Zahn írt meg néhány évtizede. A kedvenc Star Wars-regényeim közé tartoznak.

Az erő legyen a Disney stúdióval! :)

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Gonosz leszek . Nem kell ide

Gonosz leszek . Nem kell ide semmi más csak egy Quentin Tarantino és tuti siker :)

skywalker357 képe
skywalker357
Offline
Kezdet: 2012-03-24
gonosz leszek - re

[quote=Atlantisz]Gonosz leszek . Nem kell ide semmi más csak egy Quentin Tarantino és tuti siker :)[/quote]

Úgy látom elcsábított az erő sötét oldala, hogy ilyen gondolataid támadnak... :)

hartigan képe
hartigan
Offline
Kezdet: 2012-08-13
Padavanom

Szia fiatal padavan tanitvány!

Ne halgass a sötét oldalra , mint frissen avatott Jedi lovag probálnak elcsábitani de mestered bizik az Az erődben :

Bár hallkan megjegyzem azér kiváncsi lennék egy Tarantino álltal rendezett SW filmre !

Az erő legyen velünk!

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Igen kicsit eljátszottam a

Igen kicsit eljátszottam a gondolattal , egy kaszabolós Tarantino változat nagyon ott lenne , persze csak bizonyos körökben .

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Olvasom

Olvasom : Felröppent a hír, miszerint Yoda saját produkciót is kaphat. Miután rengeteg Star Wars mozival kecsegteti a rajongókat a Disney Stúdió, ez nem is lenne annyira meglepő. A film Yoda előéletét mutatná be minden Star Wars fanatikusnak.

Azért ez is izgalmas lenne , persze nem tudni mi lesz de én szívesen látnék egy két részt ami Yodaról szólna.

http://www.hokum.hu/2013/02/percrol-percre-yoda-sajat-filmet-kap/