Sziasztok! Egyre többen vagyunk így a kapcsolat, HelpDesk menü túlterhelt.

Ezért az alábbi linken foglalnák össze a leggyakrabban felmerülő kérdéseket:

https://torrentek.info/gyik

Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Cinema.zsozso: A torrentezésnek vége!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Dark Angel
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1468
Cinema.zsozso: A torrentezésnek vége!

Sziasztok! Tovább folytatódik a komment háború és az üzengetés. A labda ide-oda repked és mi csak kapkodjuk a fejünket.
De a hiszti, a sértődés, és a hatalmi harcokon kívül mindig napvilágot lát valami igazán érdekes. Persze győzze az ember kiválogatni.

A mai szenzáció nem más mint, hogy a Cinema.zsozso kivonul a torrent oldalakról. Ennek okairól beszélgettünk Magyarország első számú online filmesével, aranyzsozsóval, ismertebb nevén Cinema.zsozsoval.

Üdvözlöm kedves Zsozso!
Értesültem a Carpathians-on kialakult botrányról, és arról, hogy oda is feltölt
/Szerkesztő/

Idézet:

Nem téma nálam, már lejárt lemez a torrent nálam. nincs értelme oda dolgozni,és alapjában sem igen foglalkoztatott sohasem. Online film -es voltam világ életembe amióta csinálom. Még idén rakunk aztán befejeztük.
Cinema.zsozso
Megértem. Valóban nem ártana csak a mi kutyánk kölykére ügyelni, az az a diablo torrentre.
/Szerkesztő/
Idézet:

Nem rakunk oda sem, teljesen a torrentet hanyagolom már, nekem nem kell a vita, nem is használok egyet sem majd. Csak online. A torrent az egy undorító dolog, kár amúgy is fényezni, mert a torrent a múlt már. Ma már nem is haldoklik, mert már annak vége.
Cinema.zsozso

De a netmoziról letudják szedni nem? Onnan ugyan úgy felkerülhet a torrent oldalakra. Így lényegében nem sok minden változik.
/Szerkesztő/
Idézet:

Igen! Tudod mennyi csak az én megtekintésem online 1 filmnél?? 100.000 feletti! Ennyi torrenten soha nem lesz. Az online már régen bekebelezte a torrentet. Az online filmnézés mára nem csak nálunk, hanem a világ összes pontján a legelterjedtebb módja, de tudok adni statisztikákat is az online megosztok már a letöltést is megoldották, nincs várakozás, nincs vissza seedelés, 0-24 be nézhető, és szedhető. Olvasom a fórumokat, és a forgalmazóknak már nem is a torrent a legfájóbb vesztesége hanem az online megosztókra panaszkodnak.
Itt a venom adatlapja! megtekintés 58.500 nézzük mi a helyzet majomparádén, 10.000 sincs!Cinema.zsozso

Nem látom sehol, hogy a majomparádé külön mérné a megtekintéseket! Nem a letöltésekre célzol?
/Szerkesztő/

Idézet:

Mindenre! de ugyanúgy tegyél próbát akármelyik torrent oldallal, még az Ncore is iszonyú büszke lenne ilyen adatlapra és van ettől sokkal nagyobb is, közel félmilliós is akár! A torrenten mikor lesznek ilyen számok?? Az életbe soha.
Cinema.zsozso
De az ncore egy ideje elrejti még a letöltők számát is, mert minél magasabban van valaki annál nagyobbat eshet..!
/Szerkesztő/
Idézet:

De ott van a peer is, azt nem lehet becsapni! 60 ezer nincs…nem is volt, soha nem is lesz, ezek tények
Cinema.zsozso
Az nCore 10 millió feletti átlag perszámmal rendelkezik, ha hihetünk a trackerek.infó számításainak, ami mellesleg szintén a ti érdekeltségetekbe tartozik. A szerény véleményem az, hogy a számokat, számokkal nem minden esetben lehet összevetni. A per a kutya, a megtekintés pedig a macska, ha így érthetőbb.
Azt sem árt megemlíteni, hogy a netmozi ma már zárt, tehát filmet nézni csak regisztráció után lehet. De az adatlapok attól még láthatóak nem igaz ? Mert ha igen, akkor ma már a megtekintések száma biztosan nem egyenlő a megtekintett filmek számával.
/Szerkesztő/
Idézet:

De látható. Csak link nem!
Cinema.zsozso

Na, erről beszéltem, hiszen a link maga a film, amit csak regisztráció után tekinthető meg!
/Szerkesztő/
Idézet:

Nézted az alexa top 100-as listáját?? 1 torrentoldal van benne és vagy 4-5 online filmes oldal, nézd meg a nővekedés-csökkenés tendenciát
Cinema.zsozso

Igen, néha rá szoktam kukkantani. De ha jól emlékszem az nCore olyan hetedik volt magyar szinten.
/Szerkesztő/
Idézet:

Az sem igaz, amúgy ezek nem pontos adatok csak irányadóak, nem tudjuk mi alapján számolja sajnos egyik oldalon így,a másik oldalon úgy mutatja
Cinema.zsozso

De a netmozi irányadónak 519! Az ncore pedig jelenleg 7! Ez csak jelent valamit?
/Szerkesztő/

Idézet:

Amit mi kiszedtünk az az, hogy alapból van egy limit amit néz, és figyelembe vesz mégpedig azt mióta van az oldal és mivel nekünk nincs 5 éves múltunk, így nem is jól számol minket de mutatok példát
Na ugye minket (netmoziról van szó /szerk/ ) ide rak 519.
A filmezz.eu-ra itt 120.-at ír, még is van filmezz.eu-s modink nekünk ö folyamatosan adja a stat-ot. A mi látogatottságunk majd a kétszerese ezt ö is megerősíti nekedCinema.zsozso

A torrentek.org domain még két éves sincs, mégis a témájában a második helyezést éri el a torrentek.info mögött. Megelőzve ezzel jóval régebbi oldalakat is. De igaz ami igaz, biztosan senki sem tudhatja azt, hogy mi alapján is mérnek.

Az én véleményem az, hogy lényegében semmi nem fog változni, hiszen bárki letöltheti az anyagokat a netmoziról. Mindenesetre én sok sikert kívánok neked és netmozinak, és kívánom, hogy a télapó hozzon az eddigieknél is több megtekintést. Mi azt hiszem hozzáadtuk a magunkét. Hiszem, hogy sikerült alaposan körbe járni a témát.

Ezt a cikket a fórumon is megtekintheti: https://www.torrentek.org/2018/12/06/cinema-zsozso-a-torrentezesnek-vege/

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

stilusválasztó