Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Dotcom visszatért - indul a Megabox

Atlantisz képe

Egy Twitteren kiadott bejegyzésben ünnepli visszatérését a még mindig őrizet alatt álló Kim Dotcom. Az új szolgáltatásának neve: Megabox. De mire is lesz ez jó?

Talán még sokan emlékeztek arra, milyen filmbe illő felhajtás közepette tartóztatták le a Megaupload vezérét. A különc milliomos Kim Dotcom azóta igen érdekes helyzeteken esett át, eljárási hiba miatt mégsem vették el mindenét, aztán még az is kiderült, hogy a Megaupload bezárása nem is volt egészen jogszerű.

Az internetes szabadság és a jogvédők harca természetesen azóta sem ért véget, most éppen a még őrizet alatt álló Dotcom nyitott meg egy új frontot Megabox néven. Ez egy zenei adatbázis, kereső és megosztó program, amelyen keresztül a zenészek sokkal könnyebben elérhetik potenciális közönségüket. A Spotify rendszerét is támogató Megabox azért ígéretes Dotcom szerint, mert garantálja, hogy a bevétel közel 90 százaléka a művészeknél marad, így nem a pénzéhes kiadók és jogvédők nyelik le a gigászi hasznot.

A Megaupload vezér a Twitteren hirdette ki a Megabox indulását. További részletek hamarosan várhatóak.

Szerző: Horváth Péter 2012. június 25.

http://pcworld.hu/dotcom-visszatert-indul-a-megabox-20120625.html

kisspista képe
kisspista
Offline
Kezdet: 2012-03-25
végre valami jó

De ebből a kiadók semmit sem fognak szakítani.

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Nem feltétlenül

[quote=kisspista]De ebből a kiadók semmit sem fognak szakítani.[/quote]

Nem feltétlenül , elég lesz neki a reklámból befolyó összeg .

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
ebből is

Mosolygok mert ebből is nagyot fog szakítani és ez legális lesz .