szextelefon telefonszex
Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 5 (222) összesen

Téma: Insane (közösség)

Hybrid View

Előző hozzászólás Előző hozzászólás   Következő hozzászólás Következő hozzászólás
 1. #1
  Legenda

  User Info Menu

  Tagja vagy a Insane közösségének? Vagy csak szeretnél az lenni? Csevegj, kérdezz, írd le véleményed. Akár pozitív, akár negatív minket érdekel. Kövesd velünk ebben a témában a Insane életét és fejlődését.  Értékelése: Insane értékelése

  Bemutató: Insane bemutatója

  Adatlap: Insane torrent oldal adatlap


  Ismertető:

  Az Insane 2007 február elsején alakult és a 2010-es nagy szerverlefoglalásokig üzemelt. Ekkor az oldal egy kis időre befejezte működését és átadták felhasználóikat Mycarpathians torrent oldalnak. De 2010. 06. 28. -án az oldal vezetése mégis úgy döntött, hogy folytatják, így az eredeti felállásban newinsane néven folyatták, és folytatják a mai napig. Bár az oldal elérhetőségére nehéz rábukkanni, de mégis egy aktív, és erős közösségi szelemmel rendelkező oldalról beszélünk. A tracker aránymentes és rengeteg saját fejlesztésű játékkal rendelkezik. Az oldal chatfala egybe van "kötve" saját belső rádiójukkal, az insane rádióval

  Forrás: http://torrentek.info/magyar-trackerek

 2. #2
  Regisztrált Felhasználó

  User Info Menu

  Klasz oldal én tag vagyok. De nem úgy volt hogy fog újulni?

 3. #3
  Legenda

  User Info Menu

  Dali93
  nem legyél türelmetlen
  régebben azt írták dolgoznak rajta

  az insane most elérhetetlen
  valami történt

 4. #4
  A Provokátor

  User Info Menu

  Üdv. Itt reagálnék a t.j által beküldött hírre, hogy kicsit ez a téma is frissüljön:

  Insane Tracker: Boldog új évet!  Nos, nekem semmi bajom az oldallal de én azt tapasztaltam, hogy csak a szűkebb körök ismerik. Rengeteg emberrel kerülök kapcsolatba és szoktam is ajánlani az oldalt de a válsz mindig az, hogy köszi, nem is hallottam még róla.

  De itt se nagyon láttok olyat, hogy bárki is insane tracker meghívóra vadászna. XD


  Vannak az oldalnak lobbistái akik facebook oldalakon, különböző warez közösségekben úgy reklámozzák az oldalt mint a második legaktívabbat az ncore után. XD Elég komoly marketing fogás, de vajon mire alapozzák?

  Hát a perek számára. A trackerek.info szerint ugyanis ők rendelkeznek a legnagyobb aktivitással. XD

  De mégis hogy lehet ez, ha az userek tekintetében csak erős középmezőnyt élveznek? Hogy lehetnek aktívabbak olyan oldalaknál melyeknek csaknem a duplája az user bázisuk?

  A választ ismét a trackerek.info adja meg. Utána néztek, és az derült ki, hogy van pár insane lobbista, vip, staff tag akik irgalmatlan sok könyvet seedelnek ami igen csak megtolja a perek számát. De ettől még a 40 gigás hd filmekre nem lesz több seed. XD A magyarok torrentezők többségét ugyanis a filmek érdeklik.

  Szóval ez ismét egy újabb marketing fogás. Hitessük el, hogy jók vagyunk, hogy tényleg azok lehessünk. Még egyszer mondom, nincs bajom az oldallal, csak kicsit furának érzem, hogy amíg a hírekben azt olvashatjuk, hogy mi nem akarunk nagyok, sikeresek lenni, mi csak egy hobbi oldal vagyunk, közbe a tettek egész mást mutatnak.

  Mintha azt mondanánk minket nem érdekel a győzelem, mi csak hobbiból játszunk, közbe meg mindent megteszünk az aranyért.

  Csak úgy mellékesen mondom el, hogy Magyarországon az összes torrent oldal hobbi oldal, hiszen minden tulajdonosnak van mellette állása.

  Más kérdés, hogy némelyik elég komoly profitot is termel. Ehhez viszont nem elég seedelni pár könyvet, tényleg komoly user bázis kell hozzá.
  Facebook
  Twitter


  So se zavarjon ha egyesek rajtad köszörülik a nyelvüket. Amíg így tesznek te uralod az életüket, kvázi a te szolgáid lesznek. Hiszen veled foglalkoznak önmaguk helyett. Alárendelik magukat egy náluk sokkal fontosabb dolognak ami te magad vagy. Rólad beszélnek mert beszélni csak arról érdemes aki számít. Hát miért is lep ez meg? Ne sajnáld tőlük ezt a kevéske kis örömöt.

  :girl_angel:

 5. #5
  Tag

  User Info Menu

  A oldal egyik legnagyobb értéke hogy máshol nem beszerezhető tartalmak vannak rajta. R Klub sorozatok. A oldal designja is jól sikerült, adminok normálisan állnak hozzád, ha kérdezzel valamit.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Címkék ehhez a témához