Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Emberi jogokat sérthet az ACTA-egyezmény


3 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések: 4377
Emberi jogokat sérthet az ACTA-egyezmény

Aránytalanul ellenőriznék az állampolgárok internetezési szokásait, és az emberi jogok is sérülnének, ha életbe lépne az internetes kalózkodás ellen megalkotott nemzetközi egyezmény - figyelmeztetnek adatvédelmi szakemberek.

Az európai adatvédelem felett őrködő szervezetek egyre kritikusabbak az online kalózkodás ellen létrehozott ACTA-egyezménnyel szemben - írja a brit BBC online kiadása. Az európai adatvédelmi biztos (EDPS) szerint a Hamisítás Elleni Kereskedelmi Megállapodás (ACTA) elfogadhatatlan mellékhatásokkal jár az emberi jogokra. A megállapodás egyelőre még nem lépett jogerőre, jelenleg az Európai Parlament előtt fekszik a tervezet, amelyről várhatóan júniusban vitáznak a képviselők.

David Martin, az EP egyik képviselője múlt héten azt mondta: a politikusok nem lesznek képesek rá, hogy garantálják az állampolgárok jogainak megfelelő védelmét, ha a szerződés életbe lép. A szerződést eddig 22 tagállam, köztük Magyarország is aláírta. Az EDPS arra figyelmeztet, hogy rendkívül aránytalan lenne az állampolgárok internetes szokásainak nagymértékű ellenőrzése. Az év elején több ezren tüntettek többek között Berlinben, Varsóban és Budapesten is a megállapodás ellen, amely kritikusai szerint teljesen elfojtja az internetes szabadságot.

Az ACTA-t, a hamis termékek, ezekhez kapcsolódóan az interneten elérhető illegális zene- és filmkópiák visszaszorítását célzó nemzetközi egyezményt január végén írta alá Magyarország.

[origo]2012. 04. 25., 8:36

http://www.origo.hu/techbazis/20120425-adatvedelmi-aggalyokat-vethet-fel...

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne merülj feledésbe, inkább tanulj meg úszni a felismerésben!


kisspista képe
kisspista
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-03-25
Bejegyzések: 123
"Van itt minden, csak szét kell dikházni."

Én nem vagyok sem elemző, sem jogvédő, de az ACTA elolvasása után rögtön le tudtam vonni ezt a következtetést.


Apophis képe
Apophis
Offline
some_text
FelhasználóPublikátor
Kezdet: 2010-08-19
Bejegyzések: 84
egyezmény

kisspista írta:
Én nem vagyok sem elemző, sem jogvédő, de az ACTA elolvasása után rögtön le tudtam vonni ezt a következtetést.

Nem egyszerű egy nemzetközi egyezményt összehozni és elfogadtatni , amit nem értek aláírtuk de minek amikor a jelenlegi jogszabályok súlyosabban szankcionálnak . Viszont egyetértek ez így életképtelen .

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Torrentkereső.hu

Nyelvek