Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Meghívó igénylés


311 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1463
Meghívó igénylés

Mindenképp olvasd el, mielőtt ide írsz:

Fórumtéma, ahol torrent meghívókat kérhetsz kulturáltan a következő módon:

  • Ne ez legyen az első hozzászólásod az oldalon!
  • Pontosan megfogalmazod, hogy miért is van szükséged erre a meghívóra. FIGYELEM! A kérek egy nCore meghívót, mert az egy jó oldal nem elfogadható indoklás.
  • Pontosan leírod, hogy mely rangosabb oldalakon vagy és milyen aránnyal, mint egy referenciaként, az a Te döntésed, hogy megnevezed-e, hogy mi ott a felhasználó neved, ez nem kötelező bizonyos paranoid okok miatt.
  • Nem kell külön megjegyezned, hogy nem tudsz mit adni cserébe, hiszen azért írtál ide.
  • Megjegyzés1: a jó helyesírás és megfontolt mondatszerkezetek növelik az esélyedet, arra, hogy valaki megszánjon.
  • Megjegyzés2: Ne kérd ugyanazt naponta, csak a moderátorok munkáját sokasítod

A fenti szabályok függvényében egy elfogadható hozzászólás valahogy így nézhetne ki:

Sziasztok!

Szeretnék egy epicTorrent meghívót kérni, mert a kisfiam szülinapjára a fifa92-t kérte és ilyen régi játékok csak azon az oldalon találhatóak meg, sőt én is a retro játékok híve vagyok és szívesen újrajátszanám a perzsia hercegét a 386-osomon.
Még soha nem bannoltak sehonnan, az arányomra mindig figyelek, pl.: a megaTorrent trackeren is 116 kB feltöltésem van 92 kB letöltés mellett és 6,79 éve vagyok tag, a felhasználói nevem ellenőrizhető: epicMegaJ007.
Előre is köszönöm, ha valakinek van egy fölösleges meghívója és elküldi számomra.

Üdv:
epicMegaJános


FONTOS:Ha valakinek az ide beírt hozzászólása lenne az oldalon az első hozzászólása,akkor az minden esetben TÖRLÉSRE kerűl

Kérünk mindenkit,kinek az első hozzászólása lenne az oldalon a Meghívó Igénylése,hogy először inkább a Bemutatkozás topikba tegye meg az első hozzászólását!Ez először is egyfajta figyelmesség is lenne a részéről,és nem utolsósorban kicsit megismerhetnénk a kérőt és kedvezőbb fogadtatásban részesülne az igénylése!S talán hamarabb is kapna az igényelt oldalra meghívót!
Köszönjük!

Ide a meghívó igénylések kerülnek be más egyéb javaslat (segítség) az igénylőnek azt PM-be .

Aki az igénylésére megkapta a meghívót az kérjük,hogy szerkessze bele a hozzászólásába,illetve ha már nem áll módjában ez,akkor egy "válasz" formájában írja ki,hogy már megkapta!Ezzel sok kellemetlenséget elkerülhet!
Köszönjük! .


stefikucsera képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-06-18
Bejegyzések: 2
Meghívó

Sziasztok!

Szeretnék egy nCore vagy eStone meghívót kérni, mert az unokahugom Masha és Medve rajongó, szeretnék neki kedveskedni, illetve a szüleinek, az epizódok letöltésével. Elutazásuk alkalmával le tudnák kötni a gyermek figyelmét egy "kicsit". Bízom benne, valamelyik oldalon megtalálhatóak.

Előre is köszönöm, ha valakinek van egy fölösleges meghívója és elküldi számomra.

Üdv:
stefikucsera


Alexander Cibula képe
Alexander Cibula (nem ellenőrzött)
Meghívó igénylése

Üdvözlök minden veterán és új fórumozót itt a web oldalon. Alex vagyok jelenleg külföldön melózom és jó magam bár régóta tagja vagyok ennek az oldalnak, meg ha csak ,,felhazsnáló tag szinten is, de itt mindig segítséget kaptam ha arra volt szükségem. Ezért is regisztráltam magam erre a web oldalra, hogy torrent meghívóban és friss hírekben részesüljek a torrent oldalakról. Innen kaptam meghívót az nCore oldalra is, ahol mostanra rövid idő alatt megbíszható tag szinten vagyok. Mindennapi hobbym a filmezés és a sport. Sokat torrentezek az nCoren és film gyűjtő vagyok. Ezért is szeretnék igényelni egy meghívot a Carpathians.net torrent oldalra. Szeretnék a legjobb torrent oldal tagja lenni. Aki tud segíteni jelezze kérem ezen az e-mail címen: cibula93@gmail.com Remélem szerencsém lesz és lesz itt valaki aki ségít nekem hogy hosszú idő után végre én is tagja legyek a Carpathians.net torrent oladalának. A segítséget előre is köszönöm. Kellemes torrentezést és fórumozást kívanok itt mindekinek. Üdvözlettel, Alex.


alugy képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-05-29
Bejegyzések: 2
ncore

Sziasztok!

Imádom a hangoskönyveket ezért szeretnék kérni egy ncore meghívot,mivel ott több hangoskönyvet is megtalálhatnék.

Jelenleg a ztrackeren vagyok 2009 óta alugy felhasználóval 1.63 aránnyal (1.73 TB fel és 1.06TB le).

Előre is köszönöm ha valaki segíteni tudna!

Szilárd

Email: szilardp7@gmail.com


Alexander Cibula képe
Zoleez (nem ellenőrzött)
Sziasztok!Ncore-on

Sziasztok!Ncore-on regisztràlt felhasználó vagyok,14e ponttal.Azert van szükségem meghivora erre az oldalra mert a mi kis falunkat innen tudom letölteni a páromnak.


Alexander Cibula képe
KisCsutak (nem ellenőrzött)
Meghívó kérése

Üdv! Extra szükségem lenne neghívóra, mert ikreim vannak, lassan megbolondulok, mert épp bárányhimlősök és a mANCS ŐRJÁRATOT LE KELL TÖLTENEM...3napja nem alszom.. Kérlek, hogy küldjön valaki meghívót!!! Ez életbevágó lassan... köszi, Csutak


Alexander Cibula képe
Liftes48 (nem ellenőrzött)
meghívó kérelem

Kérem ha módjukban áll,kérnék meghívót az oldalhoz.Szeretnék unokáimnak örömet szerezni avval hogy meséket ,játékokat és filmeket tölthetnék le.


RONI képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-01-22
Bejegyzések: 1
INSANE

Sziasztok! Smile

Valaki megtud dobni egy newinsane meghivóval? Köszönöm elöre is


leslie0071 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-01-08
Bejegyzések: 1
Bithumen meghívó kérés

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy Bithumen meghívót. Van egy pár Tom Clancy-s és egyéb játék még a 2000-es évek első feléből, amelyeket sajnos nem sikerült ezidáig megtalálnom azokon az oldalakon, amelyeken fent vagyok (nCore, Majomparádé). Mindkettőn becsületesen és tisztességesen seedelek, ha szükséges, tudok küldeni  képernyő fotókat is.

A Bithumen-ről nagyon sok jót hallottam, szeretném az esélyeimet ezzel is megnövelni a játékgyűjteményem kibővítését illetően.

Szíves segítségeteket ezúton is köszönöm!

Üdvözlettel: 

 Leslie0071

 


Furrier képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-01-27
Bejegyzések: 3
Sziasztok! Remélem páran

Sziasztok!

Remélem páran olvasták a bemutatkozásomat, mert abban javarészt leírom a tudnivalókat magamról. Hogy miért is írok ebbe a topicba?: Egy nCore meghívót szeretnék kérni egy kedves felhasználótól.

Régebben tagja voltam, az oldalnak, imádtam használni, borzasztóan jó közösség az is. Átlagomra mindig próbáltam odafigyelni, délutánra, éjszakára seedben hagytam a dolgokat, de sajnálatos módon - ahogy a bemutatkozásban írtam - kiesett az életemből ez a dolog, nem volt időm látogatni az oldalt, így megszűnt az accom. Nagyon nagyon sajnálom azóta is, mert most érzem igazán a hiányát.crying

Filmőrült vagyok, így mostanában elég nehézkesen oldom meg a régen megszokottat: "Na letöltök gyors valamit estére."laughEzen kívül imádom a régebbi játékokat, ezeket is innen szerezném be.

Összességében ez az oka, amiértr írtam. Előre is köszönöm a válaszokat, esteleges fölajánlásokat. 

Üdvözlettel, Furrier.

Megköszönték:

Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1463
Üdv  Furrier! Nem árt elöbb

Üdv  Furrier! Nem árt elöbb megpróbálni írni az nCore címére: webmaster@ncore.cc

Indokolt esetben ugyanis visszaállítják az inaktív fiókokat. Írd meg nekik a felhasználónevedet, a regisztráláshoz használt e-mail címedet (ha emlékszel rá)

Ne feledd, hetekbe is belekerülhet mire jön válsz. Bár legutobb pár nap alatt visszaállították az egyik felhasználónknak.

Megköszönték:

Furrier képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-01-27
Bejegyzések: 3
Köszönöm a segítséget! Sajnos

Köszönöm a segítséget! Sajnos nem emlékszem az e-mail címre.


Ani0804 képe
Offline
Moderátor
FelhasználóModerátorok
Kezdet: 2018-08-26
Bejegyzések: 44
Azért szerintem megér egy

Azért szerintem megér egy próbát. wink

Megköszönték:

janiculu képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-01-02
Bejegyzések: 1
Meghivó

Sziasztok! Smile

Hát Titeket találtalak egyedül, sok keresgélés árán, párom elég sokat szokott olvasni  viszont sok könyv amit szeretne elég sok bonyodalom árán tud már csak meg valósítani... És mivel azokon az oldalakon amin én aktív felhasználó vagyok, vannak igaz letoltheto  könyvek, de sajnos azoknak igen szűk a választéka . . :/ Sad Sad Sad

Találtam egy kifejezetten inkább ilyen célokra szakosodott oldalt csak sajnos meghívó szükséges.. Ebben szeretnék tőletek egy kis segítséget, ha netán szükségét éreznétek megnyugtatas szempontjából ezt tudom igazolni is  Smile Wink

Az oldal neve : LibraNet

Előre is köszönöm a segítségeteket! ;) 

stilusválasztó