Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

RIAA

UTSF Magazin
Atlantisz képe

A jogkezelők szerint a Google kiszolgálja a kalózokat

Az amerikai szervezet állítja: a Google hiába ígérte meg, nem segíti a szövetséget a kalózkodás elleni küzdelemben.

Az egyik nagy amerikai jogkezelő, a Recording Industry Association of America (RIAA) legújabb jelentésében azzal vádolja a Google-t, hogy korábbi ígéretét nem tartja be, és nem sorolja megfelelő mértékben hátra találati oldalain azokat a weboldalakat, ahonnan kalózmásolatok tölthetőek le, sőt a RIAA által kalózoldalaknak minősített oldalak linkjei a találati listák elején vannak, ha a felhasználók zenékre vagy művészekre keresnek rá.

UTSF Magazin
Devil képe

Ennyi bírság jár 24 zeneszám megosztásáért

Az USA boszorkányüldöző jogvédői továbbra is párhuzamos univerzumban élnek.

A nemrég elérhetővé vált The Pirate Bay dokumentumfilm megtekintői nyugtázhatják magukban, hogy a fájlmegosztókat üldöző jogvédők az utóbbi időben sem váltak racionálisabbá, részben homályos politikai kapcsolataiknak hála a perekben továbbra is könnyedén szétzúzzák az alpereseket, harcolnak ki lehetetlen összegű kártérítéseket.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Jogos a fájlcseréért kiszabott megabírság

Az évek óta húzódó Tenenbaum-per újabb fordulójában a bíróság megalapozottnak ítélte a dalonként 22 500 dolláros büntetést.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Ártatlan áldozatai is lesznek az amerikai kalóztörvénynek

Együttes erővel tiltakoznak az amerikai internetes cégek a Stop Online Piracy Act (állítsuk meg az online kalózkodást, SOPA) nevű törvénytervezet ellen. Az online kalózkodást az USA kormánya olyan drasztikus lépésekkel akarja visszaszorítani, hogy még a Facebook és a Google is szövetségre lépett egymással ellene.

Torrentkereső.hu

Nyelvek