Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Amerika kapitány: Az első bosszúálló

Atlantisz képe

Amerika kapitány: Az első bosszúálló
Captain America: The First Avenger

amerikai
akció - kalandfilm

Gyártás éve: 2011

Rendező: Joe Johnston

Főszereplők:

Chris Evans (Steve Rogers)

Az Amerika Kapitány a Marvel univerzum kezdeteire koncentrál, amikor Steve Rogers (Chris Evans) önkéntesként jelentkezik egy kísérleti programba, amelytől átváltozik az Amerika Kapitányként ismert szuperkatonává.
Amerika Kapitány egyesíti erejét Bucky Barnesszal (Sebastian Stan) és Peggy Carterrel (Hayley Atwell), hogy szembeszálljanak a gonosz HIDRA nevű szervezettel, melyet az ördöngös Vörös Kopnya (Hugo Weaving) vezet.

Szereplők: Stanley Tucci (Abraham Erskine), Hugo Weaving (Johann Schmidt), Hayley Atwell (Peggy Carter), Toby Jones (Arnim Zola), Tommy Lee Jones (Chester Phillips), Richard Armitage (Heinz Kruger), Dominic Cooper (Howard Stark), Sebastian Stan (James ´Bucky´ Barnes), Neal McDonough (Dum Dum Dugan), JJ Feild (Montgomery Falsworth)

Mozipremier: 2011. augusztus 4. (Magyarország)

Címkék:

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
Melbourne képe
Melbourne
Offline
Kezdet: 2020-01-25
Vélemény

Amerika Kapitány jelmeze tetszett, és szerintem a színészválasztás is jó volt (nem csak Amerika Kapitány esetében), de mégis hiányoltam az akciójeleneteket a filmbõl... Már mint volt benne azért néhány, de én sokkal többre számítottam és így szerintem egy kissé unalmasra sikeredett a film. A második részét még nem láttam, de úgy hallottam, az jobb ennél.