Insane:Hírek.

Atlantisz képe

Kedves Hírolvasó!

A szabad regisztráció és a  free leech véget ért. Ígéretünkhöz híven a megszokott havi törlés is megtörtént.

Ez pontosan 6603 inaktív és 173 gyenge arányú (0.3 alatti) felhasználót érintett.

A mai nappal a többszörös regisztrációval rendelkezőktől, illetve a napokban csaláson kapottaktól is búcsút veszünk!

-= Tisztogatós Staff =-

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

joco76
p, 2012-05-04 19:29
joco76 képe

Mélyen tisztelt közösség!

Mától új játék indul útjára, amely terveink szerint sosem ér véget. Lényege, hogy a csapat bónuszpontokat összeadva általános free leechet indíthat, pontosabban free napokat gyűjthet.
Részletekért látogassatok el a játék oldalára: http://newinsane.info//bonusgame.php (itt a főoldalon is megtaláljátok az ikonkáját).

Reméljük sok free leechet élvezhetünk együtt! Mivel a játék még beta, kérünk mindenkit, ha problémát észlel, jelezze a staffnak vagy a fórumban - köszi!

Tegnap 3706 inaktív usert töröltünk. Reméljük, senkinek sem okoz ez gondot - max megint visszacsúszunk a statisztikában .

A nCore téma margójára:
Sok vélemény ütközött az elmúlt napokban arról, hogy helyes-e ilyen módon "lenyúlni" a felhasználókat, és hogy ettől az nCore színvonalában, működésében, biztonságosságában elveszti-e hitelét. Szeretnénk tisztázni, hogy nekünk sem érdekünk sem vágyunk nincs abban az irányban, hogy a legnagyobb magyarországi (vagy bármely más) tracker beadja a kulcsot.
Azt is tudjuk, hogy egy tracker fenntartása nincs ingyen, de a módszerek megválogatásában és a felhasználók iránti tisztelet kérdésében úgy látszik, eltérő a véleményünk.
Csak azt szeretnénk tudatni, hogy megértjük, ha valakinek az tetszik jobban, mi csak szerettünk volna utat engedni azoknak, akiknek nem tetszik.
Erre több szót nem vesztegetünk, örülünk azoknak, akik minket választottak, és köszönjük azoknak, akik támogatnak minket.

Itt jegyeznénk meg, hogy az iNSANE-en soha nem volt (több, mint 5 éve), és soha nem lesz kötelező fizetni semmiért. Az adakozás minden esetben önkéntes.
Ha odáig fajul a helyzet, hogy képtelenek vagyunk fenntartani az oldalt, ezt majd közöljük veletek, és ha minden kötél szakad, bezárunk. Természetesen reméljük, hogy ez nem, vagy csak nagyon-nagyon soká következik be.

Rövidesen belenyúlunk a szabályzatba, amihez egyéb fejlesztések fognak társulni. Erről időben tájékoztatunk mindenkit.
Jelenleg egyetlen módosítást léptetünk életbe, mégpedig a kamerás (CAM) release-ek terén:
A kamerás releaseket a jövőben a staff egyedi elbírálás alapján bármikor törölheti, még akkor is, ha azt egyszer már elfogadtuk.
Erre azért van szükség, mert mostanában elharapóztak ezek a változatok, és egy filmből akár 3-4 kamerás verzió is felkerül. Mivel elfogadjuk azt a tényt, hogy egy második vagy harmadik változat jobb minőségű lehet, ugyanakkor több verziót feleslegesnek tartunk, fenntartjuk a jogot, hogy minőségi alapon csak 1 maximum 2 verziót tartsunk meg.
A kamerás változatokat a jövőben ugyanúgy eltávolítjuk, amennyiben lemezes változat kerül fel.

ÚjakatÜdvözlősStaff 2012-05-04 15:23:35 - Új játék, törlés és a többiek

somchai
v, 2012-04-29 09:48
somchai képe

Kedves Moderátorok!

Szeretnék érdeklődni, hogy miért van szükség két insane hírekkel foglakozó topicra? Nem lehetne összevonni őket és az egyiket megszüntetni?

Üdvözlettel:
somchai

istvansu
szo, 2012-04-28 21:04
istvansu képe

Ezt most találtam az Insane-en! Több oldalnak kellene igy viselkedni mint nekik! Nagyon szuper kis oldal!!!

Kedves mindenki!

Némileg felháborodván, kinyitjuk a szabad regisztrációt meghatározatlan ideig. Tudjuk, némelyeknek ez nem túl szimpatikus lépés, és nem is terveztünk ilyet, de van az a határ...

Staff

U.I.: Sokan talán nem is tudják mi az a határ, így némi kis kiegészítés:
Az insane-en kb. egy éve volt free reg, és nem is terveztük sokáig, hogy valaha lesz még, de az ncore-on történt eseményeinek hatására úgy döntöttünk, hogy ezegyszer kinyitunk. Nyilván nem mi vagyunk a legnépszerűbb célpont a menekülni vágyóknak, de rajtunk ugyan ne múljon. Egy dolgot tudni kell: van alternatíva. További részleteket a facebook oldalunkon találhattok.

istvansu
p, 2012-04-27 20:30
istvansu képe

Free reg van az Insane-n!!!

bazsko74
p, 2012-04-27 20:36
bazsko74 képe

istvansu írta:
Free reg van az Insane-n!!!

Így van, szuper kis oldal hajrá!!!

JOZSEFKE
p, 2012-04-27 21:11
JOZSEFKE képe

bazsko74 írta:
istvansu írta:
Free reg van az Insane-n!!!

Így van, szuper kis oldal hajrá!!!

Koszonom az infot nektek! Mar be is regisztralodtam!

Anita29
h, 2012-01-16 16:12
Anita29 képe

Új peer-rekord!
Lassan már nem is lesz hírértéke, de ismét megdöntöttétek a peer-rekordot!

Büszke staff

stilusválasztó