Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

szerzői jog

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Az Anonymous akciót hirdetett a CISPA ellen

A mozgalom a tavalyihoz hasonló véleménynyilvánításra kéri a weboldalak üzemeltetőit: helyezzenek el ma tiltakozó üzenetet kezdőoldalukon.

A nem kevéssé megosztó Anonymous mozgalom szimpatizánsai is bejelentették, hogy a korábbinál agresszívebben fognak tiltakozni az új kibervédelmi törvény (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act – CISPA) ellen, mivel azt a képviselőház a múlt héten megszavazta (288:127).

UTSF Magazin
Devil képe

Süllyed a The Pirate Bay

A svéd törvények miatt a legnagyobb torrentoldal Norvégiába és Spanyolországba költözik.

UTSF Magazin
Devil képe

Elveszik a kalózok sávszélességét

Az amerikai hat csapás kalózellenes terv akár a héten elindulhat.

Csalódottságot és felháborodást okozhat Amerikában az, hogy az öt legnagyobb internetszolgáltatójuk (AT&T, Verizon, Time Warner Cable, Comcast, Cablevision) a legfrissebb hírek szerint már a héten elindítja a hat csapás névre keresztelt kalózellenes hadjáratát.

UTSF Magazin
Trackervisit képe

Módosul a szerzői jogokról szóló törvény

2013 Június 1-től módosul a Btk 385§-a a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó törvénycikkelye

Idén év közepén lép életbe a szerzői jogokról szóló törvény módosításáról létrehozott Btk rendelet. Számunkra nagyon fontos részek kerültek bevezetésre, amit érdemes alaposan áttanulmányozni, majd véleményezze mindenki kedvére.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

A hasztalan fenyegetőzés rombolja a szerzői jog tekintélyét

Till Kreutzer ügyvéd és szakértő úgy véli: a legnagyobb probléma napjainkban az, hogy a szerzői jogot nehéz elfogadtatni az emberekkel és ebben nagy szerepe volt a fájlcserélők ellen indított hajtóvadászatnak.

"A szerzői jogot nagyon különleges jogként alkották meg, ami régen csak nagyon kevés embert és piaci szereplőt érintett: nagy cégeket, kiadókat és szerzőket. A digitális technológiák, mindenekelőtt az internet terjedésével viszont a szerzői jog jelentősége megváltozott, ma már nagyon erősen benyúlik a magánszférákba is. A különböző dolgok, amiket az emberek a mindennapok során készítenek - például a remixek - gyakran tiltottnak minősülnek. A szerzői jog ezt a folyamatot nem követte végig. Számos olyan dolog, amit technikai értelemben meg lehetne csinálni, egyszerűen tilos. Ez pedig elfogadási problémához vezet."

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Megbéníthatatlan lett a The Pirate Bay

A torrentoldal a szerverek helyett a felhőbe költözött, így mindig működőképes marad.

A The Pirate Bay bejelentette, hogy sikeresen átköltözött a felhőbe, ahol cloud-hosting szolgáltatást állított hadrendbe annak érdekében, hogy biztosítsa, az oldal minden esetben működőképes marad. A torrentoldal ezzel bebiztosította magát a hatóságok és az egyéb webes támadások felől is.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Kína a szerzői jogokért

Négy hónapos kampányt indított az internetes kalózkodás ellen négy kínai kormányzati hivatal közösen – jelentette csütörtökön a China Daily című napilap.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Elkaszálta az EU a kalózellenes egyezményt

Az Európai Parlament elutasította a Hamisítás Elleni Kereskedelmi Egyezményt, ismertebb nevén ACTA-t. Bár hazánk az év elején aláírta a termékhamisítás mellett az internetes kalózkodás visszaszorítását is célzó egyezményt, az uniós döntés értelmében annak sokak által bírált rendelkezéseit egyetlen tagországban sem fogják bevezetni.

UTSF Magazin
andrewlucky képe

Jogtalan felhasználás

Kerülhetek-e bajba, ha az internethozzáférésemmel összefüggésbe hozható szerzői jog megsértése?

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Három film letöltését engedi az új Btk.

A jövő nyáron hatályba lépő új büntető törvénykönyv a magánfelhasználást akarná engedni, de nem hagy nagy mozgásteret.

Nyelvek