Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Microsoft

Devil képe

Lesújtana a kalózokra a Microsoft

Központi kiberbűnözés elleni kommandót hoz létre a vállalat.

A Microsoft hamarosan egyesíteni fogja a digitális bűntényekkel és szoftverkalózkodással foglalkozó munkacsoportjait, hogy hatékonyabban tudjon fellépni a kiberbűnözés legkülönfélébb formái ellen. A divízió redmondi főhadiszállásán 30-an fognak főállásban dolgozni, a munkájukat a világ minden táján további 70 fő segíti majd.

Atlantisz képe

Két éve van hátra az XP-nek

2014 nyaráig készülnek frissítések a Microsoft legsikeresebb, legnagyobb piaci részesedést szerző operációs rendszeréhez, a tizenegyedik évét taposó Windows XP-hez.

Devil képe

Blokkolja a Pirate Bay linkjeit a Messenger

A világ legnépszerűbb csevegőprogramja, a Live Messengerében többé nem lehet a Pirate Bay torrentszájtra mutató linkeket küldeni az ismerősöknek, ezeket ugyanis automatikusan blokkolja a rendszer.

Atlantisz képe

Univerzális hibát javít kedden a Microsoft

Általános, minden Windows-változatot érintő hibát javít a Microsoft a márciusi patch kedden. Az operációs rendszereken kívül a fejlesztői eszközöket is foltozza a szoftverház.

Atlantisz képe

Forradalmian új, háromdimenzós felhasználói felületet mutatott be a Microsoft

A Microsoft kutatói a hét elején egy olyan új videót tettek közzék, amelyben egy általuk kifejlesztett, forradalmian új, háromdimenziós megjelenítőeszköz ill. felhasználói felület prototípusát mutatják be.