Hozzájárulás biztonságosan

Honlapunk nagyon komolyan veszi az információk bizalmas kezelését. * Emiatt a legmagasabb szintű biztonsági technológiát alkalmazzuk a PayPal-információkkal kapcsolatban. PayPal feldolgozásra. * Ez az információ semmilyen esetben nem elérhető más fél számára. * A PayPal információit nem tárolja bárhol, az összes tranzakciót PayPal kezeli.


Támogasd Te Is Az UTS Torrent Oldal Figyelő Fórumot És Hírportált!

Sziasztok! Az elmúlt hónapokban történtek dolgok, amik kicsit gondolkodóba ejtettek minket. Ezért úgy döntöttünk, hogy az oldal fennmaradása érdekében nekünk is több lábon kell állnunk.


Mi a cél, és miért hoztuk meg ezt a nehéz döntést?A kitűzött cél mindig magasabb lesz mint az elvárt, hiszen Dark Angel eddig is mindig rendezte az esetleges kiadásokat. De a cél, hogy az oldal minél több lábon képes legyen megállni, ha kell Dark Angel nélkül is.

Gondoljatok csak a demonoid szomorú példájára:A tulajdonossal történt valami, feltehetően balesetben elhalálozott, és az oldal további működése is kérdésessé vált. Dark Angel is egyet ért velünk, hogy bár elég morbid ilyenre gondolni, de nem szeretnénk ha az oldal hasonló sorsa jutna.

Mi nem szeretnék ha ennek az oldalnak csak egyetlen egy mankója lenne, ami nélkül az egész birodalom széthullik.

Minél többen támogattok, annál több kicsi támasza lesz az oldalnak és annál tovább lesz meghosszabbítva az oldalunk életvonala.


Kit vagy mit támogat aki nekünk segít?

Az United Torrent Society Company-t amibe beletartozik a:

Torretek.info
Torrentek.info/forum
Torrentek.org
Torrenkereső.huMilyen kiadásaink vannak?

Domain, szerver, különböző fejlesztések és kiegészítések. Jelenleg a költségeink nem heti, nem is havi, hanem éves szinten mozognak. Tehát az oldalaink fenntartását mindig egy évre tervezzük meg. Tehát ezt az összeget szeretnénk mindig elérni.

Ha esetleg több folyna be, mint az esetleges kiadások, akkor az összeg áttevődik a következő ciklusba. Az az, akár több évre előre is biztosítani tudjuk az oldal fennmaradását.

Mint már említettük, mi szeretnénk Dark Angel hozzájárulásán felül is gyűjteni, ezért a célösszeget szándékosan magasabbra toljuk.


Milyen rendszerességgel lehet támogatást küldeni?

Természetesen ezt rátok bízzuk. Lehet havi, vagy féléves ciklusonként. De lehet mindig egy kevéskével, ahogy ti azt jónak látjátok.


Milyen előnyökkel jár a támogatás?

Aki támogatja az oldalt, annak a profiljában ezt fel fogjuk tüntetni. De nem csak pénzel lehet támogatni az oldalt. Minden bejegyzés, minden elolvasott téma ami a hasznotokra válik, és kicsit kikapcsol a mindennapok forgatagából nekünk ugyan ilyen fontos. Ezért arra kérünk, hogy avval segítsd a mi kis egyre növekvő közösségünket, amivel csak tudod. Szeretnénk ha minél tovább örömödet lelnéd bennük. De még jobb lenne, ha ezt a csodát, az elkövetkező generációknak is át tudnánk adni.
Válassza ki az összeget amivel támogatni kívánja az oldalt HUF 
 


Elfogadott Fizetési Módok