Sziasztok! Egyre többen vagyunk így a kapcsolat, HelpDesk menü túlterhelt.

Ezért az alábbi linken foglalnák össze a leggyakrabban felmerülő kérdéseket:

https://torrentek.info/gyik

Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Kommandósok törtek rá a McAfee atyjára


1 tartalom / 0 új
Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések: 4377
Kommandósok törtek rá a McAfee atyjára

Fegyveres kommandósok tartottak razziát John McAfee programozó otthonában. A fegyvereket és kábítószert kereső rendőrök látogatása mögött egy helyi hatalmassá haragja állhat - véli az informatikus.

Razziát tartott a rendőrség az ismert kiberbiztonsági céget megalapító John McAfee belizei házában. A bűnbandák elleni különítmény (GSU) drogot és fegyvereket keresett a lakásban. Az akció során az ismert kiberbiztonsági cég alapítóját letartóztatták, kutyáját pedig lelőtték a rendőrök - írja a PC World technológiai portál. McAfee házában fél óráig kutatott a felfegyverzett különleges alakulat. A házkutatás során számos vadászpuskát és távcsöveket foglaltak le. John McAfee úgy nyilatkozott, hogy egy kivételéhez az összes fegyverhez tartozó engedélyt bemutatta a rendőröknek.

McAfeet és tizenkét alkalmazottját megbilincselve szállították be a rendőrörsre, ahonnan néhány órányi fogvatartás után hajnali kettőkor engedték ki őket vádemelés nélkül. "Olyan volt a nap, mint egy rémálom. Ez egy katonai diktatúra, ahol az embert pletykák alapján zaklathatják, és bűnösként kezelhetik őt mindenféle bizonyíték nélkül" - mondta McAfee a helyi tévéadó műsorának, miután kiengedték.

Az informatikus szerint a rendőri akcióra azért került sor, mert nem adományozott pénzt az egyik helyi politikai hatalmasságnak. "Sosem adományoztam politikai szervezeteknek és ezután sem fogok" - mondta a programozó.

A hatvanhat éves John McAfee a nyolcvanas években kezdett antivírus programokkal foglalkozni, nevét gyakran az első számítógépes vírus, a Brain kutatásával szokták összekötni. Cégét 1997-ben átnevezték Network Associationre, miután a Network General nagyobb tőkeinjekciót hajtott végre a cégen, 2010-ben azonban visszanevezték, miután az Intel közel nyolcmilliárd dollárért felvásárolta.

[origo]|2012. 05. 04., 16:58|
http://www.origo.hu/techbazis/20120504-kommandosok-tortek-az-ajtot-john-...

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne merülj feledésbe, inkább tanulj meg úszni a felismerésben!

stilusválasztó