uTorrent

Az uTorrent használatával heckerek kezére kerülhet a számítógépe!

Sziasztok! Éveken át állt az a hit, hogy ami régen bevált, az a jövőben is működni fog. Most úgy néz ki ez az álláspont örökre megdőlni látszik az egyik legnépszerűbb kliens, az utorrent kapcsán.

Címkék: Hibák, uTorrent, Tegyük tisztába

μTorrent: kikapcsolhatóak lesznek a hirdetések

A fejlesztők megrettentek a felhasználók negatív visszajelzéseitől.

Címkék: fájlmegosztó, hirdetés, p2p, reklám, uTorrent

Rejtélyes Vuze (Azureus) probléma

Sziasztok!

Segítségeteket kérném egy nagyon furcsa probléma megoldásában!
Vuze (Azureus) klienst használok, mivel a grafikus felülete és az általa nyújtott beállítási lehetőségek túlmutatnak a többi kliensen, hiába terheli jobban a processzort a többi kliensnél.

Címkék: blokkolás, hiba, ip, különbség, public, publikus, tracker, uTorrent, Vuze

Androidon terjeszkedik tovább az uTorrent

A TorrentFreak információi szerint az uTorrent (pontosabban fogalmazva a „mikrotorrent”) mögött álló BitTorrent Inc. berkeiben már lázasan készül a világ egyik legnépszerűbb P2P kliensének androidos változata.

Címkék: android, p2p, uTorrent, Külföld

Egy pert megúszott a BitTorrent

Felhasználók miliói lélegezhettek fel hétfőn: a népszerű μTorrent és BitTorrent klienseket fejlesztő BitTorrent Inc. ellen indított szabadalmi perben ejtették a vádakat. A felperes Tranz-Send Broadcasting Network önként elállt az ügy lefolytatásától, amelyet eredetileg egy fájlmegosztáshoz kapcsolódó szabadalom állítólagos megsértése miatt indítottak.

Címkék: BitTorrent, fájlmegosztás, uTorrent

Az utorrentemből eltűnt az összes adat

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A mai nap bekapcsoltam a gépem és látom, hogy az utorrentemből eltűnt az összes adat.Egyetlen letöltésem sincs meg. Sem elkezdett sem seedelt. Természetesen a letöltött anyag meg van, a megfelelő könyvtárban. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet visszaállítani? Mert seed kötelezettségem van.

Címkék: adatvesztés, Az utorrentemből eltűnt az összes adat, uTorrent

BitTorrent kliensek

BitTorrent kliensek

BitTorrent:

A BitTorrent az eredeti kliens, motorjára jó pár későbbi program épült. Felülete a kezdeti időkben igen spártai volt, mára javult a helyzet valamelyest. Rendelkezik RSS letöltővel, ütemezhető, és megtalálható benne a local peer discovery funkció is, amivel a fizikailag közelebbi peereket találja meg. Minden ismertebb operációs rendszerre letölthető.
Platform: Windows, Linux, Mac OS X
Programnyelv: C++

Plugin: nincs
WebUI: nincs

uTorrent:

Címkék: BitTornado, BitTorrent, BitTorrent kliensek, Deluge, Ktorrent, rTorrent, TorrentFlux, Transmission, uTorrent, Vuze, XTorrent