Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Cinema.zsozso - netmozi.com: Megszűntek a vízjelek!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1442
Cinema.zsozso - netmozi.com: Megszűntek a vízjelek!

Sziasztok! A jelek szerint felhagyott a vízjeles reklámokkal hazánk legelső online filmes oldala a netmozi. Pár hete még ehhez hasonló reklámokkal voltak elárasztva a Cinema.zsozso által készítettet release-ek:

ip-echelonos

Az oldal jelenleg is az 500 leglátogatottabb weblap között van, és világviszonylatban is előkelő pozíciót tudhat magáénak. Így nem is meglepő, hogy a vezetés úgy gondolja, jelenleg nincs szükség a sokak által idegesítő reklámokra. Azt nem tudni, hogy tartós állapotról van-e szó, de ha lesz változás, mi beszámolunk majd róla.
Mellesleg pár hónapja nem kis felbolydulás kerekedett a torrent világban pont a reklámok miatt, amit az érintettek nálunk igyekeztek megbeszélni:
https://www.torrentek.org/forum/uts-exkluziv-hirek/174089-predator-avagy...

Korábban néhány torrent oldal pont ezek miatt a reklámok miatt bojkottálta Cinema.zsozso feltöltéseit, de úgy gondolom ezen változtatások után újabb kapuk nyílnak meg Cinema.zsozso és a netmozi előtt!
Még több hírrel és érdekességgel vár benneteket a Netmozi hivatalos szócsöve az UTSF szerkesztősége!

Téma a fórumon: https://www.torrentek.org/forum/uts-exkluziv-hirek/191725-cinema-zsozso-...

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek