erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Meghívó igénylés


308 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1428
Meghívó igénylés

Mindenképp olvasd el, mielőtt ide írsz:

Fórumtéma, ahol torrent meghívókat kérhetsz kulturáltan a következő módon:

  • Ne ez legyen az első hozzászólásod az oldalon!
  • Pontosan megfogalmazod, hogy miért is van szükséged erre a meghívóra. FIGYELEM! A kérek egy nCore meghívót, mert az egy jó oldal nem elfogadható indoklás.
  • Pontosan leírod, hogy mely rangosabb oldalakon vagy és milyen aránnyal, mint egy referenciaként, az a Te döntésed, hogy megnevezed-e, hogy mi ott a felhasználó neved, ez nem kötelező bizonyos paranoid okok miatt.
  • Nem kell külön megjegyezned, hogy nem tudsz mit adni cserébe, hiszen azért írtál ide.
  • Megjegyzés1: a jó helyesírás és megfontolt mondatszerkezetek növelik az esélyedet, arra, hogy valaki megszánjon.
  • Megjegyzés2: Ne kérd ugyanazt naponta, csak a moderátorok munkáját sokasítod

A fenti szabályok függvényében egy elfogadható hozzászólás valahogy így nézhetne ki:

Sziasztok!

Szeretnék egy epicTorrent meghívót kérni, mert a kisfiam szülinapjára a fifa92-t kérte és ilyen régi játékok csak azon az oldalon találhatóak meg, sőt én is a retro játékok híve vagyok és szívesen újrajátszanám a perzsia hercegét a 386-osomon.
Még soha nem bannoltak sehonnan, az arányomra mindig figyelek, pl.: a megaTorrent trackeren is 116 kB feltöltésem van 92 kB letöltés mellett és 6,79 éve vagyok tag, a felhasználói nevem ellenőrizhető: epicMegaJ007.
Előre is köszönöm, ha valakinek van egy fölösleges meghívója és elküldi számomra.

Üdv:
epicMegaJános


FONTOS:Ha valakinek az ide beírt hozzászólása lenne az oldalon az első hozzászólása,akkor az minden esetben TÖRLÉSRE kerűl

Kérünk mindenkit,kinek az első hozzászólása lenne az oldalon a Meghívó Igénylése,hogy először inkább a Bemutatkozás topikba tegye meg az első hozzászólását!Ez először is egyfajta figyelmesség is lenne a részéről,és nem utolsósorban kicsit megismerhetnénk a kérőt és kedvezőbb fogadtatásban részesülne az igénylése!S talán hamarabb is kapna az igényelt oldalra meghívót!
Köszönjük!

Ide a meghívó igénylések kerülnek be más egyéb javaslat (segítség) az igénylőnek azt PM-be .

Aki az igénylésére megkapta a meghívót az kérjük,hogy szerkessze bele a hozzászólásába,illetve ha már nem áll módjában ez,akkor egy "válasz" formájában írja ki,hogy már megkapta!Ezzel sok kellemetlenséget elkerülhet!
Köszönjük! .


Zoleez képe
Zoleez (nem ellenőrzött)
Sziasztok!Ncore-on

Sziasztok!Ncore-on regisztràlt felhasználó vagyok,14e ponttal.Azert van szükségem meghivora erre az oldalra mert a mi kis falunkat innen tudom letölteni a páromnak.


Zoleez képe
KisCsutak (nem ellenőrzött)
Meghívó kérése

Üdv! Extra szükségem lenne neghívóra, mert ikreim vannak, lassan megbolondulok, mert épp bárányhimlősök és a mANCS ŐRJÁRATOT LE KELL TÖLTENEM...3napja nem alszom.. Kérlek, hogy küldjön valaki meghívót!!! Ez életbevágó lassan... köszi, Csutak


Zoleez képe
Liftes48 (nem ellenőrzött)
meghívó kérelem

Kérem ha módjukban áll,kérnék meghívót az oldalhoz.Szeretnék unokáimnak örömet szerezni avval hogy meséket ,játékokat és filmeket tölthetnék le.


RONI képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-01-22
Bejegyzések: 1
INSANE

Sziasztok! Smile

Valaki megtud dobni egy newinsane meghivóval? Köszönöm elöre is


leslie0071 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-01-08
Bejegyzések: 1
Bithumen meghívó kérés

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy Bithumen meghívót. Van egy pár Tom Clancy-s és egyéb játék még a 2000-es évek első feléből, amelyeket sajnos nem sikerült ezidáig megtalálnom azokon az oldalakon, amelyeken fent vagyok (nCore, Majomparádé). Mindkettőn becsületesen és tisztességesen seedelek, ha szükséges, tudok küldeni  képernyő fotókat is.

A Bithumen-ről nagyon sok jót hallottam, szeretném az esélyeimet ezzel is megnövelni a játékgyűjteményem kibővítését illetően.

Szíves segítségeteket ezúton is köszönöm!

Üdvözlettel: 

 Leslie0071

 


Furrier képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-01-27
Bejegyzések: 3
Sziasztok! Remélem páran

Sziasztok!

Remélem páran olvasták a bemutatkozásomat, mert abban javarészt leírom a tudnivalókat magamról. Hogy miért is írok ebbe a topicba?: Egy nCore meghívót szeretnék kérni egy kedves felhasználótól.

Régebben tagja voltam, az oldalnak, imádtam használni, borzasztóan jó közösség az is. Átlagomra mindig próbáltam odafigyelni, délutánra, éjszakára seedben hagytam a dolgokat, de sajnálatos módon - ahogy a bemutatkozásban írtam - kiesett az életemből ez a dolog, nem volt időm látogatni az oldalt, így megszűnt az accom. Nagyon nagyon sajnálom azóta is, mert most érzem igazán a hiányát.crying

Filmőrült vagyok, így mostanában elég nehézkesen oldom meg a régen megszokottat: "Na letöltök gyors valamit estére."laughEzen kívül imádom a régebbi játékokat, ezeket is innen szerezném be.

Összességében ez az oka, amiértr írtam. Előre is köszönöm a válaszokat, esteleges fölajánlásokat. 

Üdvözlettel, Furrier.

Megköszönték:

Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1428
Üdv  Furrier! Nem árt elöbb

Üdv  Furrier! Nem árt elöbb megpróbálni írni az nCore címére: webmaster@ncore.cc

Indokolt esetben ugyanis visszaállítják az inaktív fiókokat. Írd meg nekik a felhasználónevedet, a regisztráláshoz használt e-mail címedet (ha emlékszel rá)

Ne feledd, hetekbe is belekerülhet mire jön válsz. Bár legutobb pár nap alatt visszaállították az egyik felhasználónknak.

Megköszönték:

Furrier képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-01-27
Bejegyzések: 3
Köszönöm a segítséget! Sajnos

Köszönöm a segítséget! Sajnos nem emlékszem az e-mail címre.


Ani0804 képe
Offline
Moderátor
FelhasználóModerátorok
Kezdet: 2018-08-26
Bejegyzések: 42
Azért szerintem megér egy

Azért szerintem megér egy próbát. wink

Megköszönték:

janiculu képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-01-02
Bejegyzések: 1
Meghivó

Sziasztok! Smile

Hát Titeket találtalak egyedül, sok keresgélés árán, párom elég sokat szokott olvasni  viszont sok könyv amit szeretne elég sok bonyodalom árán tud már csak meg valósítani... És mivel azokon az oldalakon amin én aktív felhasználó vagyok, vannak igaz letoltheto  könyvek, de sajnos azoknak igen szűk a választéka . . :/ Sad Sad Sad

Találtam egy kifejezetten inkább ilyen célokra szakosodott oldalt csak sajnos meghívó szükséges.. Ebben szeretnék tőletek egy kis segítséget, ha netán szükségét éreznétek megnyugtatas szempontjából ezt tudom igazolni is  Smile Wink

Az oldal neve : LibraNet

Előre is köszönöm a segítségeteket! ;) 


Tanti képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-10-28
Bejegyzések: 3
Előre is köszi

Sziasztok

A MicroBit és nCore oldalra szeretnék meghívót szerezni. Sajnos nagyon sokfelől érdeklődtem, ti vagytok az utolsó reményem. Erre a két oldalra szeretnék bekerülni, sajnos idáig sikertelenül.

Jelenleg csak 1 oldalon vagyok fent (Bitpalace.cc).Nagyon kezdetleges a dolog. Eddig csak kölcsön letöltést használtam, soha nem volt gond semmivel. Nagyon precíz és megbízható vagyok. De most már szeretnék én is saját regisztrációt.

Megköszönöm előre is, ha valaki küld nekem.
További szép napot mindenkinek


DRagoX képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-09-28
Bejegyzések: 26
majomparade

Üdv.

Szeretnék kérni egy majomparádé meghívót a CAM-os tartalom miatt lenne rá szükségem.

NC, DIABLO, BH Hála torrentek.info-nak
vagyok fent de ott nem elérhetők a camos filmek amik majomparádén, diablon szinte csak cinema zsozso van.

ELŐRE is köszönöm
DRAGOX

Tárgytalan csere utján már megszereztem


DRagoX képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-09-28
Bejegyzések: 26
BitHUmen

Sziasztok!

Egy BitHUmen meghívót szeretnék kérni, úgy hallottam ott sok olyan tartalom van ami Ncore-on nincs plusz a filmek is sokszor elöbb fent vannak.( Itt a fórumon is irtak egy játékot verziót ami NC nincs fent.)

Ncore-on és diablon vagyok fent 6-7éve, diablóm volt elöbb aránnyal nem volt gond addig se amíg diablón az arányrendszer ment mielött áttált az Ncoréhoz hasonló rendszerre

Előre is köszönöm!

Tisztelettel:
DRagoX

Nyelvek