Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

razzia

UTSF Magazin UTSF Magazin UTSF Magazin
Devil képe

A CFM warezmaffia históriája

Az index.hu hozta le a héten, hogy “az évszázad magyar warezperében” 28 vádlott ellen folyik jelenleg a tárgyalás. Nos, az szinte biztos, hogy a 2007-re visszanyúló történet meglehetősen hosszú, bonyodalmas, és igen erősen kötődik a magyar torrentvilághoz több szállal is.

UTSF Magazin
Dark Angel képe

Lefoglalták a TurulTracker-t

A mai napon (2012.07.11), a NAV felszólította a szerver tulajdonosát, hogy minden adatot szolgáltasson be amit a turultracker.eu domain alatt talál.
A szervek blokkolták a szerver elérést ugyan, de a merevlemezt sikerült eltüntetni, így senkinek sem kell aggódnia. Ezek az események reggel 9-kor történtek.
A szerver nem volt névhez kötve, így a tulajdonosok sem néznek fenyegetés elé, ezért valószínűleg hamarosan újra indul az oldal.
A szolgáltató kérte nevének elhallgatását, így most ezt nem tesszük közzé. Annyi viszont biztos, hogy itt semmilyen más torrent oldal/tracker nem üzemelt.
A dolog külön pikantériája, hogy a TurulTracker külföldi proxyszervereket használt, mégis megtalálták és a NAV elvitte a gépet a tulajdonos odaérte előtt!

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Kommandósok törtek rá a McAfee atyjára

Fegyveres kommandósok tartottak razziát John McAfee programozó otthonában. A fegyvereket és kábítószert kereső rendőrök látogatása mögött egy helyi hatalmassá haragja állhat - véli az informatikus.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Másolt filmekre és játékokra csapott le a NAV

Több ezer, illegálisan másolt filmet és játékszoftvert foglaltak le a pénzügyőrök egy fővárosi boltban és piacon; a hamisítók ellen büntetőeljárást indítottak – tájékoztott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Újabb razzia készül a Pirate Bay ellen

Több mint fél évtizeddel azután, hogy a svéd rendőrök először nyomába eredtek a Pirate Bay-nek, újabb akciót terveznek a világ leghíresebb torrentoldala ellen. Az üzemeltetők úgy tudják, a helyi hatóságok már megtették a szükséges jogi lépéseket, hogy újra fellépjenek az oldal ellen.

UTSF Magazin
Dark Angel képe

Veszprémi kollégiumi "razzia" - beszámoló

Veszprémi kollégiumi "razzia"

 

A hét kamusztorija, parancsoljatok, itt van egy belső leírás a történtekről, köszönjük  crsmxx!

 

2010. szeptember 9 egy átlagos napnak indult a Pannon Egyetemen. Órák után szinte mindenki, informatikusok, bölcsészek, vígan üldögéltek a számítógép előtt a két nagy veszprémi kollégiumban. Délután 4-5 körül egyszer csak egy arc jön be a szobánkba, aki közli, hogy a Magisterben kinn a szoftverrendőrség, a hallgatók gépeit nézik át, pakoljunk, és vigyük el a cuccainkat, amilyen gyorsan csak tudjuk. Mi kissé értetlenkedtünk, hiszen a BSA általában nagyobb vállalatoknál szokott ellenőrizni, és a hallgatók többségének aligha vannak vállalati szoftverek a gépén. A legtöbbekben ez azonban fel sem merült. Miután minden szoba értesült, csaknem a teljes szint kiürült, majdnem mindenki pakolt, és szinte rögtön elsietett a koliból, siettek a barátokhoz, ismerősökhöz a laptopokkal, ritkán merevlemezekkel. Volt aki gyalog, volt aki kocsival. Talán 2-3 szobában infósoknál maradtak számítógépek, meg ahol épp nem volt ott a lakó. Közben én is mentem a dolgomra, akkor pedig már megkérdeztem ott, hogy mi a helyzet. Nem lepett meg, rögtön mondták, hogy az egész csak átverés volt. Be is telefonáltam a koliba pár ismerősnek, hogy nincs mitől tartani. Természetesen senki se volt, aki felvegye a telefonokat. Ez volt este 7 fele. Fél 10-kor indultam haza, ekkor már a légkésőbbi hazaérkező is elkezdte menekíteni a gépét. Mondtam neki, hogy csak átverés és ne vigye sehova, de ő telefonon kapta az infót haverjától, így inkább viszi. Néhányan ekkor már visszahozták a gépeiket, de a koli lakóinak jó része gép nélkül maradt. Este meglehetősen sokan voltak a folyosókon, pókereztek, társasjátékoztak, sok szobában tv-t néztek, vagy beszélgettek, szóval azt hiszem az ötlet kitalálói elérték a céljukat, kicsit összehozták a társaságot.

Torrentkereső.hu

Nyelvek