Cinema.zsozso: Ez a felhasználó kitiltva!

Dark Angel képe

Sziasztok! Véget ért a Cinema.zsozso és a netmozi kapcsolata. Az ismert feltöltő és online kalóz a netmozin és a Diabló torrenten egyaránt tiltásra került:

Forrás: diablotorrent.net Küldő: Cinema.zsozso  

Abban mindenki egyetért, hogy ez a szétválás hónapok óta érett már. De hogy miért zárult ez a dolog ilyen drasztikus lépéssel arra egyedül az az ember tudhatja a választ, aki ezt a döntést meghozta. Cinema.zsozso-t ugyanis nem egy moderátor vagy egy admin bannolta, hanem személyesen a tulajdonos.

Erről se egy cikk, se egy hivatalos közlemény nem jelent meg, de szerencsére olyan kivételes helyzetben vagyunk, hogy feltehettük a kérdéseinket a Diablo torrent tulajdonosának, és még választ is kaptunk rájuk. Ebből a hosszabb beszélgetésből láthattok most részleteket amit egy cikk formájában prezentálunk nektek.

Nem is csigázom tovább a kedélyeket, találgatások és fikciók helyett jöjjön a rideg valóság egyenesen a Diablo torrent konyhájáról, a netmozi kulisszái mögül:

     

Szia! Sok ember dolgozik az oldalaimon hol feltöltőként, hol moderátorként, adminisztrátorként, segítőként, fejlesztőként vagy akármi, de soha egyetlen egy emberrel nem volt annyni gondom mint Zsozsoval A pontot most utoljára az tette rá a i betűre hogy a Rambo 5-nél kihozott egy nagyon szar szinkronos hangot amit alig lehetett érteni, írta is hogy sajnos nem tudta jól felvenni a moziba úgyhogy egyenlőre ilyen lesz, másnap az egyik feltöltő kihozott kihozott egy százszor jobb minőségű hangot hozzá és videó is sokkal jobb volt felkerült a netmozira és az ő feltöltése felé került mivel jobb minőség jóval, erre lefokozta a moderátort aki ki merte emelni az övé felé és felmerte tölteni Mert csak a Zsozso filmjei munkái lehetnek kint, más ne hozzon semmit pont ez a baj hogy már csomóan hoztak volna ki így filmeket hogy felveszik a moziban a hangot mint Zsozsó is csak Zsozso visszaélve a hatalmával nem engedte ezeket, kidobta az oldalról az ilyen embereket Nem engedi hogy valaki linkje előtte legyen, nehogy már valaki keressen még belőle pénzt. Zsozso sosem az oldal érdekeit nézte hanem mindig is a saját érdekeit sajnos ezt a felhasználók nem tudják azért hiszik őt jó embernek, mert csak azt látják hogy miattuk hozza a premier filmeket hogy jót tegyen nekik De aki ismeri Zsozsót tudja milyen ember Egyébként én csak lefokoztam először tehát nem kidobtam csak elvettem az admin rangját miután az egyik moderátoromat lefokozta oktalanul és meg sem beszélte velem aztán rám írt és követelte hogy töröljem az oldalról mondtam neki miért tenném, ha nem akar akkor nem jön fel ide és kész de addig erősködött hogy neki joga van hozzá hogy töröltesse magát mert ő a Zsozso meg hogy megy a mooviera és oda vízjelez meg stb aztán beleuntam és bannoltam ma meg a diablo torrentről is kibannoltam MR Diablo  

A válasz persze nem váratott sokáig magára, ugyanis Cinema.zsozso fenyegetéseit beváltva egyből ellen kampányba kezdett a konkurenciánál a tőle már megszokott módon a feltöltéseit használta fel erre a célra:

   

Ezek szerint zsozso anyagai a netmozin már nem érhetőek el. Ezt természetesen a Netmozi tulajdonosa, MR Diablo se hagyta szó nélkül:

 

Ezen most jót röhögtem! Most elkezdte aktiválni magát kihozta az übergáz filmet is de eddig mostanában alig alig a vicc az egészben hogy ezt teszi bele miközben a netmozin néztem bele előbb :D ugyanúgy ott van ami nagy vicc még az egészben összerúgta még a port olyan fél éve a mozicsillaggal és kibannolta azokat az embereket a netmozin akik oda is mertek feltölteni a netmozin kívül közben azt vettem észre már jó ideje ugyanúgy kiteszi a filmjeit oda is de a netmozira nem engedte vissza azokat de sok ilyen volt. Például az online-filmek.me-t is tiltotta sokáig hogy oda ne tegyen ki senki semmit. szóval ilyen szankciókat hozott de úgy hogy velem meg sem beszélte MR Diablo

 

Na most akkor kinek higgyünk? MR Diablónak, vagy a Cinema.zsozsonak? Egyiknek se. Higgyünk inkább a saját szemünknek, ugyanis mi utána néztünk ennek az állításnak:

  Forrás: netmozi.com  

A netmozin valóban megtalálható az érintett Cinema.zsozso mozi, nem kevesebb mint 22 darab magyar nyelvű linken. Szóval azt hiszem most ideje pontosítani. Cinema.zsozso többé nem tölt fel a netmozira, de az anyagai továbbra is elérhetőek.

De mégis hogy lehet ez, erre is van észszerű magyarázat:

  Hozza más a cuccokat eddig sem ő volt a megváltó csak azt hitte magáról Csak eddig monopol helyzetbe volt mert nem engedte meg, hogy más hozzon premiert, illetve kritizálta leszarozta, de már nem lesz ilyen, a ad Astrá-t is már ki akarták tenni jobb képpel mint amit zsozso hozott de nem engedte. MR Diablo

 

Tyűű, kemény dolgok ezek. De hogy látják ezt azok az emberek akik egyrészt kapcsolatban is vannak zsozsoval de mégis amolyan pártatlan, kívülálló felek:

  Forrás: Nem publikus  

Hát mit is mondjak, megdöbbentő ezt olvasni.

Mert ez a levél, és a fent említett dolgok egy olyan képet engednek láttatni Cinema.zsozso-ról, aki kissé hisztis és sokáig egy közösségben sem bír megmaradni. Felépít egy amolyan kultuszrendszert, amiben azt sugallja az ő féltöltéseitől függ minden.

Sajnos az olyan szankciók, hogy megtiltja ki hová töltheti fel az anyagait, szintén ezt engedik láttatni. Ilyen betarthatatlan törvényeket befolyásos oldalak segítségével is lehetetlen végigvinni.

Hiszen gondoljunk csak bele, maguk a gyártók és az igazi jogtulajdonosok sem képesek mindenkit meggátolni az anyagaik terjesztésében.

Így több mint valószínű, hogy az önjelölt kalózok is hiába próbálkoznak. Nincs az a tiltás vagy vízjel, ami az anyagok terjedését megállítaná. Ha ez ilyen egyszerű lenne már rég nem lenne se online film sem pedig torrent.

A Diablo Torrent és a Netmozi kétségkívül óriási hátszelet adott a hasonló értelmetlen kezdeményezéseknek. De ezzel azt hiszem véget érnek a torrent világban az ilyen Don Quijote küzdelmek.

Zsozso monopol helyzetének ugyan vége, de a feltöltései nem lesznek tiltva. Annyi változás lesz csupán, hogy nem ő személyesen teszi közzé és lesz még mellette pár alternatíva. Ebből a felhasználók természetesen semmit nem fognak érzékelni.

A netmozi mától mindenkinek egyenlő esélyeket biztosít, és azt a feltöltést teszi legelőre, ami a legjobb minőségű. Ez jó a feltöltőknek és még jobb a felhasználóknak. Ez egy egészséges kapitalista ízig és vérig szabadpiacos rendszer.

De azt sem árt megjegyezni, hogy a netmozi részéről nincs szó haragról vagy háborúról. Sőt, továbbra is szívesen látják zsozso-t mint feltöltő:

 

Mint feltöltő szívesen látom a netmozin, de hatalmat nem adok már neki! Mert tudom megölné az oldalt, a staffot kinyírná megint, meg félelemben lennének a feltöltők tőle mikor több olyan embert kirúg meg lefokoz mint amit ő tesz az oldalért akkor már elgondolkodik az ember hogy őt válassza vagy azt a másik 5 nagy feltöltőt MR Diablo

 

A lényeget összefoglalva, Cinema.zsozso többé nem része a netmozi legénységének, de amit a Cinema.zsozso az embereknek jelent az viszont igen. Ugyanis a feltöltései, az anyagai, továbbra is elérhetőek lesznek a netmozin. Erről azok a feltöltők és staff tagok fognak gondoskodni, akik nem vágyják a rivaldafényt, csak csendben teszik a dolgukat az oldalért a közösségért, egy egységes és élhetőbb netmoziért.

 

Uptade:

Közben sikerült elérnünk Cinema.zsozso-t is, aki megerősítette a netmozitól való szakadást és hosszasan taglalta az eseményeket, de a csak neked mondom el címszó sajnos arra kötelez bennünket, hogy ezt ne publikáljuk. (Persze ha meggondolná magát a komment szekciónk mindenki előtt nyitva áll)

Annyit azért talán elmondhatunk, hogy tele van tervekkel, jelenleg is két oldalra tölt fel, és ha lesz valami konkrét projekt be fogunk számolni róla.