Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Kalózpárt

Devil képe

A kalózvezér sem támad mindent a neten

Nagyon sok olyan adat és információ van, amely még az interneten sem foroghat közkézen, de a kulturális javak biztosan nem sorolandók ezek közé. Rick Falkvingével, a világ legsikeresebb netes kalózpártájának alapítója nem hiszi, hogy bárki is képes lesz lekapcsolni a Pirate Bay-t, és bár legális zeneszolgáltatásokat használ, kedvenc sorozatát szemrebbenés nélkül letölti torrentről.<

Atlantisz képe

Valódi pártjuk lesz a kalózoknak

Eddig egyszerű civil szervezet formájában működött, de májustól valódi pártként folytatja a magyar Kalózpárt, amely az internetes technológiák által meghatározott demokrácia megalapítását tűzte ki célul. László Zoltán, a párt elnöke sem számít arra, hogy rögtön megnyerik a következő választásokat, de a szerzői jogok jelentős megreformálását elérhető célnak tartja.

Devil képe

Megalakult a magyarországi Kalózpárt!

2012. április 28.-án, szombaton megalakult a magyarországi Kalózpárt. A 2009-ben elindult szerveződés egy fontos állomására érkeztek a résztvevők. A párt szombati alakuló közgyűlésén elfogadtuk az alapszabályzatot, megválasztottuk a tisztségviselőket és aláírtuk az aláírnivalókat, ezzel kifejeztük azon szándékunkat, hogy a kalóz elveken alapuló munkát ezen túl a Kalózpártban kívánjuk folytatni.

Devil képe

Péter, a Kalózpárt motorja

Él egy szabolcsi fiatalember valahol Angliában, a neve: Hornyák Péter. Néhány hónapja egy méretes követ dobot a kalózpárti szerveződés két éve iszaposodó vizébe, „Kalózpártot most!” jelszóval. Ezzel egyetlen célja volt, hogy a magyarországi Kalózpárt az addigi mozgalomból minél előbb párttá alakuljon.

Devil képe

Nyerésre állunk: így változtatják meg a világot a kalózpártok

Bár az illetékesek egymás után állnak elő a rosszabbnál rosszabb törvényekkel, már érezni a változás szelét is. A Kalózpártnak a világ megváltoztatására irányuló tervei sokkal, de sokkal gyorsabban bontakoznak ki, mint azt valaha is remélni mertük volna.

Atlantisz képe

Lekörözte egy tunéziai az öntudatos európai kalózokat

Folyamatosan alakulnak a magukat kalózoknak nevező, a szerzői jogok megváltoztatásáért és az internetes szabadságért kampányoló politikai pátok világszerte. A legnagyobb sikereket a svéd és a német kalózpártok érték el, a legmagasabb pozícióig mégis egy afrikai tüntető tudott eljutni eddig.