Csáá!
Nem csak nálad van a hiba. Az ncore szolgáltatójánál van a gubanc, kell egy kis id? mire helyreállítják. Szóval a dolgod csak annyi, hogy türelmesen várj.
Amikor hibás jelszót,vagy felhasználónevet ír,akkor az utána való próbálkozásnál nem kér kódot is,amit te esetleg figyelmen kívül hagytál,vagy nem helyesen írtad be?
Az a baj,hogy ezen kívül nincs elég információ jelenleg a birtokunkban ahhoz,hogy segíteni tudjunk,bármennyire is szeretnénk.
Legalább az ncore felhasználóneved megkellene adnod,hogy az ember utána tudjon nézni,hogy szerepelsz-e még a felhasználói listában,és kérdezni tudjon az érdekedben,hogy mi történhetett.
Enélkül nem is értem,hogy miként gondoltad azt,hogy valaki megoldást talál a problémádra.
Én nemrég jutottam be az ncore oldalra,no ilyen nyomi szabályzatot sem pipáltam még....
Jól értelmezem,hogy tag csak 26hét után lehetek, a forumot olvasva többek közt azért,hogy megismerkedjünk az oldallal, a szabályzatával,de ugyanakkor már 12 hét után tölthetek föl,úgy,hogy elméletben nem vagyok tisztában a szabályzatával????
Jól értem?
Nem ellentmondásos ez egy kicsit?