Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

meghívó csere sarok

UTSF Magazin
Dark Angel képe

[Gépház] Közlemény a meghívó csere részleg további sorsáról

Kedves Felhasználók!
Mint jól tudjátok egy hete drasztikus változásokon esett át az oldal egyik részlege, a meghívó csere sarok.
Bevezetésre került egy új és jobb rendszer, mely lehet, hogy szokatlan, de még mindig úgy gondolom, hogy jobb, mint az elődje. A bevezetéssel egy időben megszűntek azok a témák és a hozzászólásuk joga, amelyek korábban kiegészítésként szolgáltak a régi meghívó csere sarok mellett.
Az oldal felhasználói két részre szakadtak ez után:

UTSF Magazin
Dark Angel képe

[Gépház] Meghívó csere sarok 2.0 béta

Elkészült az új meghívó csere felület. Vegyétek birtokba és jelentsétek az esetleges hibákat, ez nagyon fontos ebben a béta fázisban.
A következő új és régi funkciók érhetőek el:

  • meghívó, felhasználói fiók, bónuszpont csere felület, ajánlat listázó és kereső
  • sikeres csere visszajelző rendszer
  • feketelista
  • timeline: csak egy kis plusz...

Teljesen új lehetőség, hogy az aktuális (és korábbi) sikeres cseréiteket be tudjátok küldeni és, ha a másik fél is visszaigazolta, akkor növekszik a sikeres csere számlálótok. Ezt a számot szeretnénk egy új megbízhatósági mutatóként kezelni, így erős moderátori ellenőrzés alatt fognak állni a sikeres csere jelentések.

UTSF Magazin
Dark Angel képe

[Gépház] Júniusi tervek

Sziasztok!
Többen kértétek már, hogy az oldalt tegyük zártabbá. Az elmúlt fél évben a felhasználók és állandó látogatóink száma beállt egy bizonyos szintre és a regisztrált tagok száma is stabilizálódott 13.000 fő körül, viszont a hozzászólások száma robbanásszerűen megugrott és mára 20.000 fölött van közel 500 topicban. A nem is olyan rég kinevezett moderátorok jó munkája is hozzájárul ahhoz, hogy a rendszer működik és növekszik a torrentek.info népszerűsége, de elérkezett a pillanat, hogy változtassunk az átjáróház felfogáson és bezárjuk az oldalt, legalább is meghívós rendszert vezessünk be. A meghívó rendszerig el is kell jutni, a június hónapban tervezett lépések:

  • EB játék/tippverseny
  • Új meghívó sarok, igényeitek alapján kialakítva
  • Mozisarok: rég életre hívásra vár, megnézzük hogy van e rá érdeklődés
UTSF Magazin
Dark Angel képe

Egyéb meghívó ajánlatok

Ha a meghívó sarok kereteibe nem férnek be az igényeid itt leírhatod, hogy mit szeretnél és miért cserébe.
Az alap meghívóért meghívó szintű cserék (az olyan oldalakra melyek szerepelnek a listában) lebonyolításának helye a meghívó sarok, az ilyen jellegű hozzászólások törölve lesznek.
Pl. hogy ez a topic mire való:
"Nagymacska meghívót adok 130 GB kiskutya uppért!"

Torrentkereső.hu

Nyelvek