Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Ma Sebestyén Balázs a legértékesebb híresség

  1. #1
    Mester

    User Info Menu

    Ma Sebestyén Balázs a legértékesebb híresség

    A Forbes magyar kiadása szerint Sebestyén Balázs ma a legértékesebb celeb Magyarországon. Õ*maga mögé tudta utasítani a tavalyi gyõztest, Ördög Nórát.
    Tavalyi negyedik helyezése után idén már a lista élén áll az RTL Klub és a Rádió 1 mûsorvezetõje, aki mögött idén csak a második hely jutott a tavalyi gyõztesnek, Ördög Nórának. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára egy olyan híresség állhatott fel, aki mostanában ritkán szerepel a nagy képernyõn. D. Tóth Kriszta saját online portálját mûködteti és sikeresen alakítja a modern nõképet Magyarországon a magazin szerint.
    A dobogóról éppen csak lemaradt Majoros Péter Majka, aki Hajós Andrással (10. hely) közösen adott interjút a lapnak. Az ötödik helyen a 2014-es és 2015-ös év gyõztese, Alföldi Róbert színész-rendezõ áll. Õt Liptai Claudia követi, aki hosszú évek után nem hosszabbította meg a szerzõdését a TV2-vel.
    Válásuk elõtt együtt szerepelt a listán a Hajdú-Sarka házaspár. Most külön-külön is kivívták helyüket a rangsorban, Sarka Kata áll jobban. A listára most elõször került fel Nagy Ervin, aki a Katona József Színház színpadja mellett az elmúlt egy évben nézett sorozat és konyhai reality szereplõjeként is feltûnt a képernyõn, illetve fõszerepet játszott a közönség által nagyra értékelt Kincsem filmben, valamint a Berlini Filmfesztivál fõdíjas alkotásában, Enyedi Ildikó Testrõl és lélekrõl címû filmjében.
    A rangsort a Forbes*a pénztermelõ képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi média-jelenlét összevetésével állították össze; a szerkesztõség munkáját médiaszakemberekbõl álló zsûri segítette.


    Forrás

  2. # ADS
    Tárhely szolgáltató
    Csatlakozott
    Always
    Életkor
    2010
    Hozzászólások
    Many
    Dinosaur
     

  3. #2
    Pedálozó

    User Info Menu

    Ez attól függ kinek értékes,nekem épp egy nagy 0 mindegyik!
    Üdv. guzu