Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

A fájltárolás csak a MEGA szerény kezdete

Devil képe

Dotcom többek közt e-mail szolgáltatást is indítana a brand felhasználásával.

Az 1 millió regisztrált felhasználót egyetlen nap alatt összeszedő MEGA fájlmegosztó reflektorfényt imádó alapítója a napokban több érdekes bejelentést is tett, amelyek közül a legaktuálisabb feltétlenül az, hogy Bitcoin segítségével már teljesen anonim módon is lehet fizetni az extra tárhelyért.

Ennél hosszú távon fontosabb, hogy Kim Dotcom szerint az elkövetkező években e-mail, chat, továbbá hang- és videocsevegési szolgáltatásokat is hozzá kíván építeni a jelenlegi rendszerhez, állítása alapján természetesen mindegyik esetében kulcsszerepet fog játszani majd a titkosság és adatvédelem.

Az új lehetőségek bevezetésével Dotcom a korábban földbe döngöltnél is hatalmasabb birodalmat építhet fel magának, hiszen az internetezők egyre nagyobb táborának van már elege a manapság népszerű szolgáltatások különféle praktikáiból, a Gmail például a leveleket „átolvasva” próbál minél relevánsabb hirdetéseket nyújtani a webes felületén – nem kell ködös figurának lenni ahhoz, hogy ez ne tetsszen.

Wiezner István, 2013. február 17.
http://techcorner.hu/pcworld/a-fajltarolas-csak-a-mega-szereny-kezdete.html

Devil képe
Devil
Offline
Kezdet: 2011-07-02
re:szándéka

Ha közösségi oldal a cél, akkor már ugrott az anonymitás! persze két külön álló oldallal meg lehet oldani, de egyszerre egy helyen már nem. az e-mail rendszerből is ki lehet majd nyerni az infókat, tehet rá akármilyen titkosításokat,lesznek olyan emberek akik meg oldják a bejutást úgy is.

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Szándéka egy hasonló

Szándéka egy hasonló közösségi oldal kiépítése mint a Facebook de itt még a fájlcsere is menni fog , ami a felhasználok adatait illetve a tevékenységeik anonimitását illeti már szkeptikus vagyok ,mert miért pont ők nem használnák fel ezeket az adatokat .