Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Halálos iramban 6

hartigan képe

2013. február 5. 15:34, kedd - Szekeres Viktor

http://www.imdb.de/title/tt1905041/

Itt a Halálos iramban 6 első előzetese

Cseppet sem meglepő módon látványos filmet ígér a folytatásfilmek rajongóinak a Halálos iramban hatodik részének első előzetese, melyet Amerikában 100 millióan nézhettek meg a Super Bowl alatt.

A Universal Pictures stúdió 8 millió dollárt fizetett ki azért az amerikai CBS tévécsatornának, hogy a vasárnapi amerikai focis nagydöntő, a Super Bowl első negyede alatt leadják a Halálos iramban hatodik részének (The Fast & Furious 6) első előzetesét. Általában a tévés filmspotok fél percesek szoktak lenni, azonban a Universal ráduplázott erre a hosszra, egy percen át mutogatta a 100 millió nézőnek, hogy mire kell számítania annak, aki jegyet vásárol a franchise következő darabjának május bemutatójára.

A film Amerikában május 24-én kerül bemutatásra, itthon pedig már egy nappal korábban megnézhetjük magunknak Domék legújabb kalandjait. A főbb szerepekben olyan ismert és új arcokat láthatunk, mint Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky, Luke Evans és Gina Carano. Az előzetessel egy időben a hatodik rész szinopszisa is nyilvánossá vált. A hírek szerint egyébként a nap folyamán egy új, hosszabb trailer is felkerül a netre.

http://www.sg.hu/cikkek/95115/itt_a_halalos_iramban_6_elso_elozetese

Címkék:

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
Melbourne képe
Melbourne
Offline
Kezdet: 2020-01-25
Vélemény

Van benn 1-2 túlzás, és pár erõltetett rész, de attól még szerintem ez egy nagyszerû film. :) Látványos, a története izgalmas. 10/9.

vtvvtv képe
vtvvtv
Offline
Kezdet: 2013-07-03
:-)

Kifejezetten izgalmas film, akik látták az előző részeket, mindenképpen "kötelező" megnézni! :-)