Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Bemutatkozás

Dark Angel képe

Minden közösség kiépítése a bemutatkozással kezdődik.

Mondj pár szót Te is magadról és üdvözöld az újakat!

 • Kérünk minden új felhasználót az oldalon,hogy éljen a bemutatkozás lehetőségével, mivel egyrészről a "régi"felhasználók talán egy picit megismerhetik, és ez a későbbiek folyamán kedvező is lehet számára! Pl.:Meghívó Igénylésnél!
  Köszönjük!
 • De hol is kezdjük? Na lássuk csak!

  Miért regisztráltál az oldalra?

  Miben lehetünk a segítségedre?

  Mi a hobbid, milyen témák érdekelnek?

  Tessék, a szó a tied!

 • Ha meg vagy, irány a blog és kapcsolódj be a csevegésbe:

  https://torrentek.info/torrentblog

  Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

  A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

  rebus89
  szo, 2020-09-12 09:59
  rebus89 képe

  Sziasztok,

  Épp GYES-en lévő mechatronikai mérnök anyuka vagyok és azért regisztráltam az oldalra, mert szeretném hasznosan tölteni az itthoni kis szabadidőmet. Sajnos műszaki könyveket nagyon nehéz beszerezni és meglehetősen drágák is, így torrent oldalakon próbálkozom.

  Üdv.:
  Rebus

  inciter
  v, 2020-08-30 20:16
  inciter képe

  Sziasztok!
  7 és fél éve vagyok az nCore oldalon, szabadidőm jelentős részében a filmek és a zene dominálnak ... barátaim ajánlották ezt a lehetőséget ... szeretnék egy -egy sorozat olyan évadaihoz is hozzájutni, amiket az nCore oldalon nem találok (pl. Fekete lista 3. évadtól, Harrow 2. évadtól, stb.)... ha érdemesnek találtok arra hogy közétek tartozzak, akkor szívesen csatlakoznék Smile Inciter

  ddsdas3
  k, 2020-08-25 09:49
  ddsdas3 képe

  Sziasztok

  Ádám vagyok 13 éves azért jöttem a torrentek.info oldalra mert meghívó kell és torrent fan vagyok és iskolás vagyok.

  dospec
  szo, 2020-07-25 22:55
  dospec képe

  Sziasztok! Én filmeket szeretek nézni sorozatokat meg játékokat szeretetek játszani de nincs pénzem megvenni az összes jót ezért inkább torrentezném őket de most szeretnék egy megbízható oldalon torrentezni ezért szereznék kérni egy ncore meghívott.

  Juhász Ildikó
  v, 2020-07-12 14:33
  Juhász Ildikó képe

  Sziasztok! Szívesen nézek jó filmeket, itthonról kényelmesebb, ezért inkább letölteném azokat. Mostanában az ncore oldalt használtam, korábban a bithument. Szívesen körbenéznék máshol is, mert van olyan film, amit az előzőn nem találok.

  Szinsza
  h, 2020-07-06 16:51
  Szinsza képe

  Sziasztok! Én régen a deathlord.eu oldalon voltam regisztrálva, nagyon szerettem, de már 1 éve, hogy sehol nem találom. Most is azt kerestem, így akadtam rátok. Szeretem a filmeket, és jobban értékelem, ha itthon nézhetem meg, nincs aki belemászik a képbe, vagy beszélget körülöttem. Ha segítséget kapok, megkösznöm. Szép napot nektek! Smile

  David2020
  sze, 2020-03-25 16:26
  David2020 képe

  Hello,

  Dávid vagyok, 21 éves és szükségem lenne egy bithumen vagy ncore meghívóra, ezért is regisztráltam ide... Ezen kívül ha megkapom a megívót tovább tudok veletek másoknak segíteni, akik hasonló cipőben járnak.smileyEgyszóval úgy érzem hasznos tagja lehetnék a közösségnek, kölcsönösen tudnánk egymást segíteni.

  M3X
  k, 2020-03-24 10:26
  M3X képe

  Sziasztok!

  Kb. 10 éve foglalkozom informatikával, hardver, szoftver, Windows, Android, stb. de sok országban sok mindent csináltam már.

  Jelenleg itthon vagyok betegen és munka nélkül és egy barátommal, aki szintén szeret olvasni könyveket szoktunk cserélgetni.

  (Radnai, Kisbandi, stb, de érdekel sok szakmai vagy tudományos könyv és dokumentumfilm is)

  nCore regem volt, amire egy rossz androidos telefonnal próbáltam belépni, hogy ne vesszen el, de sajnos nem tudtam, ezért rég elúszott. 

  Jelenleg is tudok rá meghívót és én is küldtem anno pár barátomnak de telefonra szeretnék nézni valamit, ahol szintén sok mindent megtalálhatok és nem feltétlen kell folyamatosan seedelgetni. (Van 50 gigám de pár kapcsolattól kb használhatatlan itt a digis net, tehát alig tölt be egy oldalt közben a böngésző, Sőt sokszor dobja is a tornyot..)

  Sose voltam nagy torrentes, mert anélkül is megtaláltam, amit akartam, de jelenleg ritkán ülök gép elé és akkor is munka miatt leginkább.

  Ritkán volna rá szükségem, nem a legnagyobb bajom, hogy hetente belépkedjek, mert máskülönben fejbe lőnek érte, de az se lenne rossz, ha megtalálom, amit máshol nem és akad azért olyan, aki nem az én helyzetemben van és tud is seedelni. Smile

  Nem feltétlen meghívót keresek (bár nem is bánnám:)), ötleteknek is nagyon örülnék!

  Ha valakinek lenne ötlete, akkor megköszönném! 

  Remélem jó helyre írtam.

  Üdv.

  Sanyi1977
  k, 2020-03-24 09:43
  Sanyi1977 képe

  Sziasztok.Sanyi vagyok. Köszi hogy tagja lehetek..

  Valaki meg hívna.  Köszi

  eles1976
  sze, 2020-03-11 18:04
  eles1976 képe

  az oldalra a torrentek miatt regisztráltam,leginkább filmek játékok miatt. segitséget a keresésekben kérnék,fps játékokat keresek ami egy személyesek. hobbim a horgászat és a barkácsolás