szerver

Betörtek a világ legnagyobb netszolgáltatójához

A SwaggSec nevű hekkercsoport tagjai közleményük szerint betörtek a világ legnagyobb internetszolgáltatójának számító China Telecomhoz. A Twitteren bejelentett és a Pastebinen közzétett jelentés szerint a 900 adminisztrátori, vagyis rendszergazdai felhasználó nevét és jelszavát pont olyan könnyű volt megszerezni, mint azt a csapat tagjai előre sejtették.

Címkék: betörés, china telecom, hackercsoport, internetszolgáltató, swaggsec, szerver, Külföld

Lekapcsolták a legnagyobb magyar kalózszervereket!

A pénzügyi nyomozók kiiktatták a legnagyobb magyar kalózszerverközpontot; a működtetők ellen nyomozás indult, a bűnözői csoport két irányítója előzetes letartóztatásban van - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken.

A közlemény szerint a szerverparkot, amelynek működtetésében komoly szerepet játszott a CINEDUB csoport, sikerült felszámolniuk a nyomozóknak, akik többhelyszínes rajtaütéssel lepték meg a szervezet vezetőit.

Címkék: magyar oldalak, nav, szerver, torrent

Pretorians: AKtív feltöltőket keresünk

Kedves Felhasználók! Aktív feltöltőket keresünk! Jelentkezni a Kapcsolat menüpont alatt lehet. Szerverrel, minimum 50 Mbit/s feltöltési sebességgel rendelkező felhasználók jelentkezését várjuk.Forrást is tudunk biztosítani.

Címkék: aktív feltöltők, szerver