Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Meghívó pénzért!? Mi a véleményed?

Atlantisz képe

Mi a véleményed a meghívók pénzért való adás-vételéről . A topicban leírhatod a véleményed elítéled vagy sem , vásároltál vagy sem mindezt kulturált keretek közt .

Címkék:

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
junior streetfigh6ter képe
junior streetfi...
Offline
Kezdet: 2013-06-14
hivoér fizetni

hello
hogy pénzért hivot árulni? Hát idáig én még kimaradtam nemis vettem nemis árultam még sose, remélem nem fogok rászorulni. Azis igaz,hogy aki létrehozta annak kerül ez valamennyibe meg feltöltök is vannak meg szerverezés de sokmindent lelehet tölteni googléböl is. sokan ingyen osztanak hivokat, a torrent nem létszükséglet szerintem, meg bármikor bezárhat egy adott oldal, vagy figyelmetlen vagy elhanyagolod és tilltanak inaktivitás akkor hova szorjuk a pénzt? mindenki tudja milyen kevés összeget kell beosztani és még akkor olyanra hogy filmet nézzünk játszunk stb költeni? Hát én kihagynám ha ingyen megoldhato ha lehet cserélni,igényelni.(lehetöségem lesz rá énis fogok ajándékozni) ncoron évi 1-2alkalommal 50 pontos hivozás is van. Dehát mindenki maga dönti el mire is költ.

kabul9 képe
kabul9
Offline
Kezdet: 2013-01-09
Meghívó pénzért

Az a helyzet hogy ha valaki nem hazai terepen mozog(él),akkor nem biztos hogy olyan egyszerű a tranzakció.Holott mi is(legalább is én úgy gondolom) részét képezzük a magyar ajkú torrenttársadalomnak lsd külhon.Szóval a kérdésre visszatérve nem nagyon vagyok híve a pénzért meghívó dolognak,de egyes esetekben nincsen más megoldás.Ha valaki pl lusta ezen az oldalon fórumozni hogy később meghívóhoz jusson.Türelmetlenül még ma szeretne bejutni vagy hasonló.Embere válogatja,de én pl nem adnék érte egy petákot sem,virtuális szivességéert virtuális szivesség.Szerintem.Bocsi ha vkit sért a vélemény.

DEAM_ON képe
DEAM_ON
Offline
Kezdet: 2013-08-04
Nagyon kétoldalú dolog mert

Nagyon kétoldalú dolog mert akiek nincs ismerőse annak csak pénzzel lehet de ez ellne jók az ilyen jó kis fórumok.

vajaszsemle képe
vajaszsemle
Offline
Kezdet: 2013-08-29
szívesen adok ....

én pénz nem adnék sose, max ha nagyon olcsó lenne akkor egy jelképes összeget::))
200 ft...vagy talán egy darab mozi jegy árát.
Mert végül is mégis csak ingyen nézek meg utánna mindent, ha bekerülök oda,és megbecsülöm magam ott. És ez nagyon jó dolog, főleg ha az embernek pénze éppen nincsen erre, vagy megnézne otthon a kis családdal valamit közösen.
De inkább a csere vagy felajánlás olyanak aki már legalább egy torrent oldalon ott van legalább fél éve elfogadható aránnyal. Ilyenek ha kérne és van adnék bónusz pontot is.

Amim van ilyen oldalakra azt szívesen adom olyanak aki tényleg érdemes rá és szüksége van rá ,hosszútávon használva azt.

Györgyi91 képe
Györgyi91
Offline
Kezdet: 2013-01-16
Én sem tartom helyesnek mert

Én sem tartom helyesnek mert szánalmas dolog ebből hasznot húzni..
pl az ncorén ha elkapnak kidobnak ..

TUScript képe
TUScript
Offline
Kezdet: 2012-01-28
Microbit pénzért ad meghívót

Microbit hónapok óta koldul, erre most kapuk bezárva és csak támogatók és vip küldhet meghívót.
Eléggé szánalmas ez a kétségbeesett pénzszerzési dolguk.

Rolly képe
Rolly
Offline
Kezdet: 2013-05-05
Masok

kulfoldi oldalak is csinalyak mar egy idelye

Dangerous képe
Dangerous
Offline
Kezdet: 2011-10-25
Microbit pénzért ad meghívót

[quote=TUScript]Microbit hónapok óta koldul, erre most kapuk bezárva és csak támogatók és vip küldhet meghívót.
Eléggé szánalmas ez a kétségbeesett pénzszerzési dolguk.[/quote]

Hali.

Tökéletesen egyetértek veled ha így van, akkor ez tényleg szánalmas!

KillAti képe
KillAti
Offline
Kezdet: 2013-06-03
Microbit pénzért ad meghívót

[quote=Dangerous][quote=TUScript]Microbit hónapok óta koldul, erre most kapuk bezárva és csak támogatók és vip küldhet meghívót.
Eléggé szánalmas ez a kétségbeesett pénzszerzési dolguk.[/quote]

Hali.

Tökéletesen egyetértek veled ha így van, akkor ez tényleg szánalmas![/quote]

Ez tényleg elég negatív húzás a microbit részéről. Például nekem is van egy pár meghívóm de nem tudok meghívni senkit.

Hasonló a helyzet a Bigtorrenten. Ott is csak az küldhet meghívót aki támogatja az oldalt vagy feltöltő rangal rendelkezik.

mckolly képe
mckolly
Offline
Kezdet: 2012-12-03
.

Sziasztok!

Nem tartom inkorrekt dolognak se a meghívóval, se az acc-al való üzletelést. Mennyivel másabb meghívót árulni, mint pl. falun szotyit?

Nem mindenki teheti meg, hogy bejusson egy oldalra ingyen, grátisz, azonnal és minden kötöttség nélkül. Nem tudom, léteznek-e még sms-sel regelős oldalak, de az ugyanaz a kategória. Ha ott nincs elutasítva, akkor ez miért van?

És ne tessék azt gondolni, hogy aki pénzt tud áldozni egy meghívóra, az már gazdag. Ugyan kérem! Nem tetszik gondolni, hogy pár ezer Ft befektetés jó üzlet egy nCore, vagy BH meghívóért?

Aki azt mondja, hogy inkorrekt dolog meghívót árulni, annak vagy savanyú a szőlő, vagy nem jut eszébe, hogy legalább annyira inkorrekt dolog torrent-ről cuccot letölteni. Álszent mindenki, aki az egyiket korrektnek, a másikat inkorrektnek tartja...

Persze mindenkinek megvan, sőt, normál esetben meg is kell, hogy legyen egy határ, amit MÁR nem lép át. Kinek ez fér bele, kinek az, van, akinél a pénz és a torrent sosem fog egybefonódni, más meg dögre keresi magát... (ha ugyan lehet hinni a meséknek)

Aztán lehet szépen hangzó frázisokat gyártani, hogy ilyen világban élünk, meg minden a pénz körül forog, meg a sok kis apuka kedvence otthon pénzzel van kitömve, stb. ez mind egy nagy marhaság. A világot Neked kéne formálni, és nem fordítva, mert ugye aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Úgyhogy mindenki koncentráljon a saját életére, és ha ott rendet tett, akkor lehet fikázni a másikat, hogy jé, pénzt adott/kapott meghívóért... Nem tudhatja senki, hogy a másik miért azt teszi, amit tesz...

üdv: mckolly

:hat: